Роден професор стана съсед на Луната с Шварценегер и Сталоун

Реших да купя малко по-скъпо място, където е по-спокойно, каза проф. Симеон Ананиев
14 юли 2024 12:55, Красимир Ангелов
69

Има хора, които си купуват имоти по морето, или пък дори в далечни и екзотични места, но проф. Симеон Ананиев е още по-изобретателен, като си е купил имот на Луната.

"Дъщеря ми беше на студентска бригада в САЩ и се чувахме редовно. Тя каза "тук е много интересно, има лунно правителство и се продават имоти на Луната", при което аз се заинтересовах как става това нещо. Тя попълни документите от мое име за закупуване, след това ми се обади, че мога да го купя", разказа собственикът на парцел на Луната в неделното издание на "България сутрин".

Проф. Ананиев открива, че около него известни личности също са закупили парцел на Луната.

"Не е евтин, но не е и нещо супер скъпо. Тя също беше учудена как ще дам хиляди долари за имот на Луната. По-малко от 10 са, но не е коректно да се казва цената. Заплатих тези средства, получих нотариален акт, получих диск с всички имоти на Луната, видях кои са съседите. Съответно Луната има различни области, аз реших да купя малко по-скъпо място, където е по-спокойно, и след това се оказа, че известни личности също са си купили там. Знам за Шварценегер и Силвестър Сталоун", обясни Ананиев пред Bulgaria ON AIR.

Все още няма данъци на парцелите на Луната, посочи събеседникът.

"На този етап не се предвижда. Реших в малко шеговит стил да опитам да си платя данъка в България. Първо ме гледаха с интерес, после ме питаха защо не съм го платил в София. Знам за Росен Плевнелиев, че по същата схема си е купил с нотариален акт", допълни проф. Ананиев.

По негови думи вече е започнала работата по придвижване към Луната чрез използването на енергия.

"Исках да получа лиценз за извършване на транспорта дейност на Луната, но ми отказаха с мотива, че в близост има бази на Китай и Русия и трябва да го съгласувам с тях. Това, което исках да направя, е една модерна технология с лъчева енергия с кабинка, която начертава маршрута, вдига ви и ви придвижва в Луната. В началото го мислех за някакво новаторство, но се оказа, че в момента се работи много активно именно в такъв вид придвижване чрез енергия", разказа проф. Ананиев.

Гледайте целия разговор във видеото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хората си купуват парцели на Луната пък руснаците ходят да крадат тоалетни чинии от Украйна
21
11
 
2
 
! Отговори
До 19 преди 1 месец
Кога индианците са имали земи бе бавноразвиващ, те не са имали дори съд, нотариални актове и т.н. Все едно да забия едно копие върху колата ти и да изкрещя Това е моята кола
20
1
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
НЯМАТЕ СИ И НА ПРЕДСТАВА КАКВИ ИДЕ-ОТИ ИМА НА ТОЯ СВЕТ :D ЕДНИ В ФАЩ ПРОДАВАХА ЗВЕЗДИТЕ ПО НЕБОСКОНА :D И НАЙ-ПЛАШЕЩОТО Е , ЧЕ ХОРАТА КУПУВАТ СЕРТИФИКАТИ , ЧЕ ПРИТЕЖАВАТ ТАЗИ ИЛИ ОНАЗИ ЗВЕЗДА НА НЕБЕТО :D НЕ СЛУЧАЙНО АЛБЕРТ АЙНЩАЙН Е КАЗАЛ, ЧЕ ЗА ВСЕЛЕНА НЕ Е СИГУРЕН ДАЛИ НЯМА КРАЯ НО ЗА ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ Е НАПЪЛНО СИГУРЕН, ЧЕ НЯМА КРАЙ :D
19
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не бяха ли по подобна схема разпроданането някога земите на индианците , САЩ си го могат , разпродаваш нещо което не притежаваш или пък си го отнел с насилие .
18
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Поредното доказателство, че формалното образование и научните титли не те правят умен.
17
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 14 Марков, изгледа ли най-новото видео на Киро Брейка в ютюб? От вчера е. " Ивелин Михайлов ме подведе". Най-силното видео което съм гледал на Киро Брейка някога. И не се подвеждай по заглавието. Нарочно Веско го е написал така.
16
0
 
15
 
! Отговори
Бахх преди 1 месец
А кой е продавачът? Собственикът на Луната?
15
2
 
13
 
! Отговори
СТЕНЛИ КУБРИК преди 1 месец
ИДИЬОТА СИ Е ИДИИИЬОТ :D И ТЕЗИ СДЕЛКИ СА НЕЛЕГИТИМНИ, ЗАЩОТО ЧОВЕШКИ КРАК НА ЛУНАТА ОЩЕ НЕ Е СТЪПВАЛ!
14
2
 
19
 
! Отговори
Генерал Марков преди 1 месец
А аз си мислех, че Ивелин Михайлов е пирамидаджия...Ама щом американци развиват схемата, значи всичко е точно и чисто като момина сълза.А професорът може спокойно да използва дипломите си вместо тоалетна хартия. Акъл не са му донесли, поне да свършат някаква полезна работа.
13
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тия питаха ли извънземните като разпродават Луната , ако земат да им покажат нотариалните си актове . Това си е некакво пирамида направлявана естествено от САЩ , не съм чул Путин да разпродава нещо с неустановена собственост , тук няма симпатия , само обективност , това го споменавам единствено за простите.
12
0
 
3
 
! Отговори
До 9 преди 1 месец
Блажев да те подсетя че си освидетелстван
11
6
 
9
 
! Отговори
Тенгри кан преди 1 месец
Поредният дрът болшевишки изкукуригалник, който *** и мърси Земята и като същинско нагла плесенна амеба иска същото и на Луната;))))
10
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя е някакъв участник в измама. Пуска кукичка за шарани, да се хванат.
9
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Докато бат Слай и Бат Арни за 10 бона могат да си направят шоуто като закупуват парцел на Луната и които 10 бона за тях са жълти стотинки, то тоя смеееешник е спестявал поне една година тия 10 бона. Жалък изтрещял смееееешник!
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да разбирам ли, че и Плевнелиев си е купил? Поне така казва този професор.
7
2
 
7
 
! Отговори
Ало Измамник преди 1 месец
Пари хвърлени на вятъра, баце. Да беше ги пуснал през балкона.
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Северомакедонците питахте ли ги преди да им разпродавате територията?Съсипахме Земята а сега се каним и на Луната!
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дано се заселат и не се връщат
4
2
 
21
 
! Отговори
Мухахахаха преди 1 месец
Поредния наивник, "прУфесор" който не само че не се е усетил че е изработен ами и гордо се хвали в медиите. НЯМА Лунно правителство и НИКОЙ не може да предяви права върху земя, която според международните договори все още е ничия. Толкова ли нито един бръмбар в главата на пруфесора не се е обадил да му обясни че имена на известни актьори и певци присъстват в такива Измами С РЕКЛАМНА ЦЕЛ. На тях са им платили за да се използва името им.... По същата схема в Англия "продават" лордски титли. Ха ха
3
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е заради такива, които си купуват имоти на Луната, ви управляват Бойко и Радев