На САЩ и Европа няма да им е лесно с Тръмп

Как ще работи България с Тръмп?
19 юли 2024 12:04, Александър Попов
56

Доналд Тръмп официално прие номинацията на републиканците да бъде кандидат за президент. Той прогнозира, че ще спечели на изборите "невероятна победа", и обеща да бъде президент на "цяла Америка, а не на половината".

Предстоят "четирите най-хубави години в историята" на САЩ, увери той. Тръмп обеща да сложи край на нелегалната миграция и да завърши строежа на стената по границата с Мексико - един от големите проекти по време на президентския му мандат в периода 2017-2021 г. Както и да сложи край на войната в Украйна.

"Това бе най-дългата реч в съвременната история на човек приел номинацията. Това е и комично, и трагично. Комично, защото това е събитие, на което всички знаят кой ще получи "Оскара". Той трябва да излезе, да благодари на зрителите, на продуцентите и така нататък, но той не млъква.

Още по темата
Час и половина Доналд Тръмп говори, залата беше изключително приповдигната, това е един голям празник на Републиканската партия. Пикът на емоциите е бил докаран в един момент, те са очаквали той да млъкне, те да ръкопляскат и да падат балоните, но той не млъква", коментира журналистът и международен наблюдател Петър Карабоев в студиото на "България сутрин".

Гостът отбеляза пред Bulgaria ON AIR, че в първите 20 минути Доналд Тръмп бил спокоен, посланията са му били премерени, спазвайки инструкциите на екипа си, но като е приключил със сценария си, се е върнал отново към типичния Тръмп, когото хората познават.

Как ще работи България с Тръмп?

"Това е леко изнервящо. Ако България трябва да работи с един евентуален втори мандат на Доналд Тръмп, с кой точно Доналд Тръмп говорите? С този, който е в първите 15 минути, написани по сценарий от екипа му или с интуитивния Доналд Тръмп, който е в следващия един час? Когато преговаряте с него, той е интуитивният Тръмп, когато го виждате публично - той е премереният Тръмп. Как е възможно да имаме двама толкова различни хора", каза още Карабоев.

Журналистът смята, че няма да е лесно нито на Америка, нито на Европа, ако Тръмп спечели втори мандат като президент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: Доналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
5
 
! Отговори
IronHead преди 1 месец
Откъде го изкопахте този грантов неолибераст да коментира за Тръмп? На такива им давайте да раздуват само войни, жендърство и Зелени сделки!!!
49
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тръмп е кошмара на инфантилните нежни комунисти. Давай Тръмп мачкай либерастите, нека вият и се гърчат, тази зараза трябва да се изкорени.
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Който не плаща няма защита точно така не после да ми викат че сме платили за освобождението от турско
47
1
 
8
 
! Отговори
Математик преди 1 месец
Напротив! В предния мандат на Тръмп света си пое въздух!
46
2
 
9
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Този смърди от далеч на грантаджия на Посолството....
45
2
 
7
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
"Журналистът смята, че няма да е лесно нито на Америка, нито на Европа, ако Тръмп спечели втори мандат като президент." - дано!
44
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Добре щом Карабоев е казал
43
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И като как ще спре войната в Украйна??? Ако спре помощта за Украйна, това означава МИР ПРИ УСЛОВИЯТА НА РУСИЯ, ТОЕСТ ТРЪМП Е ЯВНО НА СТРАНАТА НА ПУТИН. АМИ да се обединят, зеле ги зала 1 проток!
42
3
 
14
 
! Отговори
Да преди 1 месец
Когато Тръмп беше президент сащ не нападнаха никой,щом дойде мумията започна с войните.
41
0
 
10
 
! Отговори
Малък праз преди 1 месец
Абе, нали Баце се ръкува с Бай Дончо във Вашингтон. Как така "Как ще работи България с Тръмп?" Ептен взеха да си измислят сценарии, само и само да ни наплашт с лошият Бай Дончо. Лош е да, но само с просяците от Украйна, на коите ще им секне дохода, щедро даряван от Байдън.
40
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако се ограничат правата на НПО такива бокLуци като този на мига ще изчезнат. Тревогата на такива нищожни твари като този е, че Тръмп ще им спре кранчето.
39
1
 
16
 
! Отговори
Като СССР преди 1 месец
Чиба бе ***. Гледах те по телевизора какви манипулации каканижеш. Тръмп ви спира грантовете и виете като койоти. Не ви ли удари Тръмп през лакомите хрантутни устенца и пръстенца ще фалирате САЩ като СССР.
38
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Първото, което трябва да направи Тръмп е да спре парите за бандитската държава Украйна, а второ да притисне ЕС да се анулира т.н. Зелена сделка!
37
0
 
8
 
! Отговори
asd преди 1 месец
Стига с това лесно ! За хубавите неща в живота трябва работа, която обикновено не е лесна!
36
2
 
18
 
! Отговори
до Ужас преди 1 месец
Причината евроатлантиците да мразят живота е проста - животът ги е ощетил жестоко. Някои физически, правейки ги небинарни, но повечето са засегнати като умствено неравностойни. Затова евроатлантиците мразят живота.
35
1
 
28
 
! Отговори
Дааа преди 1 месец
Посолството ще спре парите на много от НПО и предателите,това ги тревожи а не България.
34
0
 
19
 
! Отговори
хе хе хе преди 1 месец
До 32. Всъщност планът беше два месеца, в които Русия да бъде фалирана, Путин свален с бунтове или преврат, а украинците да ударят навлезлите след провокациите руснаци. Това беше планът на твоите началници. Не се получи, санкции, налети пари, оръжия, нищо не помогна на продажния Зеле. В момента гледаме епилога на тази трагикомедия. И то защото Путин е твърде милостив и не иска да трепе цивилни укри. Или е твърде умен и смята да си вземе цяла Украйна, с населението й:)
33
1
 
4
 
! Отговори
Ей преди 1 месец
До 31,Какъв план какви лъжи пишеш,кой те излъга?!
32
1
 
19
 
! Отговори
Американ преди 1 месец
Джурналистът говори глупости: на Америка ще и е лесно с Тръмп, щото джендерията и пилеенето на пари ще спре и вниманието ще се фокусира отново върху Америка; на ЕС ще им е трудно щото ще трябва отново да си плащат масрафа.
31
1
 
25
 
! Отговори
Ужас преди 1 месец
Не знам защо евроатлантиците мразят мира и живота?!

Спонсорирани публикации