Рамадан Аталай приюти Ахмед Доган в родопския си палат

Предлагали му и апартамент в Слънчев бряг
2 сеп 2024 15:44, Нели Христова
260
Рамадан Аталай приюти Ахмед Доган в родопския си палат
Снимка: БГНЕС

Почетният председател Ахмед Доган, който остана без "сараи", вече живее в палат на Рамадан Аталай в родопския зимен курорт "Пампорово", информира 24rodopi.com.

Още по темата


Припомняме, че Доган напусна вчера следобед така нар. „летен сарай“ в Росенец, който вече не е негова собственост. Той няма право да ползва и "Боянския сарай".

За Доган бил приготвен апартамент в хотел на хасковлии в "Слънчев бряг", но понеже е нискотарифен и с лоша слава, той отклонил поканата и обсъдил с най-верните си варианти за пребиваване в имот на Сали Табаков около Варна или в родопската база на Аталай.

Късно вчера той е пристигнал в „палата на Аталай“, както смолянчани наричат огромната вила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още от Политика
Кои фактори ще са решаващи при избора на БГ еврокомисар?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
242
0
 
1
 
! Отговори
аман преди 1 седмица
от мишоци
241
0
 
4
 
! Отговори
Всичко това са преди 1 седмица
крадени български пари!!
240
1
 
1
 
! Отговори
SLAY преди 1 седмица
до 236 - И аз искам и той и ДП и ББ и ИК още 10 Х 240 в Пазарджишкия
239
2
 
3
 
! Отговори
Гражданин преди 1 седмица
Гнус и отврат
238
1
 
5
 
! Отговори
Мюмюн преди 1 седмица
Явно голяма част от крадливите ни политици рано или късно отиват за лечение при Джо Байгъна! Доган е в първа фаза - лека деменция!Отвсякъде гонен,не навсякъде приет!Жив да го ожали народа!
237
1
 
9
 
! Отговори
Славка преди 1 седмица
На трудовия български народ изобщо не му пука нито от цирка в Росенец,нито от цирка в Бояна,нита за Ахмеда-Сава!Всеки рано или късно получава или заслуженото или възмездието!Доган ще изкара дълбоките си старини,като кукувица на родното си село,сам и забравен!
236
2
 
8
 
! Отговори
Айде преди 1 седмица
Скоро да се озове в Пазарджишкия затвор откъдето е тръгнал!Дано🙏
235
1
 
15
 
! Отговори
115 преди 1 седмица
Това държавна сигурност агентите окрадоха БЪЛГАРИЯ БЕЗНАКАЗАНО!
234
0
 
5
 
! Отговори
115 преди 1 седмица
Браво раМАДАне!Знаеш, ще се реваншира човека 65
233
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Русия без бой няма да напусне Росенец, Камчия , детски лагер Кранево и други тайни и потайни територии.
232
4
 
8
 
! Отговори
обикновен българин преди 1 седмица
Никои не можеше да краде без знанието на Москва . Агентите и бяха навсякъде. Финанси ,Банки Енергетика , НОИ, НАП / се прави на контролен орган , ама на ужким. Тормозеше частни кафенета за касови бележки, пазар за книги и други подобни / Но за Белене ЖУМИ та не смее да си отвори очите
231
7
 
7
 
! Отговори
изпатил от Москва преди 1 седмица
Русия помогна да забогатеят А. Доган и тези около него . Чрез Росексим Банк, ББР,БЗК, и предишните след Ф. Димитров като премиер / само осем месеца/ . Да, но ДПС забрави , че Русия дава, дава. Накрая Взима Всичко . Изгони го от Росенец и му взе Старайте.
230
3
 
16
 
! Отговори
Гюрич преди 1 седмица
Прибрах го и си го крият да не изръси някоя деменциална реч пред журнал ята.
229
0
 
15
 
! Отговори
Ккк преди 1 седмица
Окрадоха БГ такива като него. Забогатяха и вдигнаха палати, у нас, и по света, на наш гръб. Дреме ми за тях. .Да си носят имотите и банковите сметки на оня свят. Да мислят за товара, който носят душите им.
228
2
 
15
 
! Отговори
Някой преди 1 седмица
Ами доган няма къде да живее, завалийката! Дайте да му съберем помощи на човечеца!
227
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Доган май не бил там в аталайските сараи ,било тъмно и безлюдно.Можа и да я забегнал при Митрофанова,тя да му уреди виза или нанякъде в по топла страна.Сигурно има имоти извън БГ.И ако се е запазил някое крадено милионче или две.
226
2
 
18
 
! Отговори
До 224 преди 1 седмица
"Създател" бил,нищо не е създал получи наготово,други бяха създателите,те лежаха по затворите дълго а Меди го спуснаха от ДС, бил е в затвора но като агент,а реалните ги ритнаха.Други отидоха в Турция Доган изнуди държавата,че ще поддържа етническия мир за сметка на облаги и се самозабрави.Колкото до *сараите ",първо бяха на поставено лице,после във фондация на младежкото ДПС и накрая ги купи ТЕЦ-а .Доган няма как да си докаже парите от далавери,затова върти комбинации.Остави дългове на ТЕЦ-а
225
0
 
9
 
! Отговори
До гост преди 1 седмица
Доган каквото има цяла България да се хване не може да го боядиса за месец! Не ги слушай какво говорят, всичко е на подставени лица, туристически дружества и други. Не са на негово име.
224
7
 
12
 
! Отговори
Гост преди 1 седмица
И какво сега излезе, че Доган няма нищо, а до вчера го плюеха, че има сараи, резеденции...Май подставеното лице на Шишо сега се разпорежда по нареждането му. Изгониха го създателя на партията им , щото бил дирибей, пък то излезе обратно. Сега пък палати на Аталай...Абе хора, спрете да слугувате на един пробит българин, дето върти интригите, усвоени от ***. Ами огледайте се, то в Бг вече палат до палат. Що да няма и Аталай? Крадците се размножиха за 30 год.
223
0
 
8
 
! Отговори
Българи. Юнаци. преди 1 седмица
Ружди Ружди.Петър Стойчев .И всички допринесли да се чуе българския химн по света.Вие сте велики...Пък у нас сега се спори на кой му е по голяма къщата.Аман от дерибеий...