На САЩ и Европа няма да им е лесно с Тръмп

Как ще работи България с Тръмп?
19 юли 2024 12:04, Александър Попов
56

Доналд Тръмп официално прие номинацията на републиканците да бъде кандидат за президент. Той прогнозира, че ще спечели на изборите "невероятна победа", и обеща да бъде президент на "цяла Америка, а не на половината".

Предстоят "четирите най-хубави години в историята" на САЩ, увери той. Тръмп обеща да сложи край на нелегалната миграция и да завърши строежа на стената по границата с Мексико - един от големите проекти по време на президентския му мандат в периода 2017-2021 г. Както и да сложи край на войната в Украйна.

"Това бе най-дългата реч в съвременната история на човек приел номинацията. Това е и комично, и трагично. Комично, защото това е събитие, на което всички знаят кой ще получи "Оскара". Той трябва да излезе, да благодари на зрителите, на продуцентите и така нататък, но той не млъква.

Още по темата
Час и половина Доналд Тръмп говори, залата беше изключително приповдигната, това е един голям празник на Републиканската партия. Пикът на емоциите е бил докаран в един момент, те са очаквали той да млъкне, те да ръкопляскат и да падат балоните, но той не млъква", коментира журналистът и международен наблюдател Петър Карабоев в студиото на "България сутрин".

Гостът отбеляза пред Bulgaria ON AIR, че в първите 20 минути Доналд Тръмп бил спокоен, посланията са му били премерени, спазвайки инструкциите на екипа си, но като е приключил със сценария си, се е върнал отново към типичния Тръмп, когото хората познават.

Как ще работи България с Тръмп?

"Това е леко изнервящо. Ако България трябва да работи с един евентуален втори мандат на Доналд Тръмп, с кой точно Доналд Тръмп говорите? С този, който е в първите 15 минути, написани по сценарий от екипа му или с интуитивния Доналд Тръмп, който е в следващия един час? Когато преговаряте с него, той е интуитивният Тръмп, когато го виждате публично - той е премереният Тръмп. Как е възможно да имаме двама толкова различни хора", каза още Карабоев.

Журналистът смята, че няма да е лесно нито на Америка, нито на Европа, ако Тръмп спечели втори мандат като президент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: Доналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
8
 
! Отговори
Да преди 1 месец
Глупости
29
14
 
2
 
! Отговори
До хе хе преди 1 месец
Я кажи с колко загуба колко махали превзе за две години твоя идол щото планът беше една седмица
28
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Шушумиго България е колония и с никой не работи. България изпълнява само заповеди благодарение на п***длогите които я управляват и мазните глашатаи които коментират.
27
7
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Нищо чудно да го очистят. Вече сериозно.
26
0
 
12
 
! Отговори
хе хе хе преди 1 месец
На евроатлантиците продължават да им се привиждат победи на хамериканското оръжие. Две години не им стигнаха да разберат какво е истинското положение на нещата. Но мисля, че онези от най-милостивата религия скоро ще ни го обяснят нагледно. На всички християни без рръшите, понеже ръшите бият лошо.
25
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На Тръмп му дръпнаха ушичките ако не слуша ще яде пердаха:)
24
10
 
6
 
! Отговори
Пфф преди 1 месец
Не знам за САЩ и Европа, но на Китай и Иран ще им е доста трудно. Иран или ще бъде унищожена като държава или новият им президент скоропостижно ще загине в авиокатастрофа. А Китай го очакват 100% мита върху износа, а може и на 300% да ги вдигне Тръмп.
23
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тръмп е мошеник като баща си и дядо си.Кремълското ботоксово джудже ще му преведе някоя голяма сума в някоя офшорна зона и Тръмпи ще заееебе и Украйна и НАТО и всичко заради някой и друг долар повече.
22
1
 
14
 
! Отговори
абе преди 1 месец
На кого му пука за мнението на Петър Караебов? То все едно аз да почна да се изказвам за Байдън и да ме дават по медиите. Не че ще стане де, никой няма да пусне моите мисли за САЩ в ефир. Не и на този етап от развитието на БГ.
21
9
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 16 преди 1 месец
Така е, умирате си в Санкт Петербург. Вие петоколониците, не разбрахте ли, че ни боли дедовия за вас???
20
0
 
19
 
! Отговори
Честита Промяна! преди 1 месец
Много по-лесно е с диментиралия памперс, нали миcиpkи?! Тръмп иска да спре нашествието на нелегални мигранти от картели и всякакви други престъпници във САЩ и да спре войната в Украйна! Шок и Ужас!
19
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
A s pampersa e napravo zudesno
18
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо давате думата на хора, които нищо не разбират от политика, а само си приказват за да им мине времето. Явно истинските анализатори и политолози са в почивка и сега за да запълним времето, дай да говорим безсмислици.
17
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На САЩ ще е много лесно дори. Президент, който се интересува повече от страната си от колкото да се прави на майка Тереза по света. А Европа сама си е виновна с политиката, която води в последните години. Явно падението ще продължи щом преизбраха Марула. Когато залагаш на грешната страна накрая оставаш сам срещу всички. Ето ви любов към Украйна и санкции за Русия.
16
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Байдън се оттегля. През уикенда ще се чуе официалната му реч по този повод.
15
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако ЕС и нато не се разпаднат умираме като народ . И не само ние . Народите нямат нужда от робство . Поробването на цял континент с ,,членство,, как може да им помогне ???
14
1
 
12
 
! Отговори
Какво е демокрация? преди 1 месец
Това е власт на народа,мнозинството над малцинството,което бива задължено да изпълнява решенията му.Какво имаме в САЩ,ЕС и у нас като следствие?Отвратителна толерастия към крещящите маргинали.Управляващите в тези страни считат,че демокрация е това да се разрешава на всеки да бъде перверзник във всяко отношение,това да му е изконно право.Тази извратена демокрация трябва да бъде прекратена и хората да се върнат към природните закони.Това ще направи Тръмп,затова ще спечели изборите.
13
2
 
15
 
! Отговори
ИВАН преди 1 месец
ТРЪМП ПРЕЗИДЕНТ! СТИГА ВОЙНИ! СТИГА ИНФЛАЦИЯ! ТРЪМП ПРЕЗИДЕНТ!
12
2
 
16
 
! Отговори
Айляк преди 1 месец
Абе, не знам дали на САЩ и Европа ще им е лесно с Тръмп, знам само, че щом си минал през ада на управлението на Байдън, значи няма да е толкова трудно. Те всъщност, кукловодите управляваха САЩ и Европа, не Бидоня...
11
4
 
7
 
! Отговори
ПУТИН ДА МУ МИСЛИ преди 1 месец
ИДВА ТРЪМП И КРАЙ НА ЕВРАЗИЙСКИТЕ ВОЙНИ....