Премиерът пак пътува за Воден

Главчев ще провери клетката за мобилен оператор и фургоните
21 юли 2024 12:00, Петър Бойчев
100
Премиерът пак пътува за Воден
Снимка БГНЕС

Министър-председателят Димитър Главчев пътува за Воден. Премиерът ще провери на място изпълнението на поетия от мобилните оператори ангажимент да осигурят клетка, която да обезпечи комуникацията в селото.

В четвъртък Главчев разпореди на министъра на транспорта Георги Гвоздейков да предприеме мерки по проблема. В събота транспортният министър докладва на премиера, че клетката в района на село Воден е монтирана и работи.

Във Воден премиерът Главчев ще провери и доставката на контейнерите, пригодени за живеене, които могат да бъдат използвани при необходимост. Министър-председателят ще разговаря и с екипите от турска страна, които участват в гасенето на пожарите., предаде БНР

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още по темата: воденглавчевфургони
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не ме вкарвайте в ситуация да премина към квалификациите , примерно от рода " *** , но упорити " Всеки участвал в управлението на държавата под каквато и да е форма има вина за днешното и състояние , най-голяма вина има българския народ и то не заради примерно численост .
48
2
 
11
 
! Отговори
Българ преди 1 месец
Държавата е длъжна да построи нови къщи на хората безплатно, за какво са плащали данъци цял живот? И да ги настанят по хотелите не да се подиграват с тях с разни фургони.
47
3
 
7
 
! Отговори
До 46 преди 1 месец
Да,Радев е предмет на друга тема.Например защо неговото служебно правителство подписа корупционния договор с Боташ?Плащаме по милион на ден и така още 13 години,горе-долу_четири милиарда.
46
3
 
18
 
! Отговори
Край Воден преди 1 месец
Още гори,а Главчо тръгнал да се снима.Поне да беше убавец,а то посмешище.
45
13
 
2
 
! Отговори
дедо ви преди 1 месец
абе разбирачи , какво искате от човека ?! прави каквото може , не е легнал под климатика ! айде отивайте доброволци да гасите пожари а не да седите и да щракате глупости !
44
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Василев Не ме вкарвай в някакви матрици , не може да ти се получи . Да важно е кой представлява една институция , но в рамките на съответните и правомощия и отговорности , излизането от тези рамки се нарича самоуправство . Казах ти ясно , а то е и просто за разбиране , Радев в случая не е предмет на темата .
43
1
 
7
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 1 месец
Връща се в дружинката на " Калинката " ....
42
0
 
1
 
! Отговори
Василев преди 1 месец
Също така е важно една институция кой я представлява и кой я управлява, защото не институцията решава кризите, който са неизменна част от нашия живот, а хората които взимат решения и управляват тези институции!Агент Зандалей Варгас!ЦРУ!!!
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Василев Ми така ще е като си си избрал ролята на декор фикусче на театралната сцена , а те щом има сцена с фикусче си играят театрото , пък и добри парички падат около представленията ..
40
0
 
4
 
! Отговори
Василев преди 1 месец
Голям театър голямо нещо, направо цирк!Мистър Шиши напада Мистър Кеш, онзи му репликира и той отговаря!Мистър Мутра напада Мистър Харвард, и двамата се хапят!Мистър Копейка напада всички и те му отговарят!Мистър Тошко се прозява от време на време , както и Мистър Подполковник!Забравихте ли кога полицаите на мутренското гербаво правителство биеха гражданите, че протестираха, защото не искат този модел на управление, Мафията която си има държава срещу всичко което работи и живее почтено!Даръл!ЦРУ
39
2
 
11
 
! Отговори
. преди 1 месец
Главчуу, премести Сметната палата във Воден !
38
1
 
16
 
! Отговори
Празноглавчо преди 1 месец
Престани да дразниш хората! И какво влачиш калинка- малинка със себе си? Да не сте двойка?
37
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Василев Това което правиш е просто пренасяне на фокуса към Радев , който като институция няма нищо общо с пожарите и гасенето им имащи за резултат човешки трагедии .
36
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Баре две ведра вода за гасене да занесе.
35
1
 
20
 
! Отговори
До Главанака преди 1 месец
Ей сперматозоид Бойков,спри помощта за Украйна и я пренасочи за бедните българи от Воден! Дай им едни 100 000 лв.,помогни им да възстановят имотите си! СРАМ е,голям срам две години да рантутим укритие,а със 200 българи с проблем да не можем да се справим!!!!!!
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Василев Защото някои отказаха , за други нямаше възможност , оказваха се в конфликт на интереси . Направи си справка за рецептата на " кашато " и тогава я коментирай . Радем има много грехове , главно кадрови , но в случая вината е най-малко негова .
33
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Що главчо със свитата трябва да пътува до там, кметът не може ли да провери? Всъщност нека иде и да остане тая нощ с придружителите си, настанени в един фургон, да преспи там. Ако му хареса, може и да поостане. Хем да не е само път насам, път натам, ще икономиса малко.
32
0
 
9
 
! Отговори
Сретан преди 1 месец
Отстреляш ли дебеланко, Главата сама пада. С един куршум два заека,нали имаше такава поговорка
31
3
 
12
 
! Отговори
Василев преди 1 месец
Министърът на МВР е много слаб държавен чиновник, човек на Мафията , некадърен и послушен мишок!Той има заслуга в критичните моменти да се взимат правилните решения, но той е с капацитет на обикновен сержант!Агент Дензъл Харис!ЦРУ!!!
30
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да се разходи до морето и да види какви коли се карат и какъв купон се вихри.И нашите "хотелиери" отчитат ли приходи.Сега е фул и яко пара се върти.