Загиналите от мълния в Стара планина са баща и дъщеря

Спасеното братче е контактно
22 юли 2024 21:00, Нели Христова
27
Загиналите от мълния в Стара планина са баща и дъщеря
Снимка: УМБАЛ „Свети Георги"

Оцелялото при инцидента в Стара планина 13-годишно момче е докарано с линейка в УМБАЛ „Свети Георги", съобщиха от здравното заведение. Прието е в Клиника по педиатрия, където се правят прегледи и изследвания, както и разговор с психолог. Детето е контактно, предстои изясняване на състоянието му.

Сигналът за пострадалите бе подаден на телефон 112 днес в 13,35 ч. от дете, което съобщило, че баща му и сестричката му са ударени от мълния, допълват от болницата. По-късно стана ясно, че мъжът и момичето са загинали. Досега не беше потвърдена роднинската връзка между тях и оцелелия юноша.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
от преди 1 месец
каква националност са,защо никога не уточнявате,някой тук ще вземе да си помисли,че са българи,а това е невъзможно
24
1
 
0
 
! Отговори
до Татуля преди 1 месец
Това е така, защото в Англия бият, а тука им се позволява всичко, само и само да си оставят парите и те се възползват да си вършат щуротиите. Елементарно. Но такива като тебе разсъждават много плоско и не виждат, че проблемът не е в англичаните, а в тези които им го позволяват !!!
23
1
 
2
 
! Отговори
Да допълня... преди 1 месец
Явно бащата е държал момиченцето за ръка. Трагедия.
22
2
 
11
 
! Отговори
До татул преди 1 месец
Ти явно не разбираш. Не знам дали си глупав или си просто бавен ? Англичаните са ясни ,че не стават за нищо. Яд ме е ,че добър и сърдечен народ като нашия ,стана студен и коравосърдечен като англичаните ,както спомена ти. Не ме интересува какво правят другите ,искам България да е добре. Независимо къде живееш и работиш временно ,а и от къде ти дойде на ум да си мислиш пък ,че съм в Англия ?
21
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Голяма трагедия!
20
7
 
10
 
! Отговори
Татул преди 1 месец
До 19Пич, преди дни се прибрах от Слънчака, пълно беше с деградирали англичани, Такава *** не съм виждал отдавна. Не само, че не ти завиждам, даже ти съчувствам. Живей си в мир с тях.
19
5
 
30
 
! Отговори
Руси преди 1 месец
Голяма част от българския народ е деградирал във форма на микроорганъм... Такава гадна ,студена и коравосърдечна нация сме станали като чета коментарите. Най-отворените са толкова отворени,че само лаят пред телевизора и хулят хора без да са направили съответните проверки на фактите. Радвам се ,че се махнах надалеч от тази пасмина. Имам предвид голяма част ,разбира се не всички !
18
2
 
14
 
! Отговори
До 16 преди 1 месец
Ти вярваш ли си, че Дете, което умира, е щастливо???? Или си напълно луд?!
17
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много жалко..
16
15
 
7
 
! Отговори
от 15ти преди 1 месец
"И тъй, ако не бодърствуваш, ще дойда като крадец; и няма да знаеш в кой час ще дойда върху тебе.", Откровение 3:3 Не е важно колко ще живеем на този свят, а в какво състояние на духа ще приемем смъртта. Децата, които умират, си отиват чисти и без грехове, за което са най-щастливи.
15
11
 
7
 
! Отговори
до 7 преди 1 месец
"Князът на този свят е сатана.", казва Господ. Това означава, че тук царуват злото, лъжата, неправдата, смъртта, безсмислието. Мнозина погрешно отъждествяват християнският Бог с природните стихии. "Моето царство не е от този свят", това са думите на Христос. Всичко на този свят е във властта на злото, на сатана, и е обречено на гибел в т.ч. и грехопадналия човек. Смъртта няма да подмине никого, но само чрез Христос човек може да спаси душата си. Никой не знае кога ще настъпи неговия час...
14
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Изключително много съжалявам. Господ да ги прости.
13
2
 
26
 
! Отговори
планинар преди 1 месец
Времето там горе не е като в града. За минути от спокойно става абсолютен тайфун и буря. Проблема е, че няма къде да се скриеш. За тази цел едната ти щека трябва да е метална, забождаш я на 100 метра и се криеш някъде далече от нея.
12
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бог да ги прости. Никой не знае къде ще го удари гръм. Колко хора пострадаха в градове и села, природата е по-силна от хората.
11
45
 
5
 
! Отговори
Егггго преди 1 месец
Този безразсъден тип е намерил това, което е търсил. Дано сина му си вземе поуки
10
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
и колко още пъти ще ни го натрапвате това ?
9
16
 
6
 
! Отговори
До 7 преди 1 месец
Грешите. Спомнете си за Савел, който е пътувал към Дамаск. Тогава той е видял Несътворената Божествена Светлина, която е била толкова силна, че известно време не е могъл да вижда. Също е чул гласа на Бога Христос. Изглежда, че за да се стигне до Бог, е необходимо духовно пробуждане, което е извън петте сетива.
8
43
 
6
 
! Отговори
Тия Деца преди 1 месец
Майка нямат и тази майка не бие ли пр0стият си съпруг да му идва акъла в главата, че е позволила това да се случи или е някоя пропаднала алкохоличка или наркозависима?!
7
23
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има Бог, вярвайте си. Оставени сме на произвола на природата разберете го най-сетне. Стига сте го бутали този бог навсякъде, а и по някаква странна логика сте решили че е точно еврейският Бог яхве и неговият син Исус, ако не знаете на кого точно се молите да ви напомня. Няма да е египетски бог, няма да е гръцки или някакъв, а точно семитският, въпреки че не сте семити, а смесица между траки славяни, индоевропейски и етиопски гени, да към тях спадат и семитските, но чак пък толкова. Няма Бог
6
14
 
20
 
! Отговори
Най Голямото преди 1 месец
Наказание е - Баща ти да се Окаже - Пр0ст!