Загиналите от мълния в Стара планина са баща и дъщеря

Спасеното братче е контактно
22 юли 2024 21:00, Нели Христова
27
Загиналите от мълния в Стара планина са баща и дъщеря
Снимка: УМБАЛ „Свети Георги"

Оцелялото при инцидента в Стара планина 13-годишно момче е докарано с линейка в УМБАЛ „Свети Георги", съобщиха от здравното заведение. Прието е в Клиника по педиатрия, където се правят прегледи и изследвания, както и разговор с психолог. Детето е контактно, предстои изясняване на състоянието му.

Сигналът за пострадалите бе подаден на телефон 112 днес в 13,35 ч. от дете, което съобщило, че баща му и сестричката му са ударени от мълния, допълват от болницата. По-късно стана ясно, че мъжът и момичето са загинали. Досега не беше потвърдена роднинската връзка между тях и оцелелия юноша.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
33
 
! Отговори
…….. преди 1 месец
Бог да ги прости
4
38
 
16
 
! Отговори
Влади преди 1 месец
Тъпакът си ***! Намерил , каквото търсел. Ама децата, Бог да прости дъщеря му и Слава на Бога, че момчето е оцеляло. Такъв самоуверен баща уби себе си и сина си в снежна зима в Балкана преди няколко години. Ще ми разправяте за "мъдрия български народ"...
3
7
 
103
 
! Отговори
Руси преди 1 месец
Тъжна новина за България. Бог да прости бащата и момиченцето !
2
26
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Веят в природата микроскопични метални частици срещу глобалното затопляне. Затова се увеличават мълниите. Лека пръст на покойните.
1
17
 
18
 
! Отговори
Шпек Салам Народен преди 1 месец
Е,отдавна разбрахме.Стига сте чепкали само гадни новини,намерете нещо смислено и градивно,за което си струва да си хабите усилията! Търсете добрите новини.Който търси-намира.