Ваш сигнал: Пловдивски бизнесмен вилнее на пътя

Илиян Филипов твърди, че клипът е от преди две години
Обновена: 25 юли 2024 12:25 | 25 юли 2024 10:40, Александър Попов
70
Ваш сигнал: Пловдивски бизнесмен вилнее на пътя

Пловдивският бизнесмен Илиян Филипов псува и сипе закани на пътя. Не става ясно от какво е бил провокиран, но видео, изпратено и до редакцията на Dnes.bg, показва безпардонното му поведение към шофьор на "Фолксваген" със сливенска регистрация. Случката се разиграва на Моста на Адата.

Филипов използва цялата палитра от псувни и закани към другия шофьор.

Бизнесменът не се слави с кротък нрав и добро възпитание. Той вече бе заснет на друго видео, в което се саморазправя с фенове и служители на Ботев Пловдив. Тогава с имената си застанаха Велизар Цолакидис и Божидар Караджов, а Илиян Филипов се оправда, че е бил провокиран.

Последствия след случая нямаше.

Футболните ми душмани ме атакуват със стари клипове, заяви пред "Марица" строителят на Колежа.

Той обясни, че въпросната случка е станала преди две години, както и каква е била предисторията на разправията на пътя. По думите му, той карал зад камион на неговата фирма ПИМК. Така станал свидетел как шофьорът от колата със сливенска регистрация се опитва да се саморазправя със служителя на Филипов зад волана на товарния автомобил.

"Видях как онзи отваря вратата и се опитва да издърпа навън моя шофьор, който беше човек на солидна възраст. Тогава веднага спрях и се намесих, за да предотвратя побоя. Казах им да изчезват, но те пак налитаха", коментира кадрите Филипов. И добави, че изпратеното видео до различни медии е поредната атака срещу него от свързани с футболния клуб "Ботев" хора, които се опитват да му спретнат компромати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: Илиян Филипов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
4
 
5
 
! Отговори
Прости селяндури, преди 1 месец
що гледате да се дскопате с mръcни нокти и рaзвалени зъби до София и Пловдив, а не си стоите при външните птоалетни?
66
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Някой знае ли за друг дсмилионерски бунак, който живее с любовницата си,а за да не дели имущество със законната си съпруга при развод,й е построил къща в далечното кюше на имението си и се гледат през прозорците. Явно този начин на живот го изнервя и вилнее по пътищата.
65
3
 
10
 
! Отговори
Един там преди 1 месец
Пловдив и София са най-мръсните градове в България... Големите граждани си хвърлят *** и фасовете навсякъде по земята, а за кучешките им *** да не говорим... Граждани били... Ааааахахахаха
64
1
 
14
 
! Отговори
Един там преди 1 месец
Аз това което виждам е че "гражданина" от Пловдив е извън колата си, а "селянина" от Сливен е в колата си... "Гражданина" псува като каруцар, но той си е от Пловдив и той можИ така да прави...
63
2
 
8
 
! Отговори
До големите граждани преди 1 месец
Абе гражданите, не че София и Пловдив са някакви градове, но все пак. Та големите граждани от София и Пловдив, нали ако ги няма селяните, вие сте кръгла нула ве не ка дърници. Най интересното е, че вие също сте превърнали в колэзет много селски райони, но за това не ревете. За това може, но ако някой дойде в Пловдив или София бил селянин и какво правил там.
62
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какъв е този рогач да излага така хубавия град?
61
19
 
3
 
! Отговори
Прости селяндури, преди 1 месец
когато се научите да карате (основно таралясници на 8+) няма да имате проблеми. В противен случай ще берете ядове!
60
2
 
3
 
! Отговори
до 60 преди 1 месец
Не,то си е диагноза без значение от къде си.Години беше натрапвано от комунистите,дори бяха въвели жителство.Имаше домови книги и всеки от провинцията беше длъжен да се регистрира.
59
3
 
5
 
! Отговори
До 59 преди 1 месец
Най-огромните селяци винаги натякват че били граждани. Комплекси в ДНК-то на овцепаса.
58
3
 
2
 
! Отговори
до 53 преди 1 месец
И от Пловдив са такива.
57
1
 
4
 
! Отговори
До 55 преди 1 месец
Пътищата са за всички. Ти научен ли си се родил? Или тоя бензинсмен ?
56
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За да е спокойно населението такива ги връзват
55
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Барон Мюнхаузен - Бизнесмен, да е произвел нещо? Все още не познавам такъв :)
54
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Който - Изискването е да се кара в голям областен град и повечео инструктури искат, да се кара и в тежък трафик. Никой не ти дава книжка, защото си направил ендно кръгче на селото. Това го можех и на 12 :)
53
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До До прости *** - Остави го! Не се хващай на такива комплексари. Иска да ти каже, че като е ходил три пъти на опера, най-вероятно защото от училище са ги закарали, изведнъж е някаква далеч по-просветена и духовно извисена личност, която във висшото си състояие, не намира време за нищо по-добро, освен да се кара на другите, че не са като нея.
52
4
 
11
 
! Отговори
До прости селяндури преди 1 месец
Значи хората които не са от София и Пловдив са проsти seляндури така ли, а знаеш ли за цивилизована Европа какви са тези от София и Пповдив - ПЕЩЕРНЯЦИ В ОРИГИНАЛ ?
51
1
 
20
 
! Отговори
сссс преди 1 месец
Карам подобна кола, демек стара. Много често напират със скъпи возила отзад или ми присветкват, че не минавам веднага в платното. След това застават до мен, за да видят кой е. Само че аз изглеждам като типична мутра и винаги веднага отпрашват напред и не смеят гък да кажат. Забравили са се всичките.
50
13
 
4
 
! Отговори
Прости селяндури, преди 1 месец
ще карате в София и Пловдив САМО когато се научите. Иначе ще си теглите последствията! Толкоз!
49
6
 
2
 
! Отговори
До 45 преди 1 месец
Ей смокиня, ти като си взел книжка в който и да е каруцарски град в България да ли ще мобешюда ШОФИРАШ в Мадрид например с 6 млн. население и с 4 обиколни магистрали в него с по 6 ленти всяка, дали ще ти дойде на кухата кратуна да излезеш един ден от кръговете ? Да не смяташ, че си по-шофьор от който и да е друг където и да е получил книжка ? Мухлльо !
48
2
 
22
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 месец
Типична мутра,мислеща си че живее в 90-те години!И като казвате бизнесмен,какво е произвел този човек та е бизнесмен?