Ваш сигнал: Пловдивски бизнесмен вилнее на пътя

Илиян Филипов твърди, че клипът е от преди две години
Обновена: 25 юли 2024 12:25 | 25 юли 2024 10:40, Александър Попов
70
Ваш сигнал: Пловдивски бизнесмен вилнее на пътя

Пловдивският бизнесмен Илиян Филипов псува и сипе закани на пътя. Не става ясно от какво е бил провокиран, но видео, изпратено и до редакцията на Dnes.bg, показва безпардонното му поведение към шофьор на "Фолксваген" със сливенска регистрация. Случката се разиграва на Моста на Адата.

Филипов използва цялата палитра от псувни и закани към другия шофьор.

Бизнесменът не се слави с кротък нрав и добро възпитание. Той вече бе заснет на друго видео, в което се саморазправя с фенове и служители на Ботев Пловдив. Тогава с имената си застанаха Велизар Цолакидис и Божидар Караджов, а Илиян Филипов се оправда, че е бил провокиран.

Последствия след случая нямаше.

Футболните ми душмани ме атакуват със стари клипове, заяви пред "Марица" строителят на Колежа.

Той обясни, че въпросната случка е станала преди две години, както и каква е била предисторията на разправията на пътя. По думите му, той карал зад камион на неговата фирма ПИМК. Така станал свидетел как шофьорът от колата със сливенска регистрация се опитва да се саморазправя със служителя на Филипов зад волана на товарния автомобил.

"Видях как онзи отваря вратата и се опитва да издърпа навън моя шофьор, който беше човек на солидна възраст. Тогава веднага спрях и се намесих, за да предотвратя побоя. Казах им да изчезват, но те пак налитаха", коментира кадрите Филипов. И добави, че изпратеното видео до различни медии е поредната атака срещу него от свързани с футболния клуб "Ботев" хора, които се опитват да му спретнат компромати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: Илиян Филипов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
тоя рязко май има нужда да му припомни някой една случка със Стойчо Стоилов :) 4 поздрава му прати от жигулката оня тогава :)
46
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Който - А има ли бой, ще има съд, а след съда ще има глоби и евентуално присъди... И между другото всеки си намира майстора някой ден. Или някой ще го набие, или някой ще го осъди. Теб също, ако си на този принцип.
45
10
 
6
 
! Отговори
Уважение да има преди 1 месец
Ей заради такива ще гласуваю за Величие. Не искам да съм на мястото на този човек да ме псуват и заплашват.
44
16
 
3
 
! Отговори
Който преди 1 месец
е взел книжка в някакви паланки и села, да не се натиска да кара в София и Пловдив. Като отнемеш предимство и не се извиниш, ще има и бой!
43
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На видео видях малко да се псуват, но не и да се бият .. Мъчно ще стане нещо по съдебен път тук.
42
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 4efo - Това е властта и МВР. Те са едно и също с този човек.
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Аз - Абе казваш го и звучи много хубаво и надъхващо на думи, ама реалността е малко по-различна и далеч по-брутална.
40
1
 
19
 
! Отговори
Емигрант преди 1 месец
Вече на проsтите мутри в България "бизнесмен" ли им казвате ? Тотално се променяте значи, чуждиците може би са станали повече от българските думи в речникът йн "оригиналните" българи, а звуците като УАУ вероятно са топкова колкото българската псувня е "богата" ? Бизнесмен бил тоя, на стадо от гоvеда вероятно е собственик с този богат речник....???
39
1
 
3
 
! Отговори
Шпек Салам Народен преди 1 месец
Куче, което лае,не хапе.
38
1
 
30
 
! Отговори
майна преди 1 месец
Познат в пловдивските среди като Филип Плейна, носещ редовно марката. Селски тарикат с ниско образование, бушон да препира парите на държавната мафия. Даден му е бизнес в ръцете, но е страшен селянин. Обикновено е смел и подскача, защото е обграден с 4-5 човека охранители. Най-правилната реакция за вас е да го снимате и след това публикувате по сходен на този човек начин и да го съдите, поне да изкарате някой лев при късмет. Пловдив е селски град.
37
1
 
17
 
! Отговори
Емигрант преди 1 месец
Вече на проsтите мутри в България "бизнесмен" ли им казвате ? Тотално се променяте значи, чуждиците може би са станали повече от българските думи в речникът йн "оригиналните" българи, а звуците като УАУ вероятно са топкова колкото българската псувня е "богата" ? Бизнесмен бил тоя, на стадо от *** вероятно е собственик с този богат речник....???
36
1
 
7
 
! Отговори
ГЪДЮ преди 1 месец
Поне дребно хлиганство,бе...Пък нека си е бизнесмен...
35
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мутирте на Шиши вилнеят из държавата
34
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На този селянин дпс и герб са му зад гърба и мисли, че той е шерифа, вижте *** колко съм силен. И това е защото знае, че е безнаказан, фирмата му действа напрактика безконтролно. Контрола е фиктивен, по документи. И да стане нещо, знае че няма да бъде закачан. Докато за обикновения човек е различно е се замисля. В случая е имало нещо, но в Пловдив при този трафик и тези пътни условия и тази селяния ежеминутно има такива ситуации. И ако това е нормалното поведение, то по пътищата трябва да е КА1.
33
1
 
12
 
! Отговори
Име преди 1 месец
Слаба държава - маймуни по улиците! Силна държава - хора по улиците! Българите се доказахме като достатъчно умен народ по време на ковид!
32
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя нещо изпуснал козите ......
31
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ех, аман от селяни бе да му се не види! Българинът, от най-интелигентният в Европа, стана ужасяващо посредствен...
30
0
 
23
 
! Отговори
Аз преди 1 месец
Колкото и да си нагъл и брутален, смятащ се за недосегаем и велик, колкото и да си як и ***, един ден ще отвориш вратата на някой автомобил, ще напсуваш шофьора, ще му посегнеш и в следващия момент ще седнеш на асфалта с изтрити караткотрайни спомени. Дори някой да е слаб шофьор и да провокира ситуация, е човешко същество, което има достойнство, но и юмруци. Аман от пишман шофьори и от батки по пътищата!
29
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
бизнесмен, така ли се наричат вече разни невъзпитени п p o c т a ц и!
28
0
 
0
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
До Дедо или факта че готвача ти е предобрил с пикото и тоя е с 980 кръвна захар