Екшън в Банкя: Кола, с дете в нея, блъсна друга, ограда и избяга

Двамата избягали, но в крайна сметка са открити
30 юли 2024 10:35, Стела Стоянова
18
Екшън в Банкя: Кола, с дете в нея, блъсна друга, ограда и избяга
Снимка БГНЕС, архив

Екшън се разигра в Банкя на кръстовището на улиците „Христо Ботев” и „Беласица”. Младо семейство с дете в колата обикаля из квартала и блъска коли и огради, предаде NOVA.

Първо се блъскат в автомобил на свои съседи, а след секунди се удрят и в оградата на други комшии, които се опитват да препречат пътя им. След около половин час развилнелите се съпрузи акостират до дувара, в който се блъскат в началото на екшъна, и се барикадират в колата, а комшиите се опитват да ги изкарат навън, докато чакат полицията.

„Удрят задната броня и калника на колата ми, която е паркирана отпред. След това дават назад и се опитват да се изкачат по баира, но явно не успяват”.  Това разказа в ефира на „Здравей, България” потърпевшата Биляна Ненова – Юсеин.

„След това синът ми ги видя и се опита да ги спре. Той излезе на улицата и ги прикани да спрат. Когато той не успя – аз излязох. Застанах пред колата, но с мръсна газ избягаха”, твърди Гюлшен Юсеинова.

По думите на Джейхан Юсеин той е подал сигнал в полицията. „Казах, че момче и момиче с кола са ударили автомобила на брат ми. Полицията дойде след около 3,5 часа. Започнах да обикалям из Банкя и намерих колата, която ни удари”, разказа той.

Първоначално двамата се скрили, но в крайна сметка майката на момчето го накарала да излезе от къщата. „Той беше в неадекватно състояние. Миришеше на алкохол. Заяви, че дал колата на жена си, защото била много властна и щяла да се сърди. Били си карали шофьорските курсове. Попитах го дали в колата е имало дете и той потвърди. Каза, че то не е било в детско столче”, посочва Биляна Ненова – Юсеин.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На м.мyнкu автомобил не се дава. Тази млада двойка явно е претърпяла развитие, обратно на еволюцията. Но пък са се намерили един друг, подхождат си.
16
1
 
3
 
! Отговори
Ел Греко преди 1 месец
Абе това Банкя не е ли гето на София ?
15
0
 
1
 
! Отговори
джейхан гюлшен преди 1 месец
кафири алкохолизирани..марш обратно в Алтай...
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Друга ограда ли е блъснало или какво е блъснало?
13
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Подължавате с крайно неграмотно написаните заглавия и статии. Срамота е децата в четвърти клас на НВО да пишат по-грамотно от възрастни хора, на които плащате дори само за копи-пействане. Това е за чиста двойка по БЕЛ: "Кола, с дете в нея, блъсна друга, ограда и избяга."
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И аз съм от Банкя, и мога да кажа за местните че повечето имат гаражи или паркоместа в двора, ама паркират на улицата, щото по-удобно. Моята кола си седи в гаража, защото не смятам че другите са длъжни да я заобикалят по улиците и тротоарите. Да си я бяха прибрали нямаше да имат проблем.
11
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе не го четох цялото ама това, което разбрах е че дете с кола е гонило Биляна Юсеин по улиците. Онази е пищяла и е бягала ама не я е прегазило. После се е ядосало що така и е блъснало други коли. Накрая един дувар се изпречил срещу него понеже видял, че прави лоши работи. Имало и някакъв пиян дето майка му го изкарала махмурлия и той казал, че е под чехъл. Не знам, това разбрах
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кой кого блъсна и оградатакакво участие е взе :))
9
0
 
6
 
! Отговори
Айдее преди 1 месец
Отново селско файтонджийския диалект/сленг акостират до дувара след това баира още други! Покажете дипломите на мисирките за да не се дразним! Единствено успокояващо е, че е в Банкя! Интересно е дали снайперите на Баце са се задействали? Това, което направи на България му тропа вече на собствените врати! Да не смееш да пуснеш внучето си на улицата!
8
0
 
24
 
! Отговори
Язе преди 1 месец
Знам, че не е лесно да си грамотен в днешно време, но заглавието е унизително дори и за необразованите читатели.
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Виолетовите тъкмо си купили книжката и тръгнали да я пробват
6
0
 
22
 
! Отговори
Сашо преди 1 месец
Пак ли започваме играта: "Разгадай статията" или днес сме на "Открий грешките" ?
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Първо се блъскат в автомобил на свои съседи, а след секунди се удрят и в оградата на други комшии, които се опитват да препречат пътя им." - Защо се опитват, да препречат пътя им? Не ми казвайте, че се блска в някого и вече 2 секунди по-късно, "будни граждани" ще правят "граждански арест". Това "Юсейн", дето се барикадирал с жена си, не ми се мисли какво е ималопреди това ...
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това ограда, глагол ли трябва да е?
3
3
 
8
 
! Отговори
С преди 1 месец
Евроатлантици сър! Забавляват се!!!
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колата избягала заедно с детето. Колко странно. "Колко души сте? - Ами двама - аз и колата."
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това разказа в ефира на Здравей, България потърпевшата Биляна Ненова Юсеин. :)))