Готова е ДНК-експертизата на жертвите в Елин Пелин

Потвърдено е, че един от тях е синът на собственика
Обновена: 31 юли 2024 13:08 | 31 юли 2024 13:08, Стела Стоянова
4
Готова е ДНК-експертизата на жертвите в Елин Пелин
Снимка БГНЕС, архив

Готова е ДНК-експертиза, назначена по досъдебното производство за взривовете в складовете с пиротехника в района на Елин Пелин, съобщиха от прокуратурата.

Заключението на експертите е, че откритите на местопроизшествието силно овъглени трупове са на 22-годишния Теодор Попов, който е син на собственика на "Енигма", и на 60-годишния изчезнал мъж с инициали С.М. Причината за смъртта им е баротравма.

Още по темата


При взривовете и възникналия пожар на 25 юли загинаха и 48-годишният доц. Петър Шишков и дъщеря му Кристина, която беше на 20 години. Преподавателят в Минно-геоложкия университет почина часове след взривовете. По-късно лекарите не успяха да спасят дъщеря му, която беше с 85% изгаряния.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Как ДНК експертиза стана за 5 фена? Ако е за убийство се мотат поне месец да си уговорят парите по веригата..... Тука две експертизи за 5 дена...
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
СМ що е с инициали да не е украинец? Такава секретност за склад за пиратки.... Собственика де го ?
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да им проверят подметките за статично електричество :)))
1
3
 
4
 
! Отговори
бащаму призна преди 1 месец
ходел всека вечер на свадби и балове, концерти, лакърдии , та вземал нощем зари , така по 1-2 микробуса . през тавана летели шишкавци , а въглена вътре в стаята за разбъркване и оформяне на пиро-зарите за да ги натоварват . 12-24г . това е . 12 години царски живот . оня на 60 е най-съмнителен . първи е изгорел . нямаха пожарникарите техника за спиране на взривовете , та да ги изкарат и лекуват 4 мата нещастници и загубеняци . Да .