Пребитата в Перник жена е в кома

Челюстта й е счупена
Обновена: 31 юли 2024 08:40 | 31 юли 2024 08:40, Стела Стоянова
53
Пребитата в Перник жена е в кома
Снимка БГНЕС, архив

Пребитата в Перник жена е в кома, има и счупена челюст. Това разказа неин познат пред Нова тв. Сама се прибрала в дома си, отказала помощ, но след това й станало зле. Тогава племенникът й я откарал в болница.

"В 4,40 часа е била тук. Взела си е кафе, седнала е и единият младеж й е казал "какво правиш тук", разказа племенникът на жената. Тя имала затруднения с говора. Тогава дошъл вторият, сложил си качулка и я нападнал. "Искаме справедливост, вярваме в органите на реда", каза роднината на нападнатата 56-годишната жена.

Жестокото нападение в Перник стана в нощта срещу 29 юли. Секунди атаката познат на двете момчета им е казал: "Внимавайте, тази е психично болна. Преди време ми счупи огледалото". Тогава 17-годишният Д. П. решил да раздаде правосъдие. Той е криминално проявен за дрога, както и за кражба.

Нападналият жената е в ареста и ще му искат постоянен арест. "Независимо от това, че са непълнолетни, законът ще бъде приложен", каза говорителят на полицията в Перник Венцислав Алексов. Д. П. се е възползвал от правото си да не дава показания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: комапребита жена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
преди да го вкарат в зандана да го обзаведат и просветят как да ползва дръка от тесла за неспирен мануален вибратор за сух заход и кожи1ки на излазок
37
0
 
4
 
! Отговори
много ясно преди 1 месец
че тоя наркоман трябва да гние в затвора,а може и бесило,за такива ируди само с мърт е лечението.ама правосъдие няма,и ще си пие кафето на центъра след някой месец.
36
0
 
14
 
! Отговори
vs преди 1 месец
Имам добро решение за тоя пиkльo! Вкарват го при мaHафитe в централния, два дена ще им е жена, после два дена те ще са му мъже! И така докато почне да се изпуска!
35
13
 
1
 
! Отговори
Урсулена преди 1 месец
Потин я е обил..
34
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Явно е големо геройство да счупиш челюстта на жена, ама яда се пробват на некоя батка... :)))
33
13
 
0
 
! Отговори
от перник преди 1 месец
жегата е виновна, свари ни мозъците като телешко
32
7
 
5
 
! Отговори
Аман от разбирачи преди 1 месец
До ВладоЕййй тъпън барабан, точно е такива поамериканчени тъпудрелщеци като тебе ги правят тея работи. Запада ти пропагандира бой и насилие, не Путините. Глобален дебилостер подкупен
31
1
 
30
 
! Отговори
Резидент-разединител преди 1 месец
Комплексари, които явно се чувстват много силни като бият 50 годишна жена. Трябва да ги пуснат на истински ММА майстори малко да им покажат хватки.
30
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тогава 17-годишният Д. П. решил да раздаде правосъдие. Той е криминално проявен за дрога, както и за кражба. - аха, значи и неговия мозък е на помия от наркотиците. Само бой за такива нехранимайковци
29
13
 
14
 
! Отговори
Владо преди 1 месец
Месно русофилче с баща Путинист, рокер.
28
4
 
27
 
! Отговори
Трябва да преди 1 месец
Се въведе визов режим за София за хора от Перник
27
5
 
24
 
! Отговори
Иисусеее Иисусееее преди 1 месец
Можем само да благодарим на БОГ че не сме от Перник.
26
5
 
16
 
! Отговори
У пернико преди 1 месец
Това си е ежедневие
25
5
 
3
 
! Отговори
Агент 007 преди 1 месец
25 това е сводник работещ за службите а Е бура също е била в тая игра но не е искала да заминава за Германия и оттам нещо са се овътрили с пари заради нея и са я наказали по тоя начин.
24
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само в Перник да е така ще е добре в България! В цялата държава е същото! Има си хора с чадър от полицията и прокуратурата! Правят каквото пожелаят!
23
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гласоподавателите на ГЕРБ и ДПС имат различни права от другите граждани! Те имат право да бият, прегазват, да убиват, да ползват и разпространяват наркотици и даже имат право да бият полицаи! Щом гласуваш или си член на ГЕРБ и ДПС , всичко ти е позволено!
22
5
 
16
 
! Отговори
СИСИ преди 1 месец
У Пернико не е за ора
21
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За хората на ГЕРБ и ДПС няма затвор. Бият те и убиват и са на свобода. Онзи от Стара Загора ряза момиче с макетно ножче, подстрига и косата и я би с юмруци сега е на свобода! В България няма правосъдна система, а система на ГЕРБ и ДПС , която изпълнява нареждания!
20
8
 
18
 
! Отговори
Домуса преди 1 месец
Знаете ли що Перник е най чистия град в България?Що всяка сутрин 40 000 бок лу ка идват у София да рацотят.Муухахахахахаха
19
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
и нищо не се разбира ... пила е кафе посред нощ и някакви наркомани я пребиват, защото е била луда ли??