Борисов: Ако в преговорите участва Слави, ще участвам и аз

Ако ново мнозинство свали Назарян, ще има много разсърден ГЕРБ
Обновена: 1 авг 2024 09:53 | 1 авг 2024 09:53, Стела Стоянова
156
Борисов: Ако в преговорите участва Слави, ще участвам и аз
Снимка БГНЕС

Ако се намери ново мнозинство да свали председателя на парламента, това би било ново мнозинство за управление точно преди изборите. Ще бъде един много разсърден ГЕРБ. Ще ликвидират всякакви възможности за какъвто и да е разговор. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

Не мога да забранявам на депутатите да се изказват. ГЕРБ няма нужда от защита от никого, заяви Борисов по повод твърденията на Делян Пеевски, че има заговор за свалянето на Рая Назарян като председател на НС.

Още по темата

Борисов обяви, че ГЕРБ ще отиде на разговорите с ИТН в събота за третия мандат.

Имаме програма, която ще сложим на масата. Имаме проведен и разговор от първия мандат, който ще бъде припомняне. Съгласен съм с колегата Балабанов, че е време за държавници, но то беше време и преди две седмици, обясни лидерът на ГЕРБ. Но допълни, че тези преговори са полезни с оглед на следващите избори, пише "24 часа".

Ако участва Слави Трифонов, ще участвам и аз. Ако не - има преговорен екип, допълни Борисов.

Миналата година имаше всеобщо празнуване на рождения ден на Пеевски в моя кабинет. Аз бях за малко, защото бях до късно. Но Христо, Петков, Василев са останали до късно, разказа Борисов.

Сега бяхме свидетели на една междусемейна свада между коалиционните партньори ДБ и  БСП. Подкрепям ген. Атанасов за Георги Йорданов, но искам да се разграничи от внуците на ДС - Васил Терзиев. Който със същите трикове на ПП махна главния архитект на София.

Министърът на културата веднага да си оттегли предложението, призова Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
0
 
0
 
! Отговори
ALF преди 1 месец
Борисов, ти УБИ България!
122
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пеевски не иска да е самотен Магнитски Това не е справедливо неговите другарчета също го заслужават и той ще се погрижи да си го получатНовото начало на Пеевски е да предаде другарчетата си да ги разчисти от пътя си за властта но това него прави положителен герой
121
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
'По устните ми щооОм гоОории целуФката на СлаАаавииии..!'
120
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо тогава единодушно избраха Пеевски преди 3 месеца? Пълни куфари с пари от Пеевски, добре беше , а сега вас ви е зле, тогава върнете парите, които сте получили от Пеевски срещу председателството на партията на дпс
119
1
 
3
 
! Отговори
Данс преди 1 месец
Пеевски : "Всички маски да паднат, аз ще стигна до края" тогава изпрати документите на ДПС , които са взети от партийната сграда на бившите деребеи на ДПС които имат вразка с корупцията ? Покажи че си верен на данс
118
1
 
1
 
! Отговори
Абе Христо, как може преди 1 месец
Абе Христо, как може да говориш пред Ердоган? ДПС искаше среща с Ердоган. Ердоган каза: Те не са идвали в Турция от 30 години, аз повече не ги искам да идват . Защо намесвате кухнята на друга партия и особено кухнята на ДПС? Ердоган може само да се меси в тази кухня.
117
0
 
0
 
! Отговори
Пипо преди 1 месец
Ми айде и двамцата тогава в шоуто по БТВ да преговаряте пред народа.
116
0
 
2
 
! Отговори
Хаха ха преди 1 месец
Хората на пеевски -иванов , кирчо и денков потънаха заедно с него
115
0
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 месец
връзва сигщите селянчето от Банкя..Много добре знае,че Славейко НЯМА да участва в преговорите и за да "оправдае" СОБСТВЕНАТА си липса на евентуалните преговори,се опитва да се постави "в зависимост" от Славейко..Андрешковски номера,с кото ни е омръзнал до смрт !...Нека некой герберас ни каже кога тоя е участвал в преговори,или дискусии !?...Нееештастника пробутва кухоглавитеси държанки да се резилят вместо него..БАКТЪМ !.."ПОЛИТИК" ?!..Да,ама НЕ !
114
4
 
2
 
! Отговори
дон Чалгаре преди 1 месец
ще преговаряме в затвора, Боко в килията, аз пред килията.
113
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мъдър ход. Но мисля, че специалист по един толкова използван по целия свят език, какъвто е уграския: (балкомат - серекеш; пчела - беремед; тъъртей - емебеемнеберемед; пенсионер - ептенмекичек) би бил по-успечен министър на образованието ....
112
3
 
7
 
! Отговори
Извод преди 1 месец
Като Нинова я няма "да се разберат кат мъже" с Бойко и Бойко налита на друга стара дружка - куцият Славуца. Пир по време на чума в НС.
111
3
 
5
 
! Отговори
(^.^) преди 1 месец
Ами разбира се, няма как Бат Бойче да отиде на крака при Тошко африкански, при положение, че Учиндолският месия се крие някъде ... !!!
110
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хвани единия,удари другия.
109
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Алчните пенсии излапали светлото бъдеще на Асфалт паша! Гербер цъфна на балкона, светлина и цвят струи. "Ало Ваньо", в телефона, "Мишо - бирата спаси!" "Ало Ваньо", СеРеСето властно някак си звучи, Ес-ем-ес със Е-ге-не-то:"Вучката ми запази!" СеРеСета от амфона бързо страстно се четат. Закачени на пирона докторски съдби висят. Цяла нощ с Емо Фаса, бридж-белот каре плющи. Сутрин, да изпълни баса: авион, мачле, мечти. Спортни зали, магистрали. трикольор навред се рей! и калинките запяли: Хей, живо
108
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЧЕРВЕНАТА ТИНЯ БОЙКО
107
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Когато Сергей предаваше щафетата на Бойко в МС, ТикватаГо попита: - Какъв ще бъде социалният строй на бъдещето другарю? аЖидът от СССР отговорил: - "Какъв ще бъде социалният строй на бъдещето? Ще ви кажа другарю. Ще има една класа на господари, след тях в йерархичен ред ще следват обикновените партийни членове, след това - широките маси от анонимни последователи, слуги и работници за вечни времена, а под тях всички завладени чужди раси като българите, съвременните роби!
106
1
 
2
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
До да... И Боко президент 2 мандата, а? :))))))))))))))))))))))))
105
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ГЕРБ ОТИВА ПРИ НФСБ
104
5
 
7
 
! Отговори
да преди 1 месец
така сте се оплели - като свински черва! всички, с камък на шията, и в морето! ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ще оправи живота на тоя народ, нищо друго!!!!