Задържаха стопанката на хосписа в Банкя, където почина човек

Още един е с опасност за живота след пожара
15 авг 2024 09:35, Стела Стоянова
16
Задържаха стопанката на хосписа в Банкя, където почина човек
Снимка БГНЕС, архив

Жената, стопанисвала нелегалния дом за възрастни в Банкя, е била задържана, съобщава "24 часа". Там при пожар вчера почина човек.

Още вчера стана ясно, че домът е действал нелегално. Не е имал документи за подобна дейност, а проверка е имало през юни.

Още по темата


След постъпването на сигнала за инцидента на място са изпратени три противопожарни автомобила и три линейки, като при пристигането им е установено, че гори третият етаж от къща.

Освен починалия, трима възрастни са в болница. Един от хората е с опасност за живота.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от Страната
18-годишен помориец простреля мъж с пневматичен пистолет
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Като чета фактите преди 3 седмици
Се навеждам на мисълта, че Възраждане е единственото решение, колкото и да не се харесва на голямата част от коментиращите! Те казваха да преосновем държавата, което засега изглежда като правилно решение! Поголовно уволнение на всички на сладки служби и после конкурси за назначение и детекор на лъжата!
9
0
 
0
 
! Отговори
Миле преди 3 седмици
Още вчера стана ясно, че домът е действал нелегално. Не е имал документи за подобна дейност, а проверка е имало през юни.Таз проверка за какво е била . Прибиране на месечна такса от общината ?
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Как се казва задържанта?!
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Много бързо деистват ,а за изгорелия вързан и изгорял като факла в болницата във Варна ,виновен няма .Много избирателно деиатват законите на тази територия .
6
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нормално, герберастите винаги тормозят жени. Аз очаквам днес да арестуват и Фандъкова и да й препишат всички грехове на вълка. Така е в герб. Така ще стане и с леките жени Атанасова и Назарян един ден
5
5
 
1
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 седмици
Хосписите просто убиват стари и болни хора по поръчка на наследниците.
4
0
 
8
 
! Отговори
до 5 преди 3 седмици
Льольо, това е частен НЕЗАКОНЕН хоспис. Какви пари те гонят, кой ги дава. Хората плащат, за да са там. Аман от такива като тебе, два реда не може да прочете и осмисли, ама мнение иначе има по всички въпроси.
3
6
 
5
 
! Отговори
4 преди 3 седмици
Защо си мисли така, някоя копейка ли ти го каза? На много места в нормалният свят този тип домове са съвсем нормални, приятни места, където можеш да получиш грижа и последните си години. В "лошите" места като Дания или Холандия хората не се страхуват от старостта и не правят деца, за да "има кой да ги гледа", защото данъците им отиват на правилните места, а регулаторните органи си вършат работата.
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Аз си мислех, че в чужбина е зле, но тук българският "чорбаджия" е взел най-върлото от дивия капитализъм и от селския социализъм.
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Жалка пародия на държава. Държавни хрантутници отговарящи за какво ли не и накрая някой нищо не знае. Например между Горубляне и младост 4 има незаконна автоморга от над четири-пет години с над триста автомобила пръснати из нивата,масла,гуми, акумулатори и антифризи навсякъде и на никой не му пречи. След като се появи по някаква причина орган, после месеци наред се влачат цивилни да крънкат боклучави чарколяци. Тъжна история.