Кметът на Варна зад учителите, Костадинов му иска оставката

Благомир Коцев: Не се страхувайте!
22 авг 2024 18:15, Александър Попов
215
Кметът на Варна зад учителите, Костадинов му иска оставката
Снимка: БГНЕС

Кметът на Варна Благомир Коцев се обяви в подкрепа на учителите в морския град, които бяха дамгосани от „Възраждане“ заради заявената си позиция срещу промените в образователния закон.

„Това е специалното ми обръщение за учителите на Варна: Не се страхувайте! С вас съм. Общината също. Никой да не си и помисля да ви заплашва!“, написа Коцев в социалната мрежа.

„Моля, подайте ми лично сигнал, дори при най-малкия натиск над вас“, призова той и добави: „Разговарям лично и с директорите на училищата, че имате моята подкрепа. Имат ми телефона, както и на директора на Дирекция образование. Не се колебайте да ме търсите“.

По-рано и министерство на образованието излезе с позиция, че в системата няма да бъде допусната никаква форма на дискриминация или репресия към учители, ученици и родители.

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов коментира думите на Коцев и поиска оставката му.

"Кметът на Варна и неговият екип се очертават като водещи хардлайнери сред защитниците на хомосексуалната пропаганда в училищата и детските градини. Това не ме учудва. ППДБ имат точно 4 общински кмета в страната (за съжаление Варна е сред тях) и е нормално организацията, публично защитаваща правата на педофилите, да защитава и хомосексуалната пропаганда сред децата. Само че това, което е нормално за ненормалните, е ненормално за нас, нормалните.

Не е нормално, кмете, да защитаваш каквато и да е пропаганда в училищата. Не е нормално, кмете, заместника ти по образованието, да се обявява срещу законите на републиката. Не е нормално, кмете, да защитаваш учители, публично заявили намерението си да не спазват законите на България. Нищо от поведението ти, кмете, не е нормално. След катастрофалното управление на ГЕРБ ти доубиваш Варна всеки ден с безхаберното си, некадърно и неадекватно кметуване.
 
Кмете, направи една услуга на нас, всички варненци, и си подай оставката! Видя се, че не ставаш за нищо и единственото, което те интересува, са правата на педофилите и хомосексуалната пропаганда в училищата и детските градини. Оттегли се от общината, направи си едно НПО и прави хомосексуална пропаганда, но на собствените си деца. Чуждите няма да ги закачаш, че ще имаш проблеми. Айде, събирай си партакешите и да те няма! Хем и на теб ще ти олекне, хем и ние варненци ще се отървем".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от Общество
Веселин Налбантов: Работниците от Азия са се увеличили с 5%
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
В България има десетки хиляди учители, но само няколкостотин са се подписали под пропагандата на извратените. Значи можем и без тези набедени за "учители".
169
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен Ами защото на учителите още ГЕРБ започнаха да им вдигат безразборно заплатите и ги направиха милионери заради това че учат малки момиченца и момченца! От там почна проблема..
168
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен=== Това е поведение,характерно за нищ***Ж**Е**ства! Те никога не застават зад постъпките си,защото знаят,че делата им са долни,гнусни,продажни и добре платени от шошороНПО! Всички джендърляци трябва незабавно да бъдат натирени от БЪЛГАРСКИТЕ училища! Ние БЪЛГАРИТЕ нямаме деца за подаръци на богатите и извратени западни чичковци!!! Работа на варненци е да разкарат и това недоразумение,водещо се кмет!
167
3
 
8
 
! Отговори
Ебалсъм яи Държавата преди 3 седмици
щом се Гласува Закон от Множинството в Народното Събрание и някакви Буквално Никаквици - Пр0сти Учители - Отказват да го Спазват и никой не предприема наказателни мерки срещу нарушителите на Закона!
166
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А това дето учители закачат момичетата в училище освен дето е педофилия ами си е и чиста форма на злоупотреба със служебно положение и експлоатация.
165
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Дайте сега и списъците с лекарите, дори дайте и списък с авто инструктори дето закачат младите курсистки, то и такива учители бол има дайте им гласност!
164
16
 
6
 
! Отговори
123 преди 3 седмици
Марш в Москва, копейско от максуда!
163
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Родителите трябва да бъдат информирани за тези учители. Това е тяхно право. Утре вдругиден може в ЕС да решат, че педофилията е човешко право и да започнат да обучават децата в тези нови ценности. Нали уж сме свободни общества. Трябва да има свободен избор и информация за тези учители. Да застанат с лицата си, за да ги видят родителите.
162
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не е редно заради сексуалните предпочитания на някакво малцинство да занимават цялото общество с глупости, че и децата. Това, че транссексуализма и смяната на пола са ценности на ЕС не е сериозно оправдание и обяснение защо всички деца трябва да бъдат подлагани на това промиване на мозъци. Тези учители ако имат капка съвест и достойнство (което е съмнително) следва да се заявят и да обяснят позицията си.
161
2
 
8
 
! Отговори
До 161 преди 3 седмици
Май ще тренираш спринт към Украйна
160
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Списъкът трябва да се публикува за да се информират родителите. Те имат право на избор. А тези тъй наречени "учители" да покажат лицата си и да изложат тезите си, а не да се крият като малки мишчици. Подкрепям Костадинов и Възраждане. Хората имат право да знаят. Не на задкулисието.
159
4
 
15
 
! Отговори
До 161 преди 3 седмици
И кой си ти бе украинска копейка,че ще казваш в България кой, какъв е къде ще ходи тук да не ти е Урколадия,я влезни в час ,че ще те боли не само главата
158
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Копейка бегай с 200 към руша. Там в Сибир те чакат онези на дърве ните от наказателните колонии. Те ще ти омекотят китките!
157
16
 
5
 
! Отговори
Цончо преди 3 седмици
Костадине! Всички те помним със субстанциите по клубовете и да не говорим с кои хора беше! Марешки малко ти би капаците- Варна не те иска и никога не те е искала. Група кравари те избира! Марш и да не се обаждаш за Варна
156
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Много се извинявам. Исках да напиша за Кирил, че е диcлектик. Дислексията му пречи да чете и пише, но Гугъл промени думите ми автоматично. Искат да привлекат учителите на своя страна, но това е бумеранг срещу ПЕПЕ.
155
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Предаването бе с нечетни раси гадатели, гадаеха от маси ега си,ега си , пуснали са сериала с Ласи.Превкючвам на другото Тв-и, перукав ми играе на пари ега си, ега си защо не вземе козина от Ласи Превключвам и на друга телевизия налагат ми лица от много Долна Мизия ега си, ега си тия вият повече от Ласи По другите канали и не влизам,ега си, ега си дресират ни, но ние не сме Ласи.Кой разбрал, разбрал
154
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кметът от Варна е изкомандувам от партията на Просто сме ***. Обадили му са се от София. Вероятно Зайо Тицин е звъннал щото трябва да отвлекат вниманието от излагацията на Киро (поредната излагация) със Списъкът на Шиндлер (на английски: Schindlers List). Тотал щета. Киро диалектикът не може да чете, чул недочул, бърза да изръси поредните лакърдии и после ги изтри щото е бос и неук, но с диплома от Харвард.
153
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не мога да разбера, уж са се подписали, а после не искат да се разгласяват?!?!Ако те е срам от подписа ти не го слагай бе, много е просто.
152
29
 
4
 
! Отговори
Пудела преди 3 седмици
Не на Костадинов,да на промяната!
151
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Сектата на Сциентологията на Ивлеин Михайлов е подстрекател на гейовете