Кметът на Варна зад учителите, Костадинов му иска оставката

Благомир Коцев: Не се страхувайте!
22 авг 2024 18:15, Александър Попов
215
Кметът на Варна зад учителите, Костадинов му иска оставката
Снимка: БГНЕС

Кметът на Варна Благомир Коцев се обяви в подкрепа на учителите в морския град, които бяха дамгосани от „Възраждане“ заради заявената си позиция срещу промените в образователния закон.

„Това е специалното ми обръщение за учителите на Варна: Не се страхувайте! С вас съм. Общината също. Никой да не си и помисля да ви заплашва!“, написа Коцев в социалната мрежа.

„Моля, подайте ми лично сигнал, дори при най-малкия натиск над вас“, призова той и добави: „Разговарям лично и с директорите на училищата, че имате моята подкрепа. Имат ми телефона, както и на директора на Дирекция образование. Не се колебайте да ме търсите“.

По-рано и министерство на образованието излезе с позиция, че в системата няма да бъде допусната никаква форма на дискриминация или репресия към учители, ученици и родители.

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов коментира думите на Коцев и поиска оставката му.

"Кметът на Варна и неговият екип се очертават като водещи хардлайнери сред защитниците на хомосексуалната пропаганда в училищата и детските градини. Това не ме учудва. ППДБ имат точно 4 общински кмета в страната (за съжаление Варна е сред тях) и е нормално организацията, публично защитаваща правата на педофилите, да защитава и хомосексуалната пропаганда сред децата. Само че това, което е нормално за ненормалните, е ненормално за нас, нормалните.

Не е нормално, кмете, да защитаваш каквато и да е пропаганда в училищата. Не е нормално, кмете, заместника ти по образованието, да се обявява срещу законите на републиката. Не е нормално, кмете, да защитаваш учители, публично заявили намерението си да не спазват законите на България. Нищо от поведението ти, кмете, не е нормално. След катастрофалното управление на ГЕРБ ти доубиваш Варна всеки ден с безхаберното си, некадърно и неадекватно кметуване.
 
Кмете, направи една услуга на нас, всички варненци, и си подай оставката! Видя се, че не ставаш за нищо и единственото, което те интересува, са правата на педофилите и хомосексуалната пропаганда в училищата и детските градини. Оттегли се от общината, направи си едно НПО и прави хомосексуална пропаганда, но на собствените си деца. Чуждите няма да ги закачаш, че ще имаш проблеми. Айде, събирай си партакешите и да те няма! Хем и на теб ще ти олекне, хем и ние варненци ще се отървем".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от Общество
Веселин Налбантов: Работниците от Азия са се увеличили с 5%
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
3
 
7
 
! Отговори
Разхлабени отвори преди 3 седмици
На кметчето всичките му входове и изходи са поразхлабени май. Вее вятър. Чак до София се усеща.
129
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Машала бе Коце.
128
1
 
8
 
! Отговори
ППДБ преди 3 седмици
Подменяне на Пола Дълго и Болезнено. Това е правилното значение на абревиатурата на тия извратеняци, които живеят от чуждестранни грантове. Това донесоха на децата ни, подмяна на пола.
127
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
кметът е от ПП,как няма да е за джендър идеологията.
126
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Русофилчетата плющят момите в дупетата, обаче те са невинни като ангелчета... :))) Накрая ще взема да се вбеся и ще ви изрина всичките съветски другарчета, може и да ви кача на бесилото за показ :)))
125
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Отвличат ни вниманието. Менкат се електорат. ПЕПЕ-ВЪЗРАЖДАНЕ са деца на комунисти, сега се правят на три и половина. Един дол дренки са. Костадинов нали го видяхте с дънки и чехли как отиде на тайната среща в офиса на 7/8?
124
1
 
16
 
! Отговори
В община Варна преди 3 седмици
ППДБ докараха содома в общината. Страшен срам.
123
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кмета на Варна обичал да яде бяла едноока риба без кости,вярно ли е!?
122
0
 
1
 
! Отговори
До 120 преди 3 седмици
От толкова *** в дупето май акаш като птичка. Където те завари голямата нужда там.
121
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Този кмет е на Киро от сектата. ХАХАХАХАХАХА
120
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Копейка, пак изперка!
119
3
 
7
 
! Отговори
Кметът да итговори преди 3 седмици
Непълнолетни имат ли право да пият алкохол, да шофират или да взимат наркотични вещества? Нямат. Точно защото за млади хора подобни неща ноже да са пагубни. Е защо тогава да е ок да се позволява на всякакви НПО-та да ходят по училищата да си пропагандират ученията и разбиранията. Било то лгбт или някакви религиозни секти. Ами като ще е така да отворим лафка за бира и уиски във всеки училищен стол. Аман от либерастия бе, аман!
118
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Личи си, че форумните драскачи тук не са ходили на училище от 60та година или не говорят с деца и внуци. ЛГБТ часове и пропаганда няма, няма анкети и кодове по стените, никой не дава кореми и цици на момчетата да се правят на бременни, никой не дава дилдоси на дъщерите ви. Успокойте се, пийте си Амлесата и пускайте Диема - сериала почва.
117
3
 
9
 
! Отговори
Кръвен Данък преди 3 седмици
Плащахме с децата си 500 години на кръвожадните Османци. Кръвен данък. Еничари. Сега пак искат да плащаме с децата си, да им промият мозъците и да ни ги отнемат, да ни затрият родовете. Еничарството го преживяхме, ще преживеем и простотиите на тия либерасти.
116
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ППДБета са управляващите във Варна. Какво друго да очакваш от слуги....
115
3
 
13
 
! Отговори
Содомити нямате стам преди 3 седмици
Содомисти, не ви ли е срам бе? Да искате да зомбирате децата. На Илонката Мъск сина го зомбирахте и си смени пола момчето. Това вече преля чашата.
114
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Браво кмете! Меки китки без топки! Естествено, че трябва да учим невръстните деца на извращения. Само така! Велик си!!!
113
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
аз гласувах за Портних, който го е избрал, дупе да му е яко дет се вика ;)
112
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не е хубаво да възпитават децата в такива извратени и гнусни неща, ако и в момента да са модерни, защото били европейски ценности. Хомосексуализмът, транссексуализма, смяната на пола и т.н. са непристойни теми за деца. Тези учители да се покажат и да обяснят защо подкрепят подобни щуротии и как очакват родителите да са спокойни за децата си когато сутрин ги оставят в училище.
111
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Най-ми е яко като русофилите се пенят. Това е по-забавно от нетфликс.