Кметът на Варна зад учителите, Костадинов му иска оставката

Благомир Коцев: Не се страхувайте!
22 авг 2024 18:15, Александър Попов
215
Кметът на Варна зад учителите, Костадинов му иска оставката
Снимка: БГНЕС

Кметът на Варна Благомир Коцев се обяви в подкрепа на учителите в морския град, които бяха дамгосани от „Възраждане“ заради заявената си позиция срещу промените в образователния закон.

„Това е специалното ми обръщение за учителите на Варна: Не се страхувайте! С вас съм. Общината също. Никой да не си и помисля да ви заплашва!“, написа Коцев в социалната мрежа.

„Моля, подайте ми лично сигнал, дори при най-малкия натиск над вас“, призова той и добави: „Разговарям лично и с директорите на училищата, че имате моята подкрепа. Имат ми телефона, както и на директора на Дирекция образование. Не се колебайте да ме търсите“.

По-рано и министерство на образованието излезе с позиция, че в системата няма да бъде допусната никаква форма на дискриминация или репресия към учители, ученици и родители.

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов коментира думите на Коцев и поиска оставката му.

"Кметът на Варна и неговият екип се очертават като водещи хардлайнери сред защитниците на хомосексуалната пропаганда в училищата и детските градини. Това не ме учудва. ППДБ имат точно 4 общински кмета в страната (за съжаление Варна е сред тях) и е нормално организацията, публично защитаваща правата на педофилите, да защитава и хомосексуалната пропаганда сред децата. Само че това, което е нормално за ненормалните, е ненормално за нас, нормалните.

Не е нормално, кмете, да защитаваш каквато и да е пропаганда в училищата. Не е нормално, кмете, заместника ти по образованието, да се обявява срещу законите на републиката. Не е нормално, кмете, да защитаваш учители, публично заявили намерението си да не спазват законите на България. Нищо от поведението ти, кмете, не е нормално. След катастрофалното управление на ГЕРБ ти доубиваш Варна всеки ден с безхаберното си, некадърно и неадекватно кметуване.
 
Кмете, направи една услуга на нас, всички варненци, и си подай оставката! Видя се, че не ставаш за нищо и единственото, което те интересува, са правата на педофилите и хомосексуалната пропаганда в училищата и детските градини. Оттегли се от общината, направи си едно НПО и прави хомосексуална пропаганда, но на собствените си деца. Чуждите няма да ги закачаш, че ще имаш проблеми. Айде, събирай си партакешите и да те няма! Хем и на теб ще ти олекне, хем и ние варненци ще се отървем".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от Общество
Веселин Налбантов: Работниците от Азия са се увеличили с 5%
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Молебен ще има ли?
149
0
 
4
 
! Отговори
До149 преди 3 седмици
Е те , какви ли не са първо бяха Продължаваме Пеша
148
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нали казаха, че нямало пропаганда в училищата? Сега какъв им е зора от закона? Що реват? Реват срещу нещо, което уж го няма. Чудна работа!
147
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Дайте го списъка пак да ги питаме тези гадини от какъв зор ще ни объркват децата, пред беззащитни създания е лесно да пропагандират и да правят изречения, да дойдат мен да убеждават как ненормалното и извратеното е хубаво.
146
2
 
19
 
! Отговори
Очите на Кокорчо преди 3 седмици
Защо очите на Кокорчо са вечно ококорени? Защото го работят здраво изотзад всякакви НПОта и посолства. После защо ПП били хо-м-о пропагандатори.
145
0
 
8
 
! Отговори
До 143 преди 3 седмици
Верно е! Има повече логика от Пудела с пачките. ХАХАХАХАХАХА
144
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Боже опази!
143
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
мръсните *** да ли атакуват. Точно тези нещастници ли ще учат децата ни, при положение, че много свестни учители нямат работа? Като искат да правят пропаганда да си намерят друга работа или да си я правят в съответните клубове! Защо ли тези твари държат да пропагандират точно пред децата ни? Имат си програма за преподаване, не им се плаща за сексуалните им щения към децата.
142
2
 
9
 
! Отговори
Мачкай Коце преди 3 седмици
Мачкай либерастите
141
3
 
16
 
! Отговори
Аз преди 3 седмици
Как един не застана зад нормалните хора а всички скочиха да защитават обратните с повредени мозъци
140
0
 
6
 
! Отговори
До 140 преди 3 седмици
Абе като ти гледам правописа се чудя, какво точно си
139
3
 
13
 
! Отговори
Крадат от децата преди 3 седмици
Защо от лгбт движението откраднаха дъгата от децата? Замислете се!!
138
2
 
5
 
! Отговори
До 140 преди 3 седмици
На тая украинска психиатрия още ли няма ограда
137
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
резултатитеот изборите казаха какви са възрожденците - пенсионери, ниско образование, неквалифицирани работници, осъждани и най-главното - все по-малко и по-малко.
136
1
 
4
 
! Отговори
До 135 преди 3 седмици
И жендари съм виждал и просешки украински копейки, които няма реална самооценка,а иначе пищят тук с евтини лозунги
135
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кметът на Варна май харесвал Кьоркефал
134
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Лгбт-тата трябва да се лекуват, а не агресивно да налагат изкривяванията си, опровергайте ме.
133
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Училището не е да се пропагандира, а за да се учат предмети полезни за обществото, аз не виждам лгбт скакво е полезно за обществото, някой, ако има аргументи да ме опровергае.
132
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До ППДБ Ти колко жендъри си виждал през живота си ве пенсио, сигурно николко, големи смешници сте копейките :))
131
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
дъщерята на Джоли,на Брат Пит,на Бен Афлек,на Дженифър Лопес от момичета станаха момчета,благодарение на пропаганда свободия и хормони.