Такси прегази пешеходци до “Слънчев бряг”

Участъкът остана затворен с часове
Обновена: 23 авг 2024 08:29 | 23 авг 2024 07:45, Инна Ангелова
56
Такси прегази пешеходци до “Слънчев бряг”
Снимка: БГНЕС

Тежък пътен инцидент беляза изминалата нощ. Около 23 часа край аквапарк в к. к “Слънчев бряг” бяха прегазени двама пешеходци, които са се движили по главния път Варна- Бургас, когато върху тях връхлетял таксиметров автомобил.

Все още няма информация дали загиналите на място са пресичали изключително натоварената отсечка в район, в който няма пешеходна пътека, или са се движили по банкета, съобщава Нова.

Починалите мъж и жена вероятно са били чужденци.

Телата на загиналите са останали под колата и се е наложило да бъдат извадени с помощта на пожарната. До приключването на огледа пътят остана затворен и в двете посоки.

Това не е първият подобен инцидент на тази отсечка. Често туристи, в тъмната част на денонощието, пресичат нерегламентирано.

Участъкът от пътя остана затворен за часове. Очаква се днес МВР да даде повече информация за самоличността на загиналите, както и за резултатите от пробите за алкохол и наркотици на водача на таксиметровия автомобил.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от Снимка на деня
Днес ще е слънчево с температури до 36 градуса
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
Ванчо преди 2 седмици
Бог да ги прости! Някои си мислят че са недосегаеми но един миг е животът! Бъдете истински !
50
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Таксито да се арестува!
49
0
 
4
 
! Отговори
до 38 преди 2 седмици
До Анонимен.Какво има ,или няма ,не е наша работа.Има следствие,съд.Въпроса е-къде е зяпал дядката,и трябва ли на 74 години да е шофьор на такси,че и нощно време?Какви са-също е без значение.Били са живи,вече не са.Това е.
48
3
 
2
 
! Отговори
Мен преди 2 седмици
Тея руснаци какво правят във враждебна страна на почивка ? Я back to the front !
47
0
 
3
 
! Отговори
До 47 преди 2 седмици
До матросАми за това трябва да се погледне много назад. В СССР езиците на републиките не са били на почит. В училища се преподаваше САМО на руски, а грузински, естонски, украински и т.н. са се изучавали между другото, по 2 часа седмично. Беларус отделна държава ли е по международното право? Имат си беларуски език и също масово се говори на руски, дори Лукаш пердаши само на него. Ама дори и той не позволява да ги наричат руснаци. Затова украинци са си украинци, беларуси - беларуси.
46
3
 
3
 
! Отговори
Капитанът преди 2 седмици
Ако са руски граждани,значи са пенсионирани кадри на службите или пенсионирани военни, които в България са действащи руски агенти и спящи шпионски терористични клетки.
45
1
 
6
 
! Отговори
Дедо преди 2 седмици
Защо и украинци и руснаци са разположени все по морето,все в курорти, а не примерно в Бяла Слатина, Монтана .
44
2
 
4
 
! Отговори
руснаци шпиони преди 2 седмици
Двамата са били руски шпиони!
43
3
 
5
 
! Отговори
матрос преди 2 седмици
До до 32.Бил съм поне 200пъти по всички Черноморски и Азовски пристанища.Изпил съм ЖП цистерна с водка.Бил съм с много живеещи там.Освен руски език друг не съм чувал да се говори.Визуално всички са еднакви-една раса и ген.Докато в Грузия,надписите на магазините бяха на грузински.Говореха на грузински,а руски с акцент.А днес вече не знаят руски.Одеса,какъв град е?Квартал Молдованка,какъв е?
42
0
 
2
 
! Отговори
не е карал преди 2 седмици
предпазливо и придвидливо . сезон е . гледал е да печели . с 100 км как да спре . така е цяло лято . много катастрофи . да му вземат книжката .
41
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Прегазените са рускоговорящи руснаци от русия. Нямат нищо общо с Украйна.
40
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Язък,двама бойци за фронта в Курска област отърва Путин..
39
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Чак ми са смешни русолюбите! Според тях всеки говорещ руски е руснак. По тяхната логика някой българин свободно говорещ френски и живеещ във Франция автоматично става французин. Да, ама не.
38
4
 
11
 
! Отговори
До 35 преди 2 седмици
До до 32"Украинци, говорещи руски." Ти функционално неграмотен ли си? Не разбираш ли какво четеш на български? Ясно е казано - руски граждани, което значи че притежават руски паспорти. Какви украинци, какви 5 лева? За твое сведение в Русия живеят над 100 националности - има ескимоси, татари и т.н., но всички са руски граждани. В Бг има арменци, евреи, турци, но и те са български граждани. Аман от безмозъчните копейки!
37
1
 
5
 
! Отговори
Пешеходец преди 2 седмици
Русинова и Брюксел да кажат какви мерки да се вземат.След като местната власт не е в състояние.Ето,това е повод за оставки.Кой е отговорен за безопасността на тази пътна отсечка?Много старци работят от алчност,да не изтърве "гювеча".Ние,с бабата,вземаме 2хил.лв.пенсии.И през ум не ни минава да работим.А и защо?На този,74 годишния,живота приключи заедно с тези които е убил.И да не е виновен,има убито руско семейство.Те пък имат деца.Адвокатите-хиени чакат.Путин да му е на помощ.
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
до 36 Mи то си има пасарелка там бе. Където е оня хотел с водните пързалки. Може би за същия аквапарк става въпрос. Само че ги е мързяло сигурно да отидат до нея.
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Шишо Бакшишо е бързал да свърши работа и да прибере търкалящата се по кръговото в Сарафово англичанка и в бързането помел тези двамата. И понеже не успял да я прибере навреме, и нея я прегазили.
34
4
 
13
 
! Отговори
въпроси преди 2 седмици
Защо общината не е направила пасарелки за пешеходци? Защо тези руснаци са пресичали там в 23:00 часа - нямало ли е близко безопасно място? Защо този таксиджия на 74г не си гледа старините, ами работи (макар, че знаем отговора на това като знаем какви са пенсиите).
33
6
 
15
 
! Отговори
до 32 преди 2 седмици
Украинци, говорещи руски. Имената им са Олександър и Олена (разбирай Александър и Елена, преди Зеленски да забрани руските имена)
32
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
И какви мерки вземат от общината? Щото много е хубаво да сгънат едни пари от туристи и подкупи, ама да вземат да си ги заслужат