Екимджиев: Калин Стоянов беше жертван

Репението на ЦОБ на ДПС вероятно ще падне пред ВАС
Обновена: 28 авг 2024 11:15 | 28 авг 2024 10:57, Стела Стоянова
33
Екимджиев: Калин Стоянов беше жертван
Снимка БГНЕС, архив

"Гангстерската война между Пеевски и Доган може да приключи и с трупове", заяви в интервю за БНР Михаил Екимджиев, адвокат и правозащитник.

Според него най-вероятно Върховният административен съд ще реши доколко е легитимно решението за изключването на Делян Пеевски от ДПС и решението ще падне. Той се позова на "дълготрайната нехигиенична връзка и влияние" върху управлението на този съд, "който се е превърнал в придатък на задкулисието, олицетворявано от Пеевски и Борисов". Екимджиев прогнозира, че с помощта на "услужлив съдия" решението ще бъде отменено.

"Калин Стоянов беше пуснат по пързалката, както това се случи с Иван Гешев. За да вдигнеш юмрук, трябва да имаш гръбнак, иначе главата клюмва. Той се е отправил към екарисажа за политически трупове, където вече две години е и Гешев", коментира Екимджиев.

В замяната на вътрешния министър Михаил Екимджиев вижда сделка за запазване на сенчестото влияние в МВР.

"Жертва се Калин Стоянов и се слага един по-невзрачен негов заместник, като целта е Пеевски да влезе в парламента на всяка цена, да има имунитет и да се прави на евроатлантик", изтъкна Михаил Екимджиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от Общество
Главчев разпореди да отворят заключената чакалня в "Горна баня"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Шундин преди 2 седмици
А дано
30
0
 
2
 
! Отговори
ОцелялОтСДС-Чумата преди 2 седмици
Не е достатъчно Туморите Магнитски и Асфалт паша да бъдат изрязани. Необходимо е разследване,съд и затвор, макар че се съмнявам поради факта, че метастазите им отдавна са засегнали слуха и зрението на Темида, и за това тя ходи с превръзка на очите и тапи на ушите , особено когато става дума за безчинствата на Тумора и на Тулупа от Банкя.
29
1
 
2
 
! Отговори
Негър Скиор преди 2 седмици
..........Милиционерите са в Паника............България Не е 16-та република............Русия Умре.
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Каскета, Горицата и Калин Стоянов са явно под въздействието на силни опияти за да си позволяват такова неморално и афектирано поведение пред цял свят.
27
1
 
5
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 2 седмици
"Калин Стоянов беше пуснат по пързалката, както това се случи с Иван Гешев. За да вдигнеш юмрук, трябва да имаш гръбнак, иначе главата клюмва. Той се е отправил към екарисажа за политически трупове, където вече две години е и Гешев", коментира Екимджиев.Колкото повече политически трупове,толкова по-добре за България,защото всички от тези партии са б...о...к...л..у...ц...и,както ги нарече и Гешев преди тези същите да го изритат.
26
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Днес ще арестуват Пеевски, Йордан Цонев и Хамид Хамид
25
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Вдигнал си за една секунда юмрука, значи бил голям бунтар. Калинка ненаядена.
24
0
 
6
 
! Отговори
Алекс преди 2 седмици
Още един на Пеевската софра.Гуцан е развързал кесията.
23
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Екимджията кога стана защитник на хората на Пеевски?! Неведоми са пътищата финансови!
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тоя пък говорител .....и скео е жертван ,че подпалиха държавата и един подпалвач не залови Стоянов ,само констатира и говори за пожара !!
21
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Доган е Проклятието на България.Чудесно би било Пеевски да го прати на бунището за политически трупове,където отдавна му е мястото.
20
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ченгесарите от ДС не могат да разделят окрадените от народа мангизи! Абсолютни престъпници!
19
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не само софийскта десница, левица.Възраждане също са за ислямизацията, ге са псевдо патриоти.ИТН също, а Борисов вечния предател само се мотае и шикалкави.Доган използва тези *** да подави бунта на Пеевски.Щлските герои са като априлци от 1876.Ккава сила, воля , чест трябва да имаш да скочиш на султана като знаеш какво ще се случи, какви предатели ще се наредят да те плюят като Бойко Василев, Дайнов, Силвия Великова.
18
0
 
17
 
! Отговори
аааа преди 2 седмици
нито Доган нито Пеевски са читави -окрадоха цялата държава за своя сметка ! сега почнаха да се джафкат за пари по между си ....а " народа " блее и не мисли изобщо кво се случва ....и така вече 34 години !
17
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Чакаме взривове и масови разстрели с картечници!
16
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Мен нме шокира и медийната подкрепа за терориста Ахмет Доган.Това е ужасно.Медиите искат ислямизацията на страната и подавят всеки опит на българите да се противопоставят на ислямизацията.И в това участва цялата софиийса десница- левица.Така е паднала България под турско иго.Докато някой се бият с врага , другите са на страната на ислямистите или си траят.
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Скриха труповете от заглавието :)))
14
0
 
9
 
! Отговори
смешки преди 2 седмици
Пеевски държи прокроатуратА и част от службите ! съда не толкова не че не могат да намерят удобни хора за изпълнение на поръчки разбира се ...
13
0
 
16
 
! Отговори
Един Българин преди 2 седмици
Ако има трупове дано не са на невинни хора. Иначе сред политиците един няма незаслужил май, а Пеевски води класацията. Много точен анализ - Пеевски държи съда за .... и няма да допусне Доган да се измъкне толкова лесно. Може да регистрира ново дпс ( напр. дпс-София) за следващите избори.
12
5
 
8
 
! Отговори
без упойка преди 2 седмици
България е в опасност.Националната сигурност е застрашена, защото Ахмет Доган е терорист от преди 89 година и е свързан с муджихидините - ислямски терористи.Фактът че се изхвърлят българите от ДПС е опасен знак какво е истинското лице на Сарая.Защо и ППДБ се вкарват в тази комбинация с Доган е вече наистина потресаваща лудост и безхаберие за съдбините на България.