Полицейски бусове завардиха сараите на Доган в Бояна

На мястото пристигна началникът на СДВР
30 авг 2024 16:10, Нели Христова
293
Полицейски бусове завардиха сараите на Доган в Бояна
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Началникът на СДВР Любомир Николов пристигна пред сараите на Ахмед Доган в квартал "Бояна", където за кратко ескалира напрежението между поддръжници на почетния председател на ДПС и полиция.

На място пристигнаха още полицейски служители.

Още по темата
Минути по-късно няколко полицейски микробуса бяха поркирани като стена пред входа на сараите.

Николов обясни пред Двеждет Чакъров, Илхан Кючюк и останалите приближени на почетния председател на ДПС защо не могат да бъдат допуснати в сградата. По думите му във всички предоставени от членовете на ДПС около Доган материали са докладвани в Районната прокуратура и се очаква прокурорско разпореждане, като отбеляза, че всички документи от Имотния регистър са предоставени.

Шефът на СДВР заяви, че работят под ръководството на Районната прокуратура, от която очаква да разпореди дали полицията да извърши проверка в имота, в който се намират представители на собственика на имота. Именно представителите на собственика на резиденцията, уточни той, са поддали сигнал, че пред имота има струпване.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


293
Още от Общество
Ако Диона беше във Франция, щеше да отнесе две години затвор
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
3
 
9
 
! Отговори
до 148 преди 2 седмици
При бай Тошо ако милиционер се появи небръснат на работа следваше предупреждение. Ако втори път се повтори го уволняваха. Сега полицайчетата не стига татуирани но и с бради като талибанитe и това го имат за съвсем нормално. За мода го имат евроскапаняците ни.
184
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
35 години се нагледахме на турски сериали!
183
3
 
10
 
! Отговори
Бояна е новата Шипка преди 2 седмици
Мухахахахахаха
182
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Борбата е жестока, борбата както казват е епична. Цял свят разбра, че Сараите не са на Доган, а той продължава да се натиска като пет пари в кесия. Ще го изгонят о от Росенец.
181
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Доганчо да не си помисли, че безкрупулния Шиши ще се уплаши от заканите му, даже дебелия се настървява още повече, тоест ще го обезкости ако продължава да се пъне като пиянде пред кръчма, какъвто е дървения философ :)))
180
2
 
4
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 2 седмици
Времената Не Се Менят - Залога е Цялата Държава - Да Не Ревете После - Че Има Тууррско Роббство- Победителите- Взимат Държавата......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
179
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Дерибеите почнаха да хакват сайтове. ПИК не отговаря 2 часа. Разкриват здраво. Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха заради снощните изяви на Аталай където каза, че ПИК започнали да пишат отдавна сараите това, сараите онова. Директно им каза снощи, че те били против ДПС и типично с мурафет каза: А едно време бяхме на една страна. Журналистката му каза, че не разбира за какво говорят. Сега ги хакнаха. Много филми хора са, запомнете това от мен!
178
3
 
2
 
! Отговори
До 176.???с 1 ЦАР преди 2 седмици
БОМБА стават 20 читака!!!Къде ще стоиш от сам Босфора или зорлем ще го преплуваш да отървеш шалварите.
177
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
О, Бояна!Три часа младите дружини как Бояна бранят.Шопските улици трепетно повтарят на воя ревът.Пристъпи ужасни. Дванайсети път ДПС-ари напъватв охраната силна. и псувни я стелят и плюнки заливат.Бури подир бури! Рояк след рояк.Демир Доган Ага безумний сочи сарая паки вика "Търчете, тамо са на татю парите"и ДПС-арите тръгват с викове сърдити.И "Аллах!" гръмовно въздуха разпра.Милиционерите отговориха с друг вик "Ура!"
176
2
 
9
 
! Отговори
Прокурор Хитлер преди 2 седмици
Да не искате да кажете че законите на република България не важът за такива като Доган Румен Гайтански и тн?!!!
175
3
 
7
 
! Отговори
До ХА-ХА-ХА-ХААААААА преди 2 седмици
Ако наистина имаше 200млн. това нямаше да се случи трябва да се приеме че времената се менят.
174
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
станеш руски агент, ти получаваш право да живееш 30 години в двореца бояне и росенец. Кратко казано: стани руски агент и живей 30 години в двореца, всички удобства са наши
173
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До ХА-ХА-ХА-ХААААААААА - По вероятно е до теб да стоят някакви халюцигенни гъби.
172
2
 
1
 
! Отговори
Алкохолика,пердон, преди 2 седмици
Шуменския бомбаджия,пердон,даскал по история която 60г. не можа да я научи,защото още не знае каква му е индентичността,а приори се вкарва в дранголника от където излезе 1989г.ЦСЗ и да търка наровете до като се произнесе присъдата му къде да бъде отстрелян.
171
9
 
5
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 2 седмици
Зад Доган Стоят - 200 Милиона ТУРЦИ в Цял Свят ....Това в Бояна е Символично........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
170
8
 
4
 
! Отговори
Аз съм българче преди 2 седмици
И подкрепям Цар Делян Шишман
169
3
 
12
 
! Отговори
Чико преди 2 седмици
Този цирк е инсцениран нарочно зада се запали етническия огън МОЛЯ никой да ни се подаде на това не владеят ситуацията (ДПС на Доган) вече играят ако ние горим ще горите и вие. Явно на доктора не са му останали други входове. Няма никаква заплаха за демокрацията както викат там.
168
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Кви са смешни т у р ч а л я т а, ченгетата само чакат заповед да ги наблъскат в земята за незаконния имот, докато Доганчо се крие в други незаконен имот Росенец :)))
167
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тия "полицаи дали щяха да завардят ако беше за обикновен гражданин? А искат заплати от обикновения човек!
166
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Доган и тези провокатори и хулигани показаха колко са опасни пред цяла България. Защо сега няма палки и газ срещу провокатори и хулигани