За ремонт, за уют у дома и хубава градина... Цените падат, възползвайте се!

Есента е идеалното време за освежителни ремонти
Спонсорирано съдържание | Обновена: 25 сеп 2024 10:20 | 25 сеп 2024 10:15, Александър Попов
За ремонт, за уют у дома и хубава градина... Цените падат, възползвайте се!
Снимка: Istock

Есента е идеалното време за освежителни ремонти, да подготвим дома и градината за предстоящите студени месеци. И не е необходимо всичко това да е скъпо начинание. С разумен избор на продукти и следене на промоции, може да извършите нужните подобрения на значително по-ниски цени. И без това да става с компромис на качеството. Планирайте внимателно какво искате да свършите през този сезон, ще ви бъдат ли необходими инструменти и не на последно място - какво ще ви улесни в работния процес.

Кампанията "Есенна супер седмица" на "Практикер" минава под мотото "Сваляме цените" и ще се проведе през периода 25 септември - 1 октомври. През този период може да се възползвате до -50% на хиляди продукти за дома и градината. Тези, които са на цени над 200 лв., могат да се закупят на 10 безлихвени вноски. Офертите са валидни във физическите магазини, както и в онлайн магазина на Практикер.

Ето 10 предложения, които могат да са ви полезни през есенния сезон, а и не само:

1. Бензинов верижен трион KTN

Бензиновият верижен трион KTN е отличен инструмент за домашни задачи, свързани с рязане на дърва, поддръжка на градината, може да ви бъде и верен помощник, ако сте решили със собствен труд и умения да си построите нещо у дома. Чрез него с лекота можете да си подготвите дървата за зимата или да орежете клоните на дърветата в градината ви. За разлика от електрическите модели, той не изисква връзка с източник на захранване, което ви дава пълна свобода на движение. Трионът е проектиран така, че да бъде лесен за поддръжка, независимо дали сте ползвали досега подобен инструмент.

2. Комплект структура за вграждане Grohe 39468000

Ето едно иновативно и практично предложение, ако предвиждате ремонт на банята. Комплектът структура за вграждане Grohe 39468000 съчетава естетика и функционалност. Рамката е здрава и устойчива на натоварвания, а механизмът за промиване е проектиран да издържа на интензивна употреба. Има два режима на изпускане на вода, което ни позволява да намалим разхода на вода. Оборудван е и със специално вградено отделение за поставяне на таблетки, а по време на промоцията всеки закупил комплектът ще получи подарък пакет таблетки.

3. Камина Zvezda 1 К Еко

Камината в един дом винаги се свързва с уют. Тя е звездата в семейния кът. Камина Zvezda 1 К Еко може да се впише във всеки интериор, благодарение на елегантния си черен цвят и практичен размер. Можете да си представите как прекарвате дъждовни дни сгушени с половинката си пред новата камина, докато гледате любимия си филм. А защо да не поканите цялото семейство на вечеря и да играете бордови игри на топло.

4. Ламиниран паркет Kronostep Дъб Рокфорд

Ламинираният паркет Kronostep Дъб Рокфорд попадна в нашата селекция заради своето качество, издръжливост и естетика. Придава изтънчен и естествен вид, което ще направи уютно всяко помещение у дома или в офиса. Повърхността му е лесна за почистване, което го прави идеален за семейства с деца и домашни любимци. Поставянето му става бързо и лесно и няма да ви е необходима професионална помощ.

5. Метален стелаж Kovona Futur

Металният стелаж Kovona Futur е отличен избор за организиране и оптимизиране на пространството в дома, в гаража, в офиса или в склада. Той разполага с пет рафта с добра дълбочина, което ще ви даде възможност да съхранявате повече предмети или инструменти. Истинско удобство е, че стелажът може да се използва в различни помещения, можете да регулирате рафтовете според нуждите ви и се монтира лесно.  

6. Акумулаторна соларна станция Ecoflow 500W

Акумулаторната соларна станция Ecoflow 500W може да ви бъде полезна в различни ситуации. Тя е лесно преносима, което я прави идеална за къмпинг, пътувания или при извънредни ситуации. С нея можете да заредите своя лаптоп или мобилен телефон, да осигурите светлина на място без електричество. Тя се зарежда чрез соларни панели, което я прави екологично чиста алтернатива на традиционните генератори. Разбира се, може да се зареди и в електрическата мрежа, с 12V зарядно за кола или с кабел USB-C. С интуитивен интерфейс и множество портове, станцията е лесна за употреба от всеки.

7. Гранитогрес Golden wave

Продължаваме с предложенията за дома. Гранитогресът Golden Wave е отлично решение за под и стени. Естетика, издръжливост и функционалност - тези три характеристики го открояват в нашия Топ 10. Придава изисканост на всяко помещение и се вписва във всеки интериор, а дори е подходящ и при външни пространства. Гладката му повърхност позволява бързо почистване с минимални усилия.

8. Акумулаторен комплект Makita DLX2114X1

Акумулаторният комплект Makita DLX2114X1 е предложение, което ни допадна със своята практичност. Включва два инструмента, които са верни и задължителни помощници при ремонтите у дома и поддържането на градината. Комплектът включва акумулаторна ударна бормашина, акумулаторен тример, две батерии и зарядно устройство. Бормашината е задължителна за всеки дом. Тук освен всички предимства на уреда при различни задачи може да добавим и мобилността, която ни дава акумулаторната бормашина - не сме зависими от кабели, удължители и електрическо захранване. Тримерът пък е подходящ за всички, които поддържат дворове и градини. Лесен и удобен за употреба, главата му се върти на 180 градуса, което ще ви позволи да достигате на трудни места.   

9. Електрически листосъбирач Raider RD-EBV 03

Електрическият листосъбирач Raider RD-EBV 03 е следващото ни предложение. Инструмент, който е необходим на всеки хоби градинар през есенния сезон, спестява време и усилия. Падащите листа не само загрозяват нашата градина и алеи, но и създават трудности при поддръжката. Мощният въздушен поток спомага за събирането на листа и от най-трудно достъпните места. Моделът разполага с три функции - издухване, засмукване и раздробяване. След събиране на листата, те могат лесно да се натрупат в предвидената за целта торба, което улеснява последващото изхвърляне.

10. Акумулатор Gigawatt 74 AH

Не само домът и градината се нуждаят от подготовка за зимните месеци, но и колата. Всеки шофьор знае, че на първо място е необходим добър акумулатор. Нашето предложение е Gigawatt 74 AH, проектиран да осигури надеждност дори в студените зимни месеци.

Ако тези предложения не са ви достатъчни или имате други идеи - разгледайте всички промоционални оферти от "Есенна супер седмица" на сайта на "Практикер".

 

 


Спонсорирани публикации