Беше грешка махането на броячите на светофарите в София

Броят на загиналите деца по пътищата е около 30
16 окт 2024 19:15, Гергана Попова
13
Беше грешка махането на броячите на светофарите в София
Снимка: БГНЕС

Въпреки че статистиката отчита с около 60 жертви по-малко за изминалите месеци от 2024 г., броят на загиналите деца по пътищата на България остава да е около 30. Надявам се тенденцията на намаляване да продължи, защото ние сме на първо място по загинали на 1 млн. души. Това каза за БНР-Радио София Владимир Тодоров, учредител на Българската асоциация на пострадали при катастрофи.

По думите на експерта много шофьори вече се замислят дали да карат след употреба на алкохол, като знаят, че може да им се отнеме автомобила. Остава да бъде проблем малкото лаборатории, в които се изследва дали шофьорът е пил.

"Видяхме, че след като се сложиха камери, бус лентите са разчистени. Предлагали сме общините да инсталират камери и да прибират част от приходите от глоби. Беше грешка махането на броячите на светофарите в София. В други градове те продължават да се ползват. Може да се помисли за тяхното възстановяване и в столицата, защото те са за облекчение, допълни още Владимир Тодоров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от Общество
Защо не са катапултирали двамата загинали пилоти?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 минути
Досега тези от Българската асоциация на пострадали при катастрофи не са предложили нищо смислено. Техните искания звучат като "Правете повече катастрофи с повече загинали и ранени, за да има повече наказани".
9
1
 
7
 
! Отговори
Мен преди 1 час
Всичко което са направили простите комунисти е правилно.Всичко след тях е свинщина и некадърност,по метода проба грешка и ремонт на ремонта и пак не става за употреба.След тях потоп мизерия,замърсяване,изчезване на животни и хора пълно опустяване.Жалкото е ,че повечето попардаци на 50 60 70 години са деца и кадри на същите тези комунисти,но оставиха всичко в ръцете на едни психично болни хора които продадоха държавата.
8
0
 
16
 
! Отговори
Политкоректен преди 1 час
Не думай! Още тогава всички шофьори ви псуваха. Нищо, сега ще усвоите нови пари да ги сложите пак.
7
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Светофарния брояч бат Бойко го е измислил,
6
0
 
6
 
! Отговори
Катя преди 1 час
Некадърници,навсякъде ! Само им дай да плямпат,безсмислици,само я простотиите си грешка нямат
5
0
 
15
 
! Отговори
:\ преди 1 час
Всеки шофьор може да потвърди, че е грешка махането им. Но намаляха приходите от минаване на червено. Иначе за буслентите не съм съгласен, че са изчистени - там си е свинщина тотална, даже нещата стават все по-зле, защото се знае, че голяма част от камерите не работят.
4
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Естествено че е грешка! Броячите помагаха много, но фъндъкова ги махна. Затова спрях да гласувам за герб.
3
0
 
24
 
! Отговори
История преди 2 часа
Напишете...КОЙ акъл нареди да се махнат броячите....да го видим този капаццитет
2
0
 
21
 
! Отговори
Рамзес II-ри преди 2 часа
Голяма грешка беше махането на броячите но нашенеца явно се ражда без мозък.....и така ще бъде в следващите години само npостацu
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
за броячите не знам, но всеки шофьор трябва да има предвид, избягвайте проверките, че е грипно време, на моя антибиотик си пише, че ще даде положителен резултат при тест, а без кола 6 месеца не е вариант за никого, внимавайте