Протест заради загиналия моторист Момчил Георгиев

Близките смятат, че е убит
26 окт 2024 12:52, Стела Стоянова
15
Протест заради загиналия моторист Момчил Георгиев
Снимка БТА

Граждани протестират пред сградата на Министерството на вътрешните работи (МВР) заради смъртта на Момчил Георгиев. Организаторите посочиха, че протестът е за търсене на истината за смъртта на 24-годишния моторист.

В началото на април младежът катастрофира. Според полицията той е самокатастрофирал, но близките смятат, че той е убит, казаха организираторите на протеста.

Близки на жертвата подозират, че истината за смъртта на Момчил се прикрива. Те твърдят, че имат информация, че той е убит, а не е загинал в катастрофа, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: протестмотоциклетист
Още от Коронавирус
В момента преобладава Ковид, пикът на грипа ще е през януари
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
4
 
! Отговори
Хм... преди 17 минути
Някой убива 24-годишни мотористи в България? Ей така, без нищо? Значи, кара си бавно моториста. Спира на всяка пешеходна пътека , гледа да не превиши скороста, на мравки път прави и изведнаж.... Бааам. убиват го. Брееей че мистерия. Повервах... Внезапно...
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 26 минути
Кой знае колко шум е вдигал за да го отстреля някой.
10
1
 
3
 
! Отговори
Лекар преди 28 минути
Е сега едни такива ми надуват главата, дали ще проявя някакво съчувствие
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 31 минути
В крайна сметка хората искат само 1 - есхумация на тялото, оглед от съдебни лекари от София и ако се установи, че има огнестрелна рана - разследването да бъде поето от София, а не от местните полицаи. Сещата се в един малък град как стоят нещата с полицията, ако някоя от замесените страни има дебели връзки. В крайна сметка един оглед от независим специалист веднага ще каже има ли стрелба в гръб, от която да е последвала катастрофата. Защото ако има, това вече е убийство!
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 42 минути
Много ви в рехава новината. Спестявате факта, че прокуратрата си направи отвод. Спестяате това, че резултатите от аутопсията са изчезнали, както и подробности от " катастрофата".
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 50 минути
Защо изчезна първият коментар на човека, който е написал коментар N5 ? Той пише много важни неща. Ако момчето е било простреляно в гръб, защо близките знаят това, а медиците не са отбелязали този факт в документ? Ако е вярно това, което се казва за приятелката му и за начина, по който младежът е разбрал за някои нейни забежки, тогава възниква въпросът да не би някой да печели от срещите, които са били осъществявани в къщата, за която пишеше в изчезналия коментар? Какво става, в крайна сметка?
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 51 минути
Причината е намесата на жена, по-скоро на приятелката му, която му е слагала редовно рога в известна хижа над града! Вероятно с не много безисвестни хора. Той е разбрал за това при проверка на телефона й. Тя редовно е излизала на дискотека уж с приятелки, той не е обичал да ходи по кръчми и да я следва, но се оказало, че изобщо не е ходила на дискотека, а е била с други мъже.
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 56 минути
прострелян в гръб докато си кара мотора. При аутопсията се казва, че няма такова нещо, но хората подозират обратното и искат есхумация, която на този етап упорито им се отказва. Това е историята накратко, поне това, което са ми казвали, защото съм доста далеч от този град. В крайна сметка нека направят есхумация с независими експерти от София и истината ще излезе наяве, не виждам проблем, след като самите близки искат това да стане!
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 57 минути
Прави са, причината не е защото е самокатастрофирал, защото такава дума няма. Високата скорост го е убила, вероятно!
3
0
 
9
 
! Отговори
Да чуем аргументите преди 1 час
Какви са причините да мислят, че е убит?
2
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Тия моториста вече станаха банални и смешни с техните протести. Карат като откачени самоубийци и после търсят под вола теле, все някой друг виновен, все заговори имало...
1
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Всеки моторист е потенциален убиец и самоубиец.