Посрещнаха шампиона Рамазанов във Велико Търново: Тук всички ме обичат

Гледах как в родното ми село стрелят от радост, похвали се олимпийският ни шампион
Обновена: 13 авг 2024 13:38 | 13 авг 2024 13:38, Красимир Ангелов
21

Снимка: БГНЕС

"Пратиха ми видео как в моето родно село Октябърское ме подкрепят на Олимпиадата. След титлата всички, които имат оръжие, стреляха от радост", разказа олимпийският шампион Могамед Рамазанов, който днес тържествено бе посрещнат във Велико Търново, където живее и тренира.

Градът посрещнаха посрещна борецът на стадион "Ивайло" с питка и здравец. Десетки членове на спортните клубове и местни граждани очакваха медалиста в залата, където той се подготви за големия успех.

"Тук всички много ме обичат. През живота си не съм се радвал на такова внимание. Очаквах го, защото България е страна, където обичат борбата", сподели още Рамазанов.

По повод твърдението на руснаците, че медалът е техен, той отговори: "България ми даде възможност да участвам на олимпийските игри, докато в Русия сега ситуацията е такава, че не бих могъл да участвам под техен флаг. Повече време съм прекарал в Русия, но България ми даде възможност да участвам, за което съм много благодарен".

Личният му треньор Мирослав Колев сподели: "Олимпийската титла е най-върховото постижение за един спортист, чувството е много радостно Емоцията е неописуема. Много голяма заслуга за това, което той постигна, има неговия треньор в Русия. Аз му помогнах тук. Премина през много тежки моменти, но продължи да се бори." , заяви треньорът на олимпийския ни шампион.

Вижте още във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от НОТИФИКАЦИИ
Рамазнов: Не знаех дали ще се боря, Бог ми даде шанс с България
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
5
 
! Отговори
Бау преди 4 седмици
Много честно и откровено се държа на олимпиадата, безупречен на тепиха, коректен при интервютата, с уважение към България, с радост развя и носи българското знаме! Новиков след срещата му поставиха знамето на раменете, той почти веднага го подаваше на придружаващите го. А това на закриването е политика и Новиков бе избран, защото е украинец! Там бе вече както трябва и носеше българското знаме гордо и радостно!
16
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Джамия има ли у Търнуву да ходи Рамадан :)))
15
2
 
3
 
! Отговори
Аааа преди 4 седмици
Браво на момчето, тепърва ще има много успехи!! Но " златните", ако беше по времето на Нешка......
14
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Baш в туй село да се забие... София е по-добре.
13
7
 
7
 
! Отговори
до 10 преди 4 седмици
"Голяма грешка правиш Мохамед Рамазанов, голяма грешка правиш като се съзтезаваш за това племе прокажено българско"-------------Единствената голяма грешка тук си ти. Когато не се използват кондоми се пръкват такива като теб.
12
0
 
2
 
! Отговори
Кръчматъ преди 4 седмици
Тц,тц,тц..., ба си "Демокрациятъ" и без български Пехливани останахме веке...
11
2
 
0
 
! Отговори
Wrestler преди 4 седмици
До АнонименТея борци търсят слаботелесни като тебе да ги уважават !
10
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
БРАВО НА МОМЧЕТО, А СЕГА ДА КАЖА НА БЪЛГАРИТЕ ДОБРЕ ЧЕ БЯХА ЧУЖДЕНЦИТЕ ТА ХОРАТА ДА ЗНАЯТ ЧЕ ИМА ТАКАВА РОБСКА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ
9
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Голяма грешка правиш Мохамед Рамазанов, голяма грешка правиш като се съзтезаваш за това племе прокажено българско. За това племе диво балканско не си заслужава дори да се изпикаеш на порязан пръст дори когато ти са пиккаее!
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Так держать!
7
10
 
11
 
! Отговори
Айляк преди 4 седмици
Е как нема да те обичаме, Магомедчо, руснаците ги обичат навсякъде. Не кат ония ментата окраинците, дето обичат да паразитират на морето ни, което от тех даже стана кафево, та ще го преименуваме на Кафево море...
6
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тия борци над половината обръщат резбата, при тоя "спорт" през по голямата част от двубоя или държиш противника за чатала или си търкаш чeпа в задните му части(или той в твоите)
5
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Да залагаме до Лос Анджелис колко думи ще научи на български.Не вярвам и изречение да свърже.Е такива Путин праща да избиват християни в Украйна.
4
7
 
6
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 седмици
Абе, тези от Дагестан всички се раждат с еднакви мyтри. Не мога да ги различа. И ММА бойците им са същите като този в сурата :)))))))
3
5
 
2
 
! Отговори
зрител преди 4 седмици
"...които имат оръжие, стреляха от радост..." те въобще друго могат ли?? Не изпитвам възторг от победи на платени гладиатори. Защо не вземете за пример Япония, Хърватия...
2
14
 
6
 
! Отговори
спортист преди 4 седмици
Само поздравления за юнака !! Видял е ,че няма да може да прогресира в Украйна и си намери точното място !
1
4
 
20
 
! Отговори
Жако Фенбах преди 4 седмици
Момчето произхожда от стар търновски род, негов прародител е бил бръснар в офиса на Патриарх Евтимий.