ДПС да си почине от властта, иска Татяна Дончева

Неудобството на коалицията е ангажиментът към формация, за която създаването на обръч от фирми е "символ верую", обяви депутатът
27 окт 2008 19:55, Красимир Ангелов
32
ДПС да си почине от властта, иска Татяна Дончева
Татяна Дончева. Снимка: БГНЕС

"От време на време партиите трябва да си почиват от властта. Това е правило на демокрацията, което е свързано и с това да не се ояждат и да не се срастват с определени сфери и бизнеси, което е вредно за държавата", обяви пред БНР депутатът от БСП Татяна Дончева.

Мнението й бе по повод мястото на ДПС в политическия живот след смъртта на Ахмед Емин.

"Едно неудобство на коалицията е ангажиментът към формация, която е обявила, че създаването на обръч от партийни фирми е нейно "символ верую", добави още Дончева.

Според нея, въпреки че БСП търси негативи от коалицията си с партията на Доган, тя ще остане лоялен партньор в оставащите месеци до края на мандата.

“БСП обаче няма да е "безличен партньор" и "заложник на партньорите си", добави Дончева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Браво, Татянче! Веднъж да кажеш нещо умно и ти! Права си, ДПС и БСП се нуждаят от една дъъъъъълга почивка от властта. Например в Анадола или в някое тукашно занданче. За 20-30 години примерно. Та и България да си почине от тяхното робство.
30
0
 
0
 
! Отговори
една там преди 15 години
Интересно ми е, след като всичко живо плюе по БСП и ДПС, как става така, че карат втори мандат /виЗирам ДПС/? Аз ги ненавиждам в червата си и отразявам мнението си при всички избори..Толкова много хора негодуват от тях и те гласуват. Турците и *** взети заедно не са повече от българите, но ДПС са на власт? Как става това? Според мен трябва на следващите избори да се въведе поименно гласуване.Много лесно може да се изчисли броят на гласоподавателите и по този начин да се избегнат нереални вотове.Защо не го направят тогава? Защо на предните избори преди 3 години не преброиха броя на гласовете и не го съпоставиха с реалния брой гласоподаватели? Защо няма един осъден за купуване на гласове? Аз съм ЗА с двете си ръце, да се приеме закон, който да задължава всеки гражданин навършил 18г на РБългария да гласува. Също бих подкрепила и поименно гласуване, за да няма спекулации.И искам да призова всички гласоподаватеди да пуснат своя вот,за да не ни управляват БСП и ДПС най- вече ОТНОВО!!!
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ние пък искаме освен ДПС и БСП да си почине от властта, та да имат време депутатите да си харчат париците.
28
0
 
0
 
! Отговори
pp преди 15 години
Всички искаме това, другарко Дончева!
27
0
 
0
 
! Отговори
rumen221 преди 15 години
Да... и БСП и всички управници след 10. ноември. 1989г. ЗАЩО ЛИ??? ЕТО ЗАЩО!!!Г ...Защото геноцида срещу Българския народ продължава с нарастваща жестокост!!!1.Социалистите раздават по комунистически, по 150лв. на пенсиониран "калпак/***", с което умножиха понятието "социална справедливост" по нула!!!2.Синдикатите обявиха;- "Жизненият минимум" е 180лв.(за концлагерист)Всеки, който получава доход под този минимум, е ОБРЕЧЕН НА ГЛАДНА СМЪРТ!!!- "Социалния минимум" е 471лв. (за нормален гражданин)Всеки, който получава по-малко за труда си, Е ОБРЕЧЕН НА НАСИЛСТВЕНА ОБЩЕСТВЕНА ИЗОЛАЦИЯ!!!- "Издръжката на едно дете" е 290лв.Дете, което не е осигурена с тази минимална издръжка, СЕ ЛИШАВА ОТ ОБРАЗОВАНИЕ И СЕ ПРИНУЖДАВА НАСИЛСТВЕНО ДА ПРОСИ И ПРОСТИТУИРА!!!!!!Управляващата ни "Триада"(источно мафиотска организация), вместо да раздава милостиня - да направи;1. Минималната пенсия за труд - 471лв. и от там нагоре според личните коефициенти...2. Минимална работна заплата от 760лв. и от там нагоре, според образованието и квалификацията...Тогава няма да има нужда от подаяния за:"...социалната защита и подобряване живота на пенсионерите, предоставянето на енергийни помощи, осигуряването на допълнителни средства за здравеопазване, образование..."Лично от мен, докато осигурят това, имат всеки ден по един "По здрав"...НАПОМНЯМ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ КАКВО ПИШЕ В КОНСТИТУЦИЯТА;Чл.31(7) Не се погасяват по давност наказателното преследване и изпълнението на наказанието за престъпления против мира И ЧОВЕЧЕСТВОТО.!!! ИЗБОРИТЕ ИДВАТ !!!
26
0
 
0
 
! Отговори
Думи и дела преди 15 години
Нека не се самозалъгваме, че в ЕС нещата са много по-различни - ето вчера в. Стандарт публикува интервю със съдията по делото на наши и немски мошеници измамили САПАРД, който твърди "В Германия има много слухове за фермери мошеници, но няма осъдени, казва Рудолф Вайгел".Той е човекът, който осъди германските партньори на групата на Марио Николов. Само през тази година осъжда на 6 години търговец, източвал ДДС при на скрап, както и измами със заплащането на румънски работници. Вайгел осъжда на 3 месеца затвор и сръбския треньор на местния футболен отбор Шрьобенхаузен Зоран Петрович за кражба на 3 диска от супермаркет.Цитат от интервюто :- В Германия има ли подобни измами?- Сигурно ще се изненадате, но има много слухове, че подобни неща вършат и германските фермери. За съжаление нямаме нито една присъда за измама с европари.
25
0
 
0
 
! Отговори
българин преди 15 години
Не бих гласувал доверие на Волен и Каракачанов, дори да са последните останали български партии! Дори Мавъра - Костов е по-предвидим от тях!
24
0
 
0
 
! Отговори
необрязан преди 15 години
Танче, страшна си! Ако не бях вече женен, щях да наруша "тишината в спалнята ти"! Единствена ти от всички в БСП имаш ясна визия за политиката на партията! Съветвам те да се кандидатираш за председател на БСП и ще те изберем с огромно мнозинство!
23
0
 
0
 
! Отговори
кадесето преди 15 години
XXL-СМЕТКАТА Е ОТВОРЕНА ЗА НАБИРАНЕ СРЕДСТВА ЗА ЗАКУПУВАНЕ ВИСОКО ПРОХОДИМ ЕВРОВИБРАТОР С ВСИЧКИ ЕКСТРИ ЗА ЧЕРВЕНАТА ПОЛУДЕВСТВЕНА ГЪДУЛКА- ТУХЛА ДОНЧЕВА!ВКЛЮЧЕТЕ СЕ!ТОВА Е ЕДНА СМЕЛА И ДОХОДОНОСТНА ИНВЕСТИЦИЯ В СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ НА БЪЛГАРИЯ!
22
0
 
0
 
! Отговори
Castor преди 15 години
БСП и ДС са винаги на власт и пак ще бъдат. ББ си е техен човек!
21
0
 
0
 
! Отговори
an.. преди 15 години
drugarko DON4EVA,KOGA 6TE SI PO4INETE S VA6TA PARTIIKA LUBIMA,MAI E VREME ZAEDNO S DPS DA OTIDETE VAV ...VE4NA,STIGA STE DERIBEISTVALI NAD NARODA
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И турчин не е. Те турците се усетиха как ги яха Агент Сава и как работа за пет пари не върши в техна полза а само ги използва за да докопа кокала за неговите си фирми и кръгове
19
0
 
0
 
! Отговори
Бай Благой преди 15 години
Ти си турчин, няма какво да увърташ.
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ma6alla tan4e
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"В България текат дела за измами със средства от еврофондовете, но все още няма осъдителни присъди. Липсата на такива означава, че разследващите не са събирали нужните доказателства или че съдът не си ги поставя като приоритет. Това поставя под въпрос българските усилия в тази област". Това заяви вчера говорителят на ОЛАФ Алесандро Бутичe.
16
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
явно между ушите ви не вятър, а ураган минава...И какво ви е виновен Доган и защо искате неговата смърт?Трябват закони и те да са валидни за всички!Но ако бяхте поне малко по далновидни щяхте да видите в Доган един политик от голям калибър...Трудно ви е да го проумеете и да го осъзнаете с малките си главици!Нещата не са толкова прости и еднозначни в политиката и живота..Както много от нашите политици Доган е емблематична личност със своите качества и недостатъци..Проблема у нас не е в този или онзи..Липсва национална стратегия..предават се национални интересиЛипсва яснота по икономическите модели на развитие..Липсва средната класа от интелектуален елит, която да поведе народа, да запали Вярата..да се даде надежда в утрешният ден..Всичко на този свят започва с една МЕЧТА...Нека този път не бъде американска , а чисто БЪЛГАРСКА..Всички заедно да заработим за България...за нейният просперитет ..Да дадем шанс на младите , на нашите деца и внуци..Да превърнем България в оазис на просперитета...
15
0
 
0
 
! Отговори
tan4etonet преди 15 години
Ако някой си мисли ,че ДПС ,просто така ,ще се съгласи "да си почине "от властта-много се лъже!Просто ще продължи да си плете мрежите задкулистно...Не са работили усърдно толкова години за ислямизацията на България ,че сега(ако от догодина не са във властта) да спрат! ГОРЕ така са оплетени в незаконни сделки и престъпления ,че трудно ,да не кажа НИКАК ,няма да позволят на когото и да било ОТСТРАНИ да дойде на власт и да се мъчи да създава ред.Веднага ще го "самоубият"...От години ГОРЕ само се въртят на въртележка- която партия отпадне от властта ,просто си продължава дейността задкулисно !...Аз лично(на този етап)бих гласувала доверие само на ВМРО и Атака ,но и за тях-около 80 % .Понеже знам че "във всяко стадо има ***"...
14
0
 
0
 
! Отговори
sweden преди 15 години
ee jalmi e bg narot tolkova sa tipi 4e nyamam dumi.na benyaka ustata a na bogatiya parite govoryat
13
0
 
0
 
! Отговори
кадесето преди 15 години
открива се подписка за набиране средства за закупуване високо проходим вибратор съобразно евростандартите за полудевствена социалистка недообидена в смутните години на прехода към свободното секспазарно стопанство!без ограничение в даренията!
12
0
 
0
 
! Отговори
Оня с коня преди 15 години
Мдаааам, май си прав.....И сега какво ще имаме...Коалиция ГЕРБ + коалицията три в едно.....Или коалиция пак 3 в 1 с БСП....Интересно...Само дето Бойко едва ли ще успее да си купи така лесно парламентарните избори, както си купи общинските....