ДПС да си почине от властта, иска Татяна Дончева

Неудобството на коалицията е ангажиментът към формация, за която създаването на обръч от фирми е "символ верую", обяви депутатът
27 окт 2008 19:55, Красимир Ангелов
32
ДПС да си почине от властта, иска Татяна Дончева
Татяна Дончева. Снимка: БГНЕС

"От време на време партиите трябва да си почиват от властта. Това е правило на демокрацията, което е свързано и с това да не се ояждат и да не се срастват с определени сфери и бизнеси, което е вредно за държавата", обяви пред БНР депутатът от БСП Татяна Дончева.

Мнението й бе по повод мястото на ДПС в политическия живот след смъртта на Ахмед Емин.

"Едно неудобство на коалицията е ангажиментът към формация, която е обявила, че създаването на обръч от партийни фирми е нейно "символ верую", добави още Дончева.

Според нея, въпреки че БСП търси негативи от коалицията си с партията на Доган, тя ще остане лоялен партньор в оставащите месеци до края на мандата.

“БСП обаче няма да е "безличен партньор" и "заложник на партньорите си", добави Дончева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Снежанка преди 15 години
Всички искат да бъде убит Доган,но никой не прави нищо по въпроса!...Единствената ми надежда е,че все някога ще дойде и неговият край!
10
0
 
0
 
! Отговори
Д`Ге преди 15 години
ВМРО ще е балансьорът в следващоо правителство. Поне ще е патриотичен балансьор, а не турски!
9
0
 
0
 
! Отговори
Nostradamus преди 15 години
Доган ще бъде убит,когато стане непотребен.Засега все още е,така че не бързайте да пророкувате и се радвате преждевременно на смъртта му!
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тая пък кукумявка се оказа най-компетентния човек в държавата, от всичко разбира. Ами като си толкова печена защо не си стоя прокурорка ами и ти се намърда в народното събрание?Прав беше Р.Петков - тишината в спалнята води до патологични проблеми при жените...
7
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Ако съдим по последната Панорама - Доган не беше, шефа на ВМРО беше, май ще са войводите на ВМРО, ако не - винаги има избор Бойко или Атака, нищо не е пропуснато. Може и Бойко, Атака и ВМРО с пояса Мултигруп. Ама както писа някой преди доста години хич не ми се живее вече в МУЛТИ-пликационен филм.
6
0
 
0
 
! Отговори
любознателен преди 15 години
"войводите" на МВРо -то ли?
5
0
 
0
 
! Отговори
ЛОГОСА преди 15 години
1 защо пак самоубийство - скучно стана - не могат ли да измислят някоя друга почти естествена смърт.И С К А М Е З Р Е Л И Щ А , Х Л Я Б Н Е Н И Т Р Я Б В А !!!защото и без това го няма.Както е казал Радой Ралин :БЕЗ БРАШНО - СТРАШНО !!!
4
0
 
0
 
! Отговори
ГЛАСОПОДАВАТЕЛ преди 15 години
БСП,СДС, НДСВ......също!
3
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Трудно се убива и самоубива адвокат на Мултигруп...Май Мултигруп дава назад, защото хорицата му бая се оляха и ДПС са хора на Мултигруп. Това е ясен сигнал че ДПС ще си "почива" следващия мандат, решението е взето!
2
0
 
0
 
! Отговори
-)))) преди 15 години
ПОЧИНЕ БКП(БСП)ДС? Вие си си създадохте ДПС и НДСВ,а сега ДПС не ви е нужно,защото си свърши добре работата,за да сте на власт още - вие бившите комунисти!
1
0
 
0
 
! Отговори
Оня с коня преди 15 години
вече е ясен.....Тя какво си мисли, че Доган е като Сергейчо ли...Неееее бърка...Ще я самоубият набързо....