Доган стяга гастарбайтери за евровота

Така Сокола ще се опита да преодолее изискването за уседналост в закона за евроизборите
9 мар 2009 08:38,
137
Доган стяга гастарбайтери за евровота
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ДПС Ахмед Доган вече организира наши изселници в Турция, които работят в страни от ЕС, да гласуват на евровота у нас, съобщава вестник "Сега".

Емисари на ДПС убеждавали гастарбайтери в Испания, Холандия, Франция и Германия да планират летните си отпуски така, че да бъдат тук на 7 юни, когато ще се гласува за европарламент.

Така Доган ще се опита да преодолее изискването за уседналост в закона за евроизборите.

Право да гласуват за евродепутати имат български граждани, които са живели постоянно най-малко през последните три месеца в България или в друга държава членка на ЕС.

В чужбина пък е забранено да се гласува извън посолствата ни.

Според запознати в ДПС обмислят и начини гастарбайтерите да си бъдат тук и за изборите за НС.

Идеята е те да гласуват тук на 7 юни, да си изкарат почивката в Турция и на връщане в края на юни или началото на юли да гласуват и за наш парламент.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
НАИМ преди 15 години
Бай Амет, после ти ли ще ми подсигуриш работа или хляб за семейството... Като ви гледам как крадете в България и как приятелите ми се оплакват и как на всички избори ни ухажвате като чистак нови либовници...НЕреде Чоклук Орда *** или на БЪЛГАРСКИКъдето има много има и *** това сте вие нашите ухажори...
15
0
 
0
 
! Отговори
КУБРАТ преди 15 години
Аспарухе, я излез навън малко да поизтрезнееш!
14
0
 
0
 
! Отговори
tato преди 15 години
абе хора защотие блокада от 10 дни та тия дето мислят да доидат ще доида ден треди това наи много два апък какво да блокираме границата 5 дни по рано . И не това е начина ще гласувате за министри за парламент искаите днес закон ЗАКОН ДРАГИ ЗАКОН ДА НЕМОЖЕМ НИЕ ДЕТО СМЕ НА ВЪН ДА СЕ МЕСИМ ВЪВ ИЗБОРА ВИ А ЗА БЛОКАДАТА И ТОВА Е РЕШЕНИЕ НО ВРЕМЕНО ЗНАЕТЕЛИ КАКВО ЗНАЧИ ДА ОРГАНИЗИРАШ ОТПУСКА И ДА БЪДЕ ПРОВАЛЕН ДОРИ ЕДИН ДЕН КАК МИСЛИТЕ ЧЕ ЩЕ ДОИДЕ И ЩЕ СТОИ ТУК ДО ИЗБОРНИЯ ДЕН ДА АМА НЕ НЕГО ГЯРВАМ ЗАЩОТО ОНИЯ НЕДАВАТ ОТПУСКИ ЕИ ТАКА НО ЗАТВОРЕТЕГИ ЗА ТЕЗИ ИЗБОРИ НО ИСКАИТЕ ОТ ОТ ТИЯ ДЕТО ЩЕ ГИ ИЗБЕРЕТЕ ЗАКОН ДА ГЛАСУВАТ САМО ТИЯВ КОИТО СА ЖИВЕЯЛИ МИНИМОМ 5 ГОДИНИ В БЪЛГАРИЯ БЕЗ ДА Е ОТЦЪСТВАЛ ПОВЕЧЕ ОТ 180 ДЕНА И ЗАЩО ТОЧНО ТОЛКОВА ДНИ АМИ ЗАЩОТО ТОЛКОВА ДНИ ИСКАТ ДА ИМШ ОТЦЪСТВИЕ ОТ ДЪРЖАВАТА ЗА ДА НЕ ПЛАЩАШ ЗДРАВНИ ОСИГОРОВКИ ЕТО ТОВА Е СПРАВЕДЛИВОТО НЕПЛАЩАШ НАГЛАСУВАШ ТОВАЕ
13
0
 
0
 
! Отговори
Хюсеин преди 15 години
Този номер на доган няма да мине! Дори и турците, когато по живеят из Белия свят, почват да мислят и да ценят свободата си! Няма как дабилите от дпс, начело с психоп***та доган да ги "мотивират" да гласуват за извратеното движение! Няма да им мине номера!
12
0
 
0
 
! Отговори
tnt преди 15 години
Ей,НФБ,и ти май си от неуспялите ВИШИСТИ!От ония,дето си мислят,че ГОЛЯМА ДИПЛОМА значи ГОЛЯМА ЗАПЛАТА!Щото дипломата е ТВОЙ ПРОБЛЕМ,а не на обществото!Освен диплома е нужно и още нещо!И него или го имаш,или го нямаш!Сега ако кажеш и ИСКАМЕ СИ КОСТОВ,цена няма да имаш!:)))
11
0
 
0
 
! Отговори
TURK преди 15 години
abe 4ovek posle mi 6te gordee6 se 4e ste v EC :D kak stava taka ?
10
0
 
0
 
! Отговори
Бригадир преди 15 години
Народния труд го ограбиха тия, които сега не са в БСП, защото е некомфортно за тях.Не захвърляй цялата кошница наречена БСП, а провери дали в нея не са останали повече здрави плодове, отколкото в болшевишко - пендерунгелската пасмина изнесла се и сътворила други партии тип "хищна хиена".
9
0
 
0
 
! Отговори
Neon Knight преди 15 години
Два дни няма да са достатъчни! Блокадата трябва да почне поне един месец по-рано!
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Класически европейски практики, както се изрази господин Доганели.Вървят някакви зурлести неграмотни мутанти и се причисляват към нещо според тях велико и дали изобщо се сещат, че тези които избират без да знаят кои са дори не ги броят за хора.Не става въпрос за етноси, а за отвратителна тъпотия. му на този свят.След малко се качвам на космолета и отивам да живея някъде където няма хора.
7
0
 
0
 
! Отговори
...---... преди 15 години
Що не вземе да раздаде български паспорти на талибанит и муджехидините! То се видя, че българските турци вече не са много склонни да гласуват за този мошеник!
6
0
 
0
 
! Отговори
българин преди 15 години
Два дне преди изборите да се блокират границите, летищата и гарите. Па да видим как ще дойдат да гласуват!
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кучетата си лаят керванът си върви.България с и без тия *** пак ще си е същата и след изборите.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Прав си, но бих добавил че само с Атака няма да стане, трябва и Калашников или Драгунов, може и западните им аналози.За по-сигурно.
3
0
 
0
 
! Отговори
зорлия преди 15 години
Иначе ще му хвръкне шапката!
2
0
 
0
 
! Отговори
GASKOING преди 15 години
ТОЗИ ИСКА ДА РАЗРУШИ БЪЛГАРИЯ!!!! ИСКА ДА НИ СЪСИПЕ!!!! РАНО ИЛИ КЪСНО щЕ МУ СЕ ВЪРНЕ!!!!!
1
0
 
0
 
! Отговори
ХАХАХА преди 15 години
САМО АТАКА!!! АТАКА!!! АТАКА!!!!