Съдът в Кюстендил: Свободни сте, г-да Галеви

Скандалните бизнесмени излизат срещу гаранция от по 50 бона
16 юни 2009 15:46, Красимир Ангелов
160
Съдът в Кюстендил: Свободни сте, г-да Галеви

Окръжният съд в Кюстендил пусна от ареста скандалните бизнесмени Ангел Христов и Пламен Галев с мярка за неотклонение парична гаранция от по 50 000 лева, съобщи председателят на съда Красимир Бамбов.

На 10 юни Районната избирателна комисия в Кюстендил реши да регистрира като независим кандидат за народен представител Пламен Галев.

Двамата напуснаха следствения арест на Софийския затвор малко преди 17 часа и са се отправили със сребристо Волво и адвокатите си към Дупница.

А днес от ареста бизнесменът пусна специално писмо до избирателите си:

“Благодаря на всички, които се включиха в подписката за издигането на моята кандидатура за независим народен представител".

Ангажирам се да бъда вашият глас в Народното събрание, да задавам вашите въпроси.

Ангажирам се да работя неуморно и да отстоявам гарантираните права на всеки от вас като гражданин на България и Европейския съюз", пише още Галев и подчертава:

Още по темата
27 мар 2008 09:19
49
“Декларирам, че ако бъде избран за депутат, ще поискам сваляне на имунитета си, за да продължи обективната работа на правораздавателните органи".

Ангел Христов пък е регистриран като мажоритарен кандидат в Перник от "Партия за либерална алтернатива и мира" (ПЛАМ).

В пропорционалната листа на ПЛАМ са записани трима кандидати – Васил Тошев, Георги Георгиев и Бисер Боянов.

Ангел Христов фигурира и като единствен кандидат на ПЛАМ в пропорционалната листа в Кюстендил.

Пламен Галев бе задържан на 5 декември 2008 г. с обвинение, че е изнудвал журналистката Лидия Павлова, а "брат му" Ангел Христов пък е арестант от 21 януари тази година.

Обвинителният акт срещу двамата и още няколко души, сочени от прокуратурата за съучастници в престъпна група, бе внесен преди дни в Софийския градски съд.

Той обаче отказа да гледа делото и го прати на съда в Кюстендил с мотива, че престъпленията, в които са обвинени, са извършени в Дупница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
0
 
0
 
! Отговори
Noname преди 15 години
Трябва да се действа радикално.
138
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Sled kato prestapnici ste prodalzavat da upravlavat tazi darzava kak da se zavarnem v BULGARIA,ste se zavarnem ama kogato se varnat EVREITE OT ZETVA.
137
0
 
0
 
! Отговори
Изквакала работа преди 15 години
Дупничани, вие сте точно толкова изквакали, колкото льохманите гласували закон разрешаващ на следствен да се предлага за депутат. Само дето ония са го направили от интерес, че са сдушени с тая ***, а вие даже не знаете защо толерирате тия престъпници.
136
0
 
0
 
! Отговори
до Васил Стефанов преди 15 години
Момчето се казва Мазнислав Мазнярски Дупедавски по прякор "Общото".
135
0
 
0
 
! Отговори
/Не/Избирател преди 15 години
Братя ГалеНи!?
134
0
 
0
 
! Отговори
Васил Стефанов преди 15 години
Ти нормален ли си? Или платен? Или искаш и нас да ни правиш на луди? Или просто си проста мутра? Част от пейзажа - петия *** на братята? Или си *** и правиш всичко, което ти кажат? Или импотентен комплексар? Или някой от хранените хора на братята? Много възможности имаш още да си. Ще ти кажа КАКВО НЕ СИ. Не си свободен да изказваш мнението си, особено във форумите.
133
0
 
0
 
! Отговори
ne4o преди 15 години
ot tam idva celiqt ni problem sademnata sistema taka e vsqka edna darjava si ima mafiq a na6ta mafiq si ima darjava
132
0
 
0
 
! Отговори
fucking преди 15 години
Fucking them
131
0
 
0
 
! Отговори
koko преди 15 години
Като цъфнат от Европа да ни проверяват за корупция и престъпност, пратете депутатите Галеви да бъдат домакини и главни преговарящи :)Точно такова отношение заслужава анемичната и бутафорна обединена Европа !*** You EU and NATO!!!
130
0
 
0
 
! Отговори
dupni4anin преди 15 години
sofiiskite govedari,a sled tiah i kustendilskite 4ere6ari razbraha,4e bratiata sa nevinni,6te goo razberat i ostanalite zmievidni kopeldatsi,ako ne-sopi sas 6opi 6te gi go6tavame anonimno ili po du6manski,bre,bre,bre...bria.
129
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
не плюйте съдиите. те не са виновни, че бсп/дпс и приятели приеха такъв изборен закон. Сега ссъдиите просто го спазват - и да искат, няма какво да направят
128
0
 
0
 
! Отговори
Нека нека.. преди 15 години
нека влязат бе ... нека влязат в парламетна бе.. така по-лесно .. с един кУршум всичките "зайци" ще изтребя мама им...Тия от Господарите на ефира влезнаха с гранатомет... ама що не го ползваха по предназначение?!??!?Я да предложиме за депутат и пернишкия СИСИ, той ше ги оправи всичките, до девето коляно... Ех, съсипаха ни хубавата държава ей... ама ние сами сме си виновни, че се допуснахме до тука да стигнем Айде жив и здрав да си народе и т'ва да изтраеш ...."ще се оправиме, ама некой ден
127
0
 
0
 
! Отговори
Капитан Петко Воевод преди 15 години
тея двамата няма ли кой да ги гръмне, май ще трябва да събирам пак четата - много *** изпълзя напосредък от дупките
126
0
 
0
 
! Отговори
Rofl преди 15 години
*** фарса е тая държава , направо няма достатъчно силни думи да се опише.
125
0
 
0
 
! Отговори
До кога,бе,до кога?? преди 15 години
УМРЕТЕ ПРОДАЖНИЦИ!!! УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!!!!
124
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Podigravate ce c naroda ne vi li e sram, jalki sadii. Ama naroda ne e slqp. Ne stava ni6to v tazi BG. BOJE DO KOGA................................
123
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Сааааааашо Апаааааашо - ПРЕЗИДЕНТ, ПРЕЗИДЕНТ! Да изхвърлим Гоце, да си изберем Сашо Томов за достоен президент. Вальо Топлото за премиер, а австралопитеките Галеви за заместник-премиери! Магарето на Бай *** пък ще бъде председател на НС, за да може направо да залива с фекалии главите на всички питекантропи и арестанти.
122
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 15 години
Zlatko Baretata PREMIER
121
0
 
0
 
! Отговори
Jelew преди 15 години
Vmesto tia ot Parlamenta da vlizat v zatvora,tia ot zatvora vlizat v Parlamenta
120
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Един борец толкова додеял на майка си с въпроси как точно се е родил, че жената накрая се заголила и казала:- Ето от тук си излязъл.- Леле-е-е - уплашил се борецът - ако бях сбъркал с 5 см, щях да бъда ***.П.С. Тези НЕ СА сбъркали!