Съдът в Кюстендил: Свободни сте, г-да Галеви

Скандалните бизнесмени излизат срещу гаранция от по 50 бона
16 юни 2009 15:46, Красимир Ангелов
160
Съдът в Кюстендил: Свободни сте, г-да Галеви

Окръжният съд в Кюстендил пусна от ареста скандалните бизнесмени Ангел Христов и Пламен Галев с мярка за неотклонение парична гаранция от по 50 000 лева, съобщи председателят на съда Красимир Бамбов.

На 10 юни Районната избирателна комисия в Кюстендил реши да регистрира като независим кандидат за народен представител Пламен Галев.

Двамата напуснаха следствения арест на Софийския затвор малко преди 17 часа и са се отправили със сребристо Волво и адвокатите си към Дупница.

А днес от ареста бизнесменът пусна специално писмо до избирателите си:

“Благодаря на всички, които се включиха в подписката за издигането на моята кандидатура за независим народен представител".

Ангажирам се да бъда вашият глас в Народното събрание, да задавам вашите въпроси.

Ангажирам се да работя неуморно и да отстоявам гарантираните права на всеки от вас като гражданин на България и Европейския съюз", пише още Галев и подчертава:

Още по темата
27 мар 2008 09:19
49
“Декларирам, че ако бъде избран за депутат, ще поискам сваляне на имунитета си, за да продължи обективната работа на правораздавателните органи".

Ангел Христов пък е регистриран като мажоритарен кандидат в Перник от "Партия за либерална алтернатива и мира" (ПЛАМ).

В пропорционалната листа на ПЛАМ са записани трима кандидати – Васил Тошев, Георги Георгиев и Бисер Боянов.

Ангел Христов фигурира и като единствен кандидат на ПЛАМ в пропорционалната листа в Кюстендил.

Пламен Галев бе задържан на 5 декември 2008 г. с обвинение, че е изнудвал журналистката Лидия Павлова, а "брат му" Ангел Христов пък е арестант от 21 януари тази година.

Обвинителният акт срещу двамата и още няколко души, сочени от прокуратурата за съучастници в престъпна група, бе внесен преди дни в Софийския градски съд.

Той обаче отказа да гледа делото и го прати на съда в Кюстендил с мотива, че престъпленията, в които са обвинени, са извършени в Дупница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
0
 
! Отговори
Дупничанин преди 15 години
Само Галеви ! Победа ! Да живее свободна Дупница ! Вън корумпираните партии от град Дупница !
118
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Бе тия що не вземат "доброволно" да се върнат в затвора, където им е мястото, вместо доброволно да се отказват от имунитет?Не виждат ли, че цяла България е срещу тях?Явно не..като им гледам мутрите май не разбират много от думата на един цял народ.Както и цялата държава.Кой ли ни чува?
117
0
 
0
 
! Отговори
eeeeeeeeeee преди 15 години
oshte edin svetal primer v nashata darjava , che s pari vsichko se kopuwa nezavisimo kakvo e to!
116
0
 
0
 
! Отговори
mmisho преди 15 години
ima osanka ama ako te fane 6te sgane kavto si smotanqk
115
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 15 години
Бандитите от троината коалиция можеха да гласуват поправка в избирателния закон. Защо не го направиха!? Когато те управляват бандити се случва това, на което сте свидетели в момента. И ще си продължи така, защото за разлика от нас, Доган,Стагишев и дъртия пръч клептоман знаят, че народа е *** и разчитат на това. Умните разбраха, че тук няма нищо да си промени и избягаха. Ние, последните мохикани ща изчакаме и тези избори и ако червено турската бандитска олигархия остане...събираме багажа.
114
0
 
0
 
! Отговори
.. преди 15 години
leviq ima osanka na evro *** a desniq na ne6to malko po krasivo
113
0
 
0
 
! Отговори
OO преди 15 години
PO DOBRE E DA se lekuva6
112
0
 
0
 
! Отговори
.. преди 15 години
GLASUVAITE ZA STANI6EV-IDVAT GALEVI ------TOVA E ISTINATA KOLKOTO I DA E LO6A
111
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Ще гласувам за тях !!!
110
0
 
0
 
! Отговори
Глас преди 15 години
Браво на БСП ! И парлама за пред ЕС и босовете на свобода !Колко едри престъпници има в затворите? Точно 0 !И какво прави правителството? Нищо !И какво правим ние? Гласуваме за някой друг :)
109
0
 
0
 
! Отговори
erf преди 15 години
какъв депутат, левият има осанка на евро депутат
108
0
 
0
 
! Отговори
Константин преди 15 години
Това е,Братя!Раждат се новите силови групировки-"Герб";"Лидер";"Плам" и какво ли още не.....След години ще четем и за тях само в криминалните хроники.
107
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
И някои хора се опитват да ме накарат да гласувам за настоящите управляващи. Е не знам дали има нормален човек в България, който да го направи. Дано с новото правителство тези абсурди спрат. Нека всички, на които им пука поне малко за държавата, в която живеят гласуват. За сега това е единственото което може да се направи. Гласувайте!!!
106
0
 
0
 
! Отговори
misho преди 15 години
az bih glasuval za galev 6tot v parlamenta e palno s takiva kato nego, ako ne to4no kato nego, to vsi4ki gi podkrepqt i izdigat mutri i prestapnici s mnogo pari.нека влезе, не е глупав човек. помислете малко - като даваме властта на една групировка, тя ще си направи монопол и поне нещата ще имат контрол и граници, уязвимите групировки ще се сринат много бързо и по този начин ще се изчистим до известна степен.мафията я има навсякъде и участва в много правителства по света. голама работа.
105
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Дано ги гръмнат като оня "34-годишен, осъден за отвличане, е открит мъртъв в Добрич " .Щастието ми е пълно. Ама за днес стига една добра новина от днес бг:)
104
0
 
0
 
! Отговори
иьг преди 15 години
славейков не сме народ а ***
103
0
 
0
 
! Отговори
vbn преди 15 години
Мале сега в Дупница ще стане страшно...
102
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
тези двама смешници няма да влязат в НС, но тревожното е друго: няма и да се приберат на топло в ареста! на практика се получава така, че вместо да защитава потенциалните свидетели - всички които биха свидетеслтвали срещу тези две бичмета, "Държавата" им казва: внимавайте - а сте си отворили устата, а сте гушнали букета! 4 години на тези по-се-рковци в НС не стигнаха да приемат един нов НПК!!!!!!!! А ще ми казват- ББ ще съсипе страната, нямал опит! какво още има за съсипване?
101
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
исками се да напиша нещо на незнам кво затова ще напиша само БЕЗ КОМЕНТАР
100
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
ДОБРЕ ДОШЛИ В БЪЛГАРИЯ .