Палавата Лила от Външно – BG консул в Чикаго

Помъдряла, изрусена и на 30, тя вече е в голямата политика
6 авг 2009 13:07,
253
Палавата Лила от Външно – BG консул в Чикаго
Сегашната Лила Георгиева. Снимка: eurochicago.com

 

Служителката на Външно министерство Лила Георгиева, която стана скандалноизвестна с еротична фотосесия в личния си сайт, е новият консул на България в Чикаго.

Преди две години, в края на ноември, тогавашният външен министър я наказа, след като разгледа разголените й снимки, на които Лила – тогава референтка за Гърция и Кипър, позира с пръст в уста.

Калфин отложи повишението й в ранг с една година, а след близо две Георгиева вече е на висок пост в САЩ.

В интервю за Eurochicago.com тя обяснява, че е на поста от 17 юли.

"От 2005 г. работя в Министерството на външните работи, в дирекция “Консулски отношения”.

Преди това съм завършила СУ “Св. Климент Охридски” като бакалавър в специалност “Политология” и магистратура в “Международни политически отношения и сигурност”.

Имам и семестриално завършена магистратура от Католическия университет в Лисабон по “Политически науки”.

Говоря английски, френски, португалски и руски език и се опитвам да усъвършенствам своя испански и италиански език. Омъжена съм.

За първи път съм в САЩ и се радвам, че именно от Чикаго, града с най-многобройна българска общност в Америка, са и първите ми впечатления.

Бих искала да подчертая, че българската общност тук има много голям трудов и интелектуален потенциал и за мен е чест да работя за защита правата и интересите на сънародниците ни. Искам да ви уверя, че консулската служба и за в бъдеще ще продължи да оказва пълно съдействие в рамките на своите правомощия.

Още по темата

Впечатленията ми от Чикаго са за един много красив град, с разнообразни обществени и културни институти, музеи, театри и т.н.

Това, което най-много ме впечатли обаче, са жителите на Чикаго, които са усмихнати, спокойни и винаги готови да помогнат с напътствие и съвет. Интересно ми е също така преплитането, от една страна, на ултрамодерния и забързан мегаполис със спокойствието, чистотата и уюта на един средноголям град. Мисля, че в тази еклектика се крие и част от чара на “ветровития град”.

На въпрос дали младостта й (Лила Георгиева е 30-годишна) е предимство или недостатък в дипломатическата работа, тя отговаря така:

"Младостта е условно понятие и не винаги е пряко отражение на физическите години. Човек трябва да запази качествата на младостта, за да се учи и развива бързо, в същото време да се придържа към разумността на 30-те години, в които и аз навлизам, като взима решения, основани на рационалността и успешно да заимства от опита на по-възрастните", казва дипломатката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
0
 
0
 
! Отговори
овчарчето Фалитко преди 14 години
Това имах предвид като ти казах, че неискам да влизам в женски спорове :))))
211
0
 
0
 
! Отговори
друга преди 14 години
Представям си каква валута изпращаш,щом си се нарекъл Фалитко. Това не са женски спорове и такива фалитковци да ми говорят колко "ги боли за страната им" и как щели да споделят "най-доброто от западната цивилизация" - мерси,българската цивилизация също ги може тия неща, но без родоотстъпниците...
210
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ГОЛЕМА ЗАВИСТ се изписа тук.
209
0
 
0
 
! Отговори
овчарчето Фалитко преди 14 години
защо не съм в Бг ли...заради ЛИЛАщината в България, заради това. Хвала на такваз кадърност в Бг. Аре стига си писал, ами ходи си покажи *** на шефа ти за да си заслужиш потупване по рамото..или по дупето
208
0
 
0
 
! Отговори
Ха Ха преди 14 години
Българин в чужбина е *** който не може да си намери работа в БГ. Дълго съм бил такъв и то по междудържавни споразумения. Що не си стоиш тук. А? Некадърниците са некадърници даже на Марс.
207
0
 
0
 
! Отговори
До балончо преди 14 години
Ако работите заедно с нея ще се съглася,че не е доказан кадър,но ако съдиш за неяот писаното в сайта или в пресата не съм съгласен.Някои хора може да разправат наляво и надясно колко жениса прекарали ида станат министри,от други дъщерите им да се оплакват чак на американския посланник ипак да останат в парламента,а рапърчето за една песничка го изгониха от парламента.
206
0
 
0
 
! Отговори
овчарчето Фалитко преди 14 години
до другада не ви се меся в женските спорове, но ще ти кажа че българин в чужбина не е *** дума - този българин праща валута в Бг, този българин обяснява на чужденците и то много по добре от таквиз ЛИЛАНИ, какво е туй нещо България и че не е просто марка бижута, а е страна и даже и бизнес може да се прави с нея. Този българин взима най-доброто от западната цивилизация като знания, образование и го споделя с българите в България. Този българин критикува с право, защото го боли за страната му.
205
0
 
0
 
! Отговори
... преди 14 години
Каго си се махнала колко чужди и мазни...си изяла там,като се прави положението в България ще се биеш в гърдите "Аз съм българче...",но до края на живота си ще знаеш,че за нищо не си ставала щом си избягала - такива гадове да ми се не връщат...ама хич !!!
204
0
 
0
 
! Отговори
друга преди 14 години
Вече ми писна от такива като Вас, които "се хвалят" как били напуснали собствената си страна в тежък момент и смучат като кърлежи, в анонимност и без какъмто и да било авторитет обществата на други държави. Още по-нагли сте да давате мнение за развитието на България без да сте допринесли с нищо. От какво сте избягали - от собствената си некадърност ??? Това е невъзможно...Няма да станете по-добри, по-способни или по-богати като стоите отстрани и критикувате !!!
203
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
В Католическия университет ли я научиха да си развява циците наляво и надясно ? Аман от к*рви и постове им дават чак , кой я е пратил там тая овца , с кой се е плескала , може ли да плащаме ку*ви да ни представляват в чужбина , всущност с оглед на к*рвенската ни външна политика , нищо чудно да са я пратили да обслужва американски дядовци в наша полза ...смех !
202
0
 
0
 
! Отговори
Дон Балон преди 14 години
Г-н Анонимен 198,аз не съм съгласен България и мен,да ме представляват зад граница личности,които не са се доказали,като специалисти тук и меко казано са КОМПРОМЕТИРАНИ.ВСЕ ПАК ПАРИТЕ,КАТО ДАНЪКОПЛАТЦИ,ГИПЛАЩАМЕ НИЕ.ЕДИН,БЕЗ ТРУДОВ СТАЖ,СИ ПРАВИ ВЕЧЕ 4-РИ ГОДИНИЕКСПЕРИМЕНТ,КАТО ПРЕМИЕР."ПЛОДОВЕТЕ"СЕГА ГИ БЕРЕМ ВСИЧКИ!
201
0
 
0
 
! Отговори
овчарчето Фалитко преди 14 години
срам и позор, че се наричам българин в чужбина! И какво и е интелегентното на тая кифла в интервюто - просто красиви заучени фрази. Икакво и е образованието - семестриално завършила---хахаха- в Католическия Университет
200
0
 
0
 
! Отговори
Голия преди 14 години
Явно не е имало само голи снимки .... така да се издигне една жена ... толкова бързо ... явно е мн. ценен кадър ...
199
0
 
0
 
! Отговори
До 198 преди 14 години
Аз лично във фотосесията отпреди 2 години дрехи не видях - освен символичните прашки! така че по какво да посрещаме - освен по "без дрехи"? ДЕМОКРАЦИЯТА В ЕДНА ДЕМОКРАТИЧНА СТРАНА СЕ ПОЗНАВА ПО ТОВА, ЧЕ АКО ЧОВЕК НАПРАВИ ГАФ В КАРИЕРАТА СИ, ГО ПРАВЯТ КОНСУЛ В АЛЯСКА, А НЕ ЗАД ОКЕАНА! ЗАЩОТО ДИПЛОМАТИТЕ СА ЛИЦЕТОИ НА ЕДНА СТРАНА, А НЕ ГОЛИЯТ Й ЕРОТИЧЕН ***!!!!!!!!!!!!!!
198
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
По дрехите посрещат по акъла изпращат.Без да познавате човек не трябва така да го обиждате.
197
0
 
0
 
! Отговори
Дон Балон преди 14 години
Това момиченце,ако беше от народа,и без никакви протекции във Външно,щеше да си "наляга парцалките".Нямаше да й идва на акъла за никакви ГОЛИ СНИМКИ И ПРОЧ.БЪЗИКНИ,за да си пази хлебеца.Явно има "як гръб",за да си позволява такива магарии.
196
0
 
0
 
! Отговори
Баща преди 14 години
Добре че синът ми,след шест годишна мисия в Щатите(Чикаго),се прибра.Ако беше "ОПРЯЛ"там,до това русото,кой знае какви щеше да ги "ЗАБЪРКА".
195
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Боже щом и ти я докара до там да търсиш кусурите на другите скрий се бързо да не се объркат да те канонизират за светец.
194
0
 
0
 
! Отговори
T8 преди 14 години
Лиле, вече обслужи каквото имаше в БГ-то и към Новият свят отиваш ;) *** там много нигъри има бре с тия снимки да не те видим и в некой клип на Снуп Дог и Биг Ша ;)
193
0
 
0
 
! Отговори
Киро преди 14 години
АЛООООООООО , ЖЕЛЕВА -СПИТЕ ЛИ ТАМ ...!!!Връщайте стриптизьорката има работа тук за нея из баровете колкото щеш !!!ЧЕ НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ С 2-3 ГОДИНИ СТАЖ ,КАТО РЕФЕРЕНТ ЗА ГЪРЦИЯ И КИПЪР СТАНА КОНСУЛ В САЩ....!!!!!!