Палавата Лила от Външно – BG консул в Чикаго

Помъдряла, изрусена и на 30, тя вече е в голямата политика
6 авг 2009 13:07,
253
Палавата Лила от Външно – BG консул в Чикаго
Сегашната Лила Георгиева. Снимка: eurochicago.com

 

Служителката на Външно министерство Лила Георгиева, която стана скандалноизвестна с еротична фотосесия в личния си сайт, е новият консул на България в Чикаго.

Преди две години, в края на ноември, тогавашният външен министър я наказа, след като разгледа разголените й снимки, на които Лила – тогава референтка за Гърция и Кипър, позира с пръст в уста.

Калфин отложи повишението й в ранг с една година, а след близо две Георгиева вече е на висок пост в САЩ.

В интервю за Eurochicago.com тя обяснява, че е на поста от 17 юли.

"От 2005 г. работя в Министерството на външните работи, в дирекция “Консулски отношения”.

Преди това съм завършила СУ “Св. Климент Охридски” като бакалавър в специалност “Политология” и магистратура в “Международни политически отношения и сигурност”.

Имам и семестриално завършена магистратура от Католическия университет в Лисабон по “Политически науки”.

Говоря английски, френски, португалски и руски език и се опитвам да усъвършенствам своя испански и италиански език. Омъжена съм.

За първи път съм в САЩ и се радвам, че именно от Чикаго, града с най-многобройна българска общност в Америка, са и първите ми впечатления.

Бих искала да подчертая, че българската общност тук има много голям трудов и интелектуален потенциал и за мен е чест да работя за защита правата и интересите на сънародниците ни. Искам да ви уверя, че консулската служба и за в бъдеще ще продължи да оказва пълно съдействие в рамките на своите правомощия.

Още по темата

Впечатленията ми от Чикаго са за един много красив град, с разнообразни обществени и културни институти, музеи, театри и т.н.

Това, което най-много ме впечатли обаче, са жителите на Чикаго, които са усмихнати, спокойни и винаги готови да помогнат с напътствие и съвет. Интересно ми е също така преплитането, от една страна, на ултрамодерния и забързан мегаполис със спокойствието, чистотата и уюта на един средноголям град. Мисля, че в тази еклектика се крие и част от чара на “ветровития град”.

На въпрос дали младостта й (Лила Георгиева е 30-годишна) е предимство или недостатък в дипломатическата работа, тя отговаря така:

"Младостта е условно понятие и не винаги е пряко отражение на физическите години. Човек трябва да запази качествата на младостта, за да се учи и развива бързо, в същото време да се придържа към разумността на 30-те години, в които и аз навлизам, като взима решения, основани на рационалността и успешно да заимства от опита на по-възрастните", казва дипломатката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
0
 
0
 
! Отговори
Свободомислещ преди 14 години
Глупави по глупави,най глупави ипишещи срещу Лили ,,моралисти"
191
0
 
0
 
! Отговори
Антон преди 14 години
Преди 15 тина години един наш вицепремиер каза "...ЕГАТИ И ДЪРЖАВАТА ЩОМ АЗ И СТАНАХ ВИЦЕПРЕМИЕР "...признай си ,че и ти си мислиш същото "...егати и ДЪРЖАВАТА ,ЩОМ АЗ И СТАНАХ КОНСУЛ...!!!!"БОЖЕ ,ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ,че ние сами НЕ МОЖЕМ... !!!
190
0
 
0
 
! Отговори
Мими преди 14 години
Страшно е красива направо няма думу, с които да бъде описана красотата й неземна, чудя се дали ще издои козите по обяд или след паша!Айде малко по-сериозно да гледаме и коментираме нещата, защото колко е множеща и знаеща само тя си знае, не знам как прецени ти от това интервю, че е супер интелигентна, имайки предвид, че доста вероятно въпросите ги знае предварително и отговорите са подготвени, а не дадени на момента!
189
0
 
0
 
! Отговори
Григор преди 14 години
ЛИЛЕ,ДАЙ СИ СКАЙПА И КАЖИ КОГА СИ ОН ЛАЙН,ЧЕ ДА ВИДИМ КАТЕРИЧКАТА БАРЕМ НА ЕДИН БЪЛГАРСКИЙ КОНСУЛ,,,И САМО В ИЗВЪН РАБОТНО ВРЕМЕ -НАЛИ ,ЧЕ ТОВА СИ Е ТВОЯ ЛИЧНА РАБОТА ...!!!Пък и сичкото чуждо дипломат НЕКА ОПЛАКНЕ ОЧИ ,ТЪЙ ДЕ ,МАЙ ЩЕ СИ ПЪРВАТА ДИПЛОМАТКА ,КОЯТО ЩЕ СИ Я ПОКАЖЕ...
188
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Питаш защо не са ме избрали за консул? Ами по няколко причини. 1. Нямам интерес в тази област. Развивам се в съвсем друга сфера. 2. Родителите ми не са били агенти на ДС. 3. Нямам желание да си показвам з...а в интернет.
187
0
 
0
 
! Отговори
Задръстен анонимен преди 14 години
Това, че има интернет не е твоя заслуга а по скоро на хора като нея. Що не те избраха теб за консул а? Заради измисленяци като тебе теглим, Айнщан е казал, че от космоса по безкрайна е само човешката глупост. Не е вярно. Още по безкрайна е Българската глупост.
186
0
 
0
 
! Отговори
Дон Балон преди 14 години
ВЪВ ВЪНШНО,СВЪРШИХА ЛИ ДИПЛОМАТИТЕ С ОПИТ,ЧЕ "ОПРЯХМЕ"ДО ТОВАРУСОТО.СПОРЕД МЕН,НА ТАКИВА МИСИИ,ТРЯБВА ДА СЕ ПРАЩАТ ХОРА СЛЕДЩАТЕЛЕН ПОДБОР И КОНКУРС.КАТО Й ГЛЕДАМ БОИГРАФИЯТА И ВЪНШНОСТА,ТОВА МОМИЧЕ ЗА СЕКРЕТАРКА СТАВА,АМА ЧАК ДА НИ ПРЕДСТАВЯ В USA И ТОВ ЧИКАГО,КЪДЕТО ИМА НАЙ-МНОГО БЪЛГАРИ! Г А Ф.Ф.Ф...
185
0
 
0
 
! Отговори
До 182 преди 14 години
Пак ли ви изтърваха от манастира.
184
0
 
0
 
! Отговори
баща преди 14 години
Наистина ли с 4 год. работа във външно министерство (една от които не трябва да се брои) можеш да станеш консул? За посланници знам, че може за бивши висши политици. А госпожата си е обикновена служителка в министерството, при това наказвана.
183
0
 
0
 
! Отговори
t66 преди 14 години
Напомня ми на 1 виц за секретарки но перифарзиран за консул ще звучи така:Като консул е абсолютен ***, ама като *** е Номер 1 !
182
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Колкото и да е умна след тези снимки в ИНТЕРНЕТ, просто няма как в САЩ да я вземат насериозно. Или си мислите, че онези там вече не са проучили що за човек им пращаме? Това е целия проблем! Може да е гении, но е к...ва! И нямам желание моята родина да бъде представена от такава жена! Само си представете какво послание отправяме към хората. Излиза, че едва ли не всички жени в България са с леко поведение!
181
0
 
0
 
! Отговори
Брей преди 14 години
За първи път я виждам но по това което чета за нея стигам до заключение, че доста от хората които и дават квалификации не могат да се опрат и на малкия и пръст.
180
0
 
0
 
! Отговори
Дон Балон преди 14 години
"Брей",да не си от ВЪНШНО и да си я "препитвал"новата консулка,преди да яизпратите на тази "отговорна"мисия.Най вероятно знанията си,е предобила отживота - те са "най-трайни".
179
0
 
0
 
! Отговори
Брей преди 14 години
Почти всички които които плюят тази жена могат да я настигнат само с голи снимки, не и по знания.
178
0
 
0
 
! Отговори
Дон Балон преди 14 години
Абе това "олекотено"..момиче,БЕЗ "ЯК ГРЪБ"КОЙ ЩЕ ГО ВЗЕМЕ ВЪВ ВЪНШНО!КАЧЕСТВА,ЧЕ КАКВИ КАЧЕСТВА МОЖЕ ДА ИМА ЕДНА ИЗРУСЕНА БЛОНДИНКА,на 30.Такива и даже по-добри,с "лопата да ги ринеш".Поредната ЧЕРВЕНА,ИЛИЖЪЛТА ПОДВОДНИЦА.хАМЕРИКАНЦИТЕ ОБИЧАТ РУСОЛЯВИТЕ,СИГУРНО ЗАТОВА СА Я ПРАТИЛИ.
177
0
 
0
 
! Отговори
lokster преди 14 години
Е голяма работа че си беше направила секси снимки. Има какво да показва - показва го. За разлика от доста брадати и мустакати българки.Аз лично не виждам нищо лошо в това че се беше снимала :)
176
0
 
0
 
! Отговори
До неизвестния преди 14 години
Прекалил си с порното брато. Ходи си търси жена.
175
0
 
0
 
! Отговори
коко преди 14 години
Има хубав ***,показва го.Като сте по-хубави събуйте си гащите да видим какво ще покажете?Ще уплашите хората.По-добре ли ще е за страната ако е хубавица тип Татяна Дончева или Велислава Дърева?Проблем ще е ако се покаже разголена в работно време.А от интервюто се вижда,че е умна жена.
174
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Колко много завист,омраза и лицемерие има в коментарите за Лили.Ако коментарите са на възрасни хора мога да ги възприема ,но ако са на млади хора мога да кажа ,че сте големи задрастеняци.
173
0
 
0
 
! Отговори
ot UK преди 14 години
Mnogo hubavo momi4e i dobre govori. Bravo. A za tezi, za koito grozdeto e kiselo neka da hodqt za 4ere6i :)