Станишев се притесни: Май идва чистка

"Далаверите за моите министри са казани ей така, във въздуха"
11 авг 2009 17:00, Красимир Ангелов
324
Станишев се притесни: Май идва чистка
Станишев готов да защитава всеки от своя кабинет. Снимка: БГНЕС

“Има достатъчно факти за намеренията на новото правителство да прави чистки на политическа основа най-вече в държавната администрация”, обяви лидерът на БСП Сергей Станишев след заседанието на Изпълнителното бюро на партията.

“Редица министри започнаха да си търсят алиби за бъдещето, като хвърлят обвинения без достатъчно основание”, посочи бившият премиер.

Още по темата
По думите му всички обвинения за далавери, изказани срещу неговия кабинет, са казани “ей така, във въздуха”.

“БСП ясно ще отстоява резултатите от своето управление. Ще защитаваме политически всеки, който е бил несправедливо обвинен”, закани се  Станишев.

Лидерът на БСП изказа мнение, че Бойко Борисов е бил “тежко подведен” при смяната на шефа на Национална агенция „Пътна инфраструктура“  Янко Янков.

“Аргументите за смяната на Янков само ден след като му бе казано, че има шест месеца пробен период, бяха смешни”, продължи Станишев.

Той не пропусна да обърне специално внимание на работата на правителството на ГЕРБ.

“Управляващите много бързо се отказаха от редица свои предизборни обещания”, констатира левият лидер и посочи за пример обещаното намаляване на осигурителната тежест и намаляването на ДДС.

“Това при всички случаи говори или за неадекватна предизборна кампания, или за приказки, които е било пределно ясно, че няма да станат реалност.

“Още не съм чул ясна визия на повечето министри за развитието на техния сектор. Липсва и ясен план за работа”, завърши Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


324
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
313
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
nishto hubavo ne sme vidqli ot komunizmasamo durjavna privatizaciq i zatupqva6to ob6testvoDobre 4e se rajdat razumni bulgari, ta da ne glasuvat za Sergei i za Dogan
312
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
има нужда от чистка тая държава!
311
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Alo ti 310 normalen li si be. Ctani6ev i CO vsi4ki v zatvora. Kade e izli6aka Ctani6ev
310
0
 
0
 
! Отговори
тома 27 г преди 15 години
Напълно подкрепям Станишев! Правителството на тройната коалиция беше едно успешно правителство
309
0
 
0
 
! Отговори
NEl преди 15 години
...СТАНИШЕВ ВЕЧЕ ДА СИ МЪЛЧИ.....НЯМА ДУМАТА.......СУС...
308
0
 
0
 
! Отговори
82457 преди 15 години
Хамстер, строй се в две редици и бегом към панделата!!!
307
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Само чистка, до дупка! Чистка до затвора! Да изчистим ***! Аплодисменти за бат* Бойко! Така готино ги напъна, че вече се ***!
306
0
 
0
 
! Отговори
Ty154 преди 15 години
Много май чакаме този момент :) Биг Градър ако искат може да направят от затвора със Станишев и сие...хехехе..тъкмо безплатен сеир за народа, може някоя любовна афера да се заформи :ППП
305
0
 
0
 
! Отговори
АЗ преди 15 години
КЪКВА ЧИСТКА ТИ СЕ ПРИВИЖДА БЕ СТАНИШЕВ,ТОВА,ЧЕ ЩЕ ИМА СЪД ЗА КРАДЦИТЕ И ЕВЕНТУАЛНО ЗАТВОР НЕ Е ЧИСТКА А НЕОБХОДИМОСТ.ЗАТВОР ТРЯБВА И ЗА ТЕЗИ ДЕТО СА ДАЛИ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ КРАДЕ-разбираи и за теб.ПРОСТО НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ТОВА ДА СТАНЕ ПО БЪРЗО.
304
0
 
0
 
! Отговори
Ръб преди 15 години
Чистка я, после на Байконур в "Буран" и изхвърляне в космоса :D
303
0
 
0
 
! Отговори
Вене преди 15 години
Със зокон трябва да се забрани тази партия,а всички виновни в беленеи много ,много прасете трябва чото ще има доста храна.
302
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
станишеф се притеснил?-значи ИМА ЗАЩО.
301
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Направо ще падна от смях като я гледам тая снимчица... Бат Бойко: "Аз ся ще ти разкажа играта...кво ме зяпаш кат мишок?"
300
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
в москва не си научил Българските изрази,другарю стани-шеф. не се казва чистка,казва се ВИДОВ ДЕН !!!-понимаеш,циркаджия?
299
0
 
0
 
! Отговори
Ал преди 15 години
На втори август 2007г. на връх Бузлуджа група деца скандират: "Бате Серги, ти си мъж!" Станишев им отговаря:"Моля ви,деца,не ме обиждайте!" Е,такъв беше бившия премиер на България.
298
0
 
0
 
! Отговори
Аргенлия преди 15 години
СПОКООО..,ЧИСТКА НЯМА! САМО ЩЕ ОПАНДИЗЯТ НЯКОИ,ДЕТО СА КРАЛИ!
297
0
 
0
 
! Отговори
Боби преди 15 години
Имам доста преки наблюдения и мога да ви кажа, че държ. ***/я - това е гръбнакът на полит. партии в БГ. Членовете на полит. партии са или безработни, които чакат да дойдат техните на власт и да се уредят със служба, или вече са се наместили някъде в предишното управление. Те и техните семейства си гласуват за партията хранилка. За това след избори общинските и държавни фирми почват да се надуват и достигат до 3ма началника на 1 работник. Това е "твърдия" електорат. А ние им плащаме заплатите
296
0
 
0
 
! Отговори
ЛОЛО преди 15 години
ТО ТА ИДЕШЕ,, МАЙ ,, ДОБРЕ АМА ИДЕ СЕПТЕМВРИ И ЩЕ ВИ ГЛЕДАМЕ СЕИРА СТАНИШКООО СЕГА ЛИ СЕ УСЕТИ ЧЕ ЩЕ ПЛАЩАШ А ...........НЕМА ТАКОВА НЕЩО КАТО НЕПЛАТЕН ОБЯД .............ДОСЕГА ЛАПАХТЕ СЕГА ЩЕ ПЛАЩАТЕ МАМКА ВИ
295
0
 
0
 
! Отговори
Карчо преди 15 години
Прах в очите и сълзи в очите!
294
0
 
0
 
! Отговори
до 229 преди 15 години
браво на коментар 229