Безпортфейлният министър кани Спаска да работи за него

Имам свободен щат, предложил съм й, каза Божидар Димитров
9 окт 2009 11:53,
171
Безпортфейлният министър кани Спаска да работи за него
Спаска с дъщеря си Сузана. Снимка: ВМРО

"Имам свободна щатна бройка в седемчленния си екип и тя може да бъде заета от Спаска Митрова", обяви министърът без портфейл Божидар Димитров.

Той вече предложил на семейството на българката тя да започне работа като експерт при него, но самата Митрова все още не е дала отговора си.

"Ако пожелае, може да работи и на друго място, тя е завършила английска филология и може да работи и във Външно министерство", обясни той.

Очаква се Спаска Митрова да пристигне в България за лечение във ВМА в събота или неделя.

Тя обаче отказва да пътува, преди да види дъщеря си и да я повери на родителите си.

Още по темата

Детето няма право да напусне Македония без писменото съгласие на баща си, като според Божидар Димитров най-вероятно е той да откаже да го даде.

Според Димитров фактът, че детето снощи не е било при майка си, е нарушение на самите македонски закони.

"Още днес детето трябва да й бъде върнато", каза още министърът.

Dnes.bg припомня, че Спаска Митрова бе освободена в четвъртък 20 дни преди да изтече тримесечната й присъда.

23-годишната жена бе осъдена, защото отказала на бащата да види дъщеря им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
не го корете бобо - фурнаджийската лопата,така му е наредил наледения за(министър предсеедател багаблонтко и така ще кажечовека , ами иначе защо(ядежабетата и избяга катко *** от комунягитенали трпялвада се закрепи при новите а и от де на къде ще и дава работа,и аз немам ,но никой не ме канинийде
139
0
 
0
 
! Отговори
Боце преди 14 години
Популизъм му е майката, балъцииииии
138
0
 
0
 
! Отговори
Spascheto преди 14 години
Mi to v Bulgaria taka se naznachava v ministerstvata... Bogidar nesto se izturva da go kage po mikrofona... sto vdigate shum tolkova? tova s konkursite, iziskvanijata i prochee - e prah v ochite na balamite.... pozicija se objavjava samo kogato se znae koj ste ja zaeme... dage i novi brojki se otkrivat ako trjabva,,,
137
0
 
0
 
! Отговори
До 126 преди 14 години
От своето лечение ли разбра, че вече е измислен лек срещу дебилството?
136
0
 
0
 
! Отговори
една майка преди 14 години
Милата млада жена,какво е преживяла-тя си знае.Дано сега и върнат детенцето
135
0
 
0
 
! Отговори
Говедарин преди 14 години
У Скопие май спре тока... :))))))))) Фиромите гледам резко намаляаа :))))))))
134
0
 
0
 
! Отговори
Meri преди 14 години
Браво! Аплодисменти за Министърът без портфейл! Брависимоооо!!! Няма да губи надежда младия български народ, след такава изява и на Спаска и на г-н Димитров. За всеки ще се намери работа, толкова интелигентни млади хора стоят без работа, унижавани и смазвани от кризата, но за жената в немилост, която почти не говори български език ще има работа от раз....КАКАВО друго да КАЖА, може би е по-добре да замълча и продължа живота си, независимо какъв е той!?!
133
0
 
0
 
! Отговори
TANKIST преди 14 години
Durtiq pru4 sigorno q xaresal taz i iska da q vzeme za Sex "Sekretarka" ... to tyka v Bulgaria nali znaesh "usluga za usluga" .DAI VLAST NA PROSTIQ I MU GLEDAI SEIRA ! BOIKO STAGAI SI XORATA , CHE PO4VAT DA SE OLIVAT 1-VO ONIQ *** S TYNKIQ GLAS DET SHTE DIGA CENITE NA CIGARITE I ALKOXOLA A SEGA I TOZI "BIVSH" KOMUNIST
132
0
 
0
 
! Отговори
Dimitrov преди 14 години
Kak moje da ima tolkova prost profesor-ministar/bilo to i bez portfeil/ Ama izglejda ne e samo bez portfeil ,a i oshte neshto
131
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тук е пълно със сърбомански *** и антични маймуноиди. Браво все пак за организацията, която сте създали и за книжовния български език, който използвате.
130
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Егати първинющината, не очаквах, момичито няма никаква подготовка вероятно и образовие но Димитров ще я назначава за ескперт. Няма ли длъжностна характеристика, до колкото знам всички експертни длъжности в бюджетния отрасъл са за вишисти и се провежда задължително конкурс, или за Божидар това не важи.
129
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Божидарееее, министреееее, у наше село има една кака Гена, много е закъсала с парите жената, то образованието и основно но то май и на Спъска не е по-високо. Та оти не я назначеш за ескпер да и помогнеш малко демек.Г-н МИНИСТЪР НЕ ОМЪРСЯВАЙТЕ ДЛЪЖНОСТТА ЕКСПЕРТ ЗАРАДИ ДЕБЕЛАШКИ ЕФЕКТИ, НЕ ОБИЖДАИТЕ ДРУГИТЕ СИ ХОРА ОТ ЕКИПА.
128
0
 
0
 
! Отговори
а преди 14 години
:)
127
0
 
0
 
! Отговори
Популист преди 14 години
Що е то популизъм и има ли той почва у нас? :-))))
126
0
 
0
 
! Отговори
Циркаджии преди 14 години
Да излекуват жената и да й върнат детето, а останалият цирк ще приключи рано или късно.
125
0
 
0
 
! Отговори
? преди 14 години
Интересно предложение! Б.Димитров имал вече 7-членен екип. Предполагам, че ще работи като преводачка с англ. филология? Но едва ли! Няма да си остави детето само в Македония, нали. Това ми звучи доста... Нещо като предложението на Димитров да влезе в затвора вместо нея.
124
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Брей колко злобни душици имало! Много ли е прегрешил Божидар, че е протегнал ръка на едно човешко същество и го е измъкнал от блатото. Още по трагичното че тя се чувства Българка в Македония. Вие, злобеещите сте по-лоши и от фиромците.
123
0
 
0
 
! Отговори
нелина преди 14 години
ееиииииии *** вкарай го на кравата в двора ти! научи се на првилен език пък после си го вкарай сам!! свободните места се обявяват в сайтове а не се раздават под масата!! не е само СПАСКА нещастна има мноооого още хора с неясни съдби, така че селянино Божидар ни падна в очите1!
122
0
 
0
 
! Отговори
ББ преди 14 години
Леко фиромци... да не си счупите пръстите от чукане на минуси :)))))))))))))Сега чукате минуси, утре шиптърите ще ви чукат...В днешно време е така... ***, *** те...България над всичко!!!Македония е българска, насерете се от яд...
121
0
 
0
 
! Отговори
Кара Ибрахим бесния преди 14 години
Ще искат да влезат в Европа като шиптърите им подпрът пухкавите зандици в македонско...Ще целуват после земята на границата и ще рецитират "Аз съм Българче" докато прегракнат...