Безпортфейлният министър кани Спаска да работи за него

Имам свободен щат, предложил съм й, каза Божидар Димитров
9 окт 2009 11:53,
171
Безпортфейлният министър кани Спаска да работи за него
Спаска с дъщеря си Сузана. Снимка: ВМРО

"Имам свободна щатна бройка в седемчленния си екип и тя може да бъде заета от Спаска Митрова", обяви министърът без портфейл Божидар Димитров.

Той вече предложил на семейството на българката тя да започне работа като експерт при него, но самата Митрова все още не е дала отговора си.

"Ако пожелае, може да работи и на друго място, тя е завършила английска филология и може да работи и във Външно министерство", обясни той.

Очаква се Спаска Митрова да пристигне в България за лечение във ВМА в събота или неделя.

Тя обаче отказва да пътува, преди да види дъщеря си и да я повери на родителите си.

Още по темата

Детето няма право да напусне Македония без писменото съгласие на баща си, като според Божидар Димитров най-вероятно е той да откаже да го даде.

Според Димитров фактът, че детето снощи не е било при майка си, е нарушение на самите македонски закони.

"Още днес детето трябва да й бъде върнато", каза още министърът.

Dnes.bg припомня, че Спаска Митрова бе освободена в четвъртък 20 дни преди да изтече тримесечната й присъда.

23-годишната жена бе осъдена, защото отказала на бащата да види дъщеря им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
0
 
! Отговори
ОФФ преди 14 години
Уригвам от Спаска Митрева!!!! И от министъра от ДС също!
99
0
 
0
 
! Отговори
sask преди 14 години
айде всички българки в македонския затвор....иначе ще останете без работа....
98
0
 
0
 
! Отговори
гербав преди 14 години
Ето още два члена на герб - Спаска и дъщеря и!
97
0
 
0
 
! Отговори
Сперминатор преди 14 години
Точно така, правилно си разбрал! Другарят Борисов е човек с ограничени умствени способности. Та той ползва само 4% от възможностите на мозъка си!
96
0
 
0
 
! Отговори
Сперминатор преди 14 години
Спаске, ако искаш да работиш при другаря Димитров, тябва да можеш много яко да пиеш. И не забравяй, другарят Димитров не обича да си плаща сам сметките за пиянските оргии!
95
0
 
0
 
! Отговори
Totenkopf преди 14 години
Браво - абсолютно точно!!!
94
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ей комунист мръсен ! Кво намекваш тука ти бе ?! Че ББ като е на държавна служба да не би да е ".. .доста ограничен откъм способности" ? Или пък БД , а ?
93
0
 
0
 
! Отговори
Томов преди 14 години
Въпросът не е за работното място, а да се покаже на Македония ЖЪЛТ КАРТОН за малоумното им поведение. Колко други македонски жени са влязли в затвора досега, защото не са позволили бащата да вижда детето си? А за хората с малки и дребни душички мога само да кажа - жал ми е за вас. Все повече се убеждавам че няма по-подло, завистливо и злобно същество от българина. Жалко...
92
0
 
0
 
! Отговори
ЕВАЛА преди 14 години
Браво господин Димитров. Знаков държавнически ход откъдето и да го погледнеш!
91
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
тошо....сиренето струва пари....тук не се подвизават комунистчета а платени *** писарушки червенушки...тук таме пропълзи и някой фиромец с промито съзнание....идеята е да манипулират мнението на хората.... ще свикнеш и скоро няма да им обръщаш внимание...
90
0
 
0
 
! Отговори
Говедарин преди 14 години
Що *** народ е писал по доле...Да ви *** в ситните зависливи *** да ви ***...Браво Божидаре...
89
0
 
0
 
! Отговори
тошо преди 14 години
едва сега зацепих, защо са такива коментарите. тук пишат доста комунистчета, които са били уволнени след изборите или ,които ще бъдат уволнение в скоро време. Друг е въпроса защо се натискате за държавна служба с 500 лв. заплата. В София сте заникъде с тази заплата. Според мен да се натискаш за държавна служба трябва да си доста ограничен откъм способности.
88
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Като има щат да назначи съкратените българи тоя дибелия
87
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
истината е, че б.д. прекали с глупостите. за съжаление обаче, ще го отнесе момичето, навличайки си омразата на всички безработни българи или самотни майки у нас. чудесен пример как една нескопосана проява на политик може да разбуни духовете..и още нещо - да оставим настрани проблемите на българите в България..Каква работа предлага б.д. за семействата на загиналите в охридското езеро? щото и те пострадаха заради мкд..
86
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Дивотия пълна! Защо не ме назначат мен? Та това момиче какъв експерт ще е? Само ни дразнят с простотиите си.
85
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Объркал си се нещо !Никой тук не защитава мак. правителство !
84
0
 
0
 
! Отговори
Брадвар Доматов преди 14 години
Нека веднага си подадем документите за свободната щатна бройка! В тази страна има закони и свободното работно място се полага на най-способния. Работното място не е компенсация за нещо преживяно. Б.Димитров разбира работното място като службица. Нормално, аз и досега не намирам логика по която този червен *** стана министър. С какво допринася един заядлив комунист на държавата? Само ни напомня, че Бойко е неразривно свързан с червените...
83
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
аз ходя в мкд всеки месец и срещам предимно и основно българи, или обичащи България хора. Над 50% от тях дори не са си мислили да подават за бг паспорт. Ако си ходил в Скопие (Шкупи), това не е Македония, а Албано-Югославия. Там българи няма. Все едно да търсиш в китайско-арабския сектор на илиенци внуци на Караджа или Ботев...
82
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
или да ви го кажа с други думи - 200.000 македонски, които са посетили България за 2009 г., е трябвало да платят по 50 лв. на виза. Само че парите са взети от българския данъкоплатец. т.е. 10.000 майки е можело да вземат по още едни целогодишни добавки от по 35 лв. и за благодарност от Мкд получаваме ругатни и вкарване на българи в затвора. Едва ли Спаска е толкова голям проблем на българите и в такава финасова тежест. Замислете се, тези които защитавате мак. антибългарско правителство!
81
0
 
0
 
! Отговори
... преди 14 години
Това ПРАСЕ Божидар Димитров няма ли кой да го срита в тлъстия ***? Като има свободен щат нека намери човек със способности за да върши работа, а не да се занимава с криворазбрана благотворителност. Толкова способни хора са по улиците или в жалки фирми, а в правителството са некадърници!