Безпортфейлният министър кани Спаска да работи за него

Имам свободен щат, предложил съм й, каза Божидар Димитров
9 окт 2009 11:53,
171
Безпортфейлният министър кани Спаска да работи за него
Спаска с дъщеря си Сузана. Снимка: ВМРО

"Имам свободна щатна бройка в седемчленния си екип и тя може да бъде заета от Спаска Митрова", обяви министърът без портфейл Божидар Димитров.

Той вече предложил на семейството на българката тя да започне работа като експерт при него, но самата Митрова все още не е дала отговора си.

"Ако пожелае, може да работи и на друго място, тя е завършила английска филология и може да работи и във Външно министерство", обясни той.

Очаква се Спаска Митрова да пристигне в България за лечение във ВМА в събота или неделя.

Тя обаче отказва да пътува, преди да види дъщеря си и да я повери на родителите си.

Още по темата

Детето няма право да напусне Македония без писменото съгласие на баща си, като според Божидар Димитров най-вероятно е той да откаже да го даде.

Според Димитров фактът, че детето снощи не е било при майка си, е нарушение на самите македонски закони.

"Още днес детето трябва да й бъде върнато", каза още министърът.

Dnes.bg припомня, че Спаска Митрова бе освободена в четвъртък 20 дни преди да изтече тримесечната й присъда.

23-годишната жена бе осъдена, защото отказала на бащата да види дъщеря им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
0
 
! Отговори
о, Боже преди 14 години
Стига бе, хора, няма ри кой да спре пишман министрите на ББ. Тази нарекла се българка има една цел - да вземе българска лична карта, за да пътува свободно в ЕС. Такова е желанието на всички македонци, които напират за БГ гражданство. Защо ще й намират работа при БД. Та ТЯ НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ ДОРИ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!
79
0
 
0
 
! Отговори
до 76 преди 14 години
Искам да те попитам - ти въобще ходил ли с в Македония, срещал ли си се с македонци. Казвал ли си им че са българи. Съмнявам се. Защото ако кажеш подобно нещо на македонец, едва ли би оцелял за да пишеш сега врелите си некипели по форумите. Бъди здрав!
78
0
 
0
 
! Отговори
до 75 преди 14 години
Не, Мистър Димитров е втората най-голяма грешка на премиера Борисов, първата си е самият той - имам предвид Бойко. Такава грешка на природата не беше известна до скоро.
77
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
do 74..кой е влязъл в затвор за сводничество? къде сте чули/прочели за временно разболяване от рак? случайно да знаете, че съдът е дал детето на майката, а то е отнето и незаконно дадено на бащата от 'соц. служби'? А за б.д. наистина няма какво да се каже - имал свободни места, предложил, както би казал с насмешка алеко..Но си струва да се замислите, че ние всички българи ПЛАЩАМЕ безплатните визи за македонци за България, а не получаваме в отговор никакво добро отношение.
76
0
 
0
 
! Отговори
тошо преди 14 години
историкЪ много си зле пич. Гърция е имала права над Македония, но само преди да дойде Аспарух. БЮРМ гради историята си над кражбата на антична история от Гърция и на средновековна история от България. Никой не иска да дели Македония- за нас е по-добре населението там с времето да се осъзнае като българско, което вече е факт, отколкото да делим Македония с Гърция и Албания.
75
0
 
0
 
! Отговори
VASILIS QNIS GERMAN преди 14 години
MISTER DIMITROV.....VIE STE NAI GOLQMATA GRESCHKA...NAPREMIERA B.B.....AKO NE VARSCHITE NISCHTO....SCHTEBADETE PO POLEZEN NA BALGARIQ.....
74
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До 69Аха ! И аз така викам ! Ко ми хленчат ами не земат да влязат у сръбски / не беше ли македонски бе?/ затвор за сводничество , да се разболеят от рак/временно/ , детето и да го дадат на бащата /О ужасссс!!!/ и тогава ако има свободен щат ,Б Димитров може и да им го предложи .
73
0
 
0
 
! Отговори
до 69 преди 14 години
учудвам се как имаш смелостта да заявиш открито, че любимецът на Бойко Борисов, а оттам и на целокупния български народ - созополската гнусна медуза Божидар Димитров е мошеник. Много си смел, наистина. Ами ако копоите на ГЕРБ те проследят по IP-то
72
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Затворът 'Идризово' е сръбски затвор в Мкд, където от 80 години затварят основно българи, прегрешили към Сърбия и заради това, че са политически активни българи. От 2003 г. насам има и новосъздадени отделения за тежки рецидивисти, но хората си ги знаят като сръбския затвор за българи. И затвора Гуантанамо е кубински според територия, но си е американски.
71
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До 66 от 58. Казвах точно обратното - че мед сестрите, след като получиха подкрепата на цяла България, освен че едната скочи с бънджи и отиде в едно тв предаване, една хубава работа не са свършили. Точно те трябваше да се ангажират с кампания за защита на незаконно осъдени българи, да направят асоциации и т.н. А министрите е ясно, че се опитват да получат +че от една трагедия. Но това не е причина да се ругае момичето. А и не знам да е приела работата...
70
0
 
0
 
! Отговори
Джефри преди 14 години
е защо сега пък сръбски, затворът не беше ли македонски? Иначе относно разболяването в затвора - питайте братчетата Маргини - те са спецове в тази област. Постоянно боледуват момчетата, откакто ги затвориха - при това не в сръбски, а в български затвор. Защо ли ???
69
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ами влезте в сръбски затвор за 3 месеца, разболейте се от рак на двете гърди, нека ви осъдят с още 3 присъди за още 2 години, нека да ви вземат детето и да го дадат на неизвестния баща без право да го виждате, поживейте в Македония като българки, и може и да получите длъжнсот 'експерт' в министерство. Тук не става дума за 35 лв детски, недоволни госпожички, а за нещо много по - сериозно. И ако бяхте истински майки, щяхте да съжалявате детето. А Б.Д. е мошеник, това е ясно..
68
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Вместо да се приказват излишни приказки веднага да се даде един апартамент на Спаска Митрова и да и се осигури добре платена работа за нея и пожизнена държавна пенсия за майка и ! Малко са хората, които отстояват българщината по света и ако държавата ни е добра трябва да се погрижи добре за тях !
67
0
 
0
 
! Отговори
ИсторикЪ преди 14 години
Правата върху Македония ако въобще се стигне до подялба са най-вече на Гърция. Тя може да го докаже и исторически за разлика от нас. Например националното знаме на Македония е "Звездата на Виргина", което си е чист гръцки символ. Така че не точете толкова ножовете, гладни кокошки, сънуващи просо.
66
0
 
0
 
! Отговори
до 58 преди 14 години
Сега остава да започнете да ни убеждавате, че така наречените БЪЛГАРСКИ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ са светата вода ненапита. Ай ... Всички знаят кои и защо отиваха като УЖ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ в Либия и в какви оргии участваха за пусти динари.
65
0
 
0
 
! Отговори
Димитър преди 14 години
Тази ще даде идея на африканските жени, които са по африканските затвори да кандидатстват за българско гражданство. С него те ще получат сигурна работа след излизането от затвора.
64
0
 
0
 
! Отговори
безработен преди 14 години
абе тия хора са се побъркали в България сме армия безработни , те една пикла която е взела българско гражданство не се знае как , веднага и предлагат работа и то в министерство, а ние тук какво гладни и без работа , да ходим македонско гражданство да вземем , може там да ни предложат работа, долни маскари...
63
0
 
0
 
! Отговори
тошо преди 14 години
именно, гърците от 91-ва година ни натсикат за подялба на Македония. Тайни преговори се водят с гърците и албанците постоянно. Сърбите се игнорират, въпреки че граничат с Македония, но могат да получат само един голям български и албански ***. Проблема е Турция и Румъния. Там трябва да се концентрират усилията ни. Без Турция за жалост нищо не можем да направим. Албанците засега най-добре се ориентират в конюнктурата, но те са единни.
62
0
 
0
 
! Отговори
До 49 преди 14 години
Естествено че ще има злоба ! Как няма да има ? Че ние да не сме овце , че да не разбираме за какво ги правят тия номера ? Щом тази е българка , ще получи същата помощ каквато получават всички останали българки ,самотни майки -35лв. детски . Когато на всички българки ,самотни майки се предложи длъжност "експерт" в министерство , тогава и на нея да се предложи . Простичко нали ? И тогава няма да има нито злоба , нито завист !
61
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До Сашко. Приятелю, популизъм е. Геноцид над българите в България има. Но...не се сърди - ти с нищо не си по - добър от българите, които не са се родили в БългариТи имаш възможност да емигрираш от България, но тези хора не могат дори да дойдат в България, а те към това се стремят. Моля Ви, нека не делим българите на родени в България и небългари, само защото са родени другаде. Така няма да стигнем до никъде.