Безпортфейлният министър кани Спаска да работи за него

Имам свободен щат, предложил съм й, каза Божидар Димитров
9 окт 2009 11:53,
171
Безпортфейлният министър кани Спаска да работи за него
Спаска с дъщеря си Сузана. Снимка: ВМРО

"Имам свободна щатна бройка в седемчленния си екип и тя може да бъде заета от Спаска Митрова", обяви министърът без портфейл Божидар Димитров.

Той вече предложил на семейството на българката тя да започне работа като експерт при него, но самата Митрова все още не е дала отговора си.

"Ако пожелае, може да работи и на друго място, тя е завършила английска филология и може да работи и във Външно министерство", обясни той.

Очаква се Спаска Митрова да пристигне в България за лечение във ВМА в събота или неделя.

Тя обаче отказва да пътува, преди да види дъщеря си и да я повери на родителите си.

Още по темата

Детето няма право да напусне Македония без писменото съгласие на баща си, като според Божидар Димитров най-вероятно е той да откаже да го даде.

Според Димитров фактът, че детето снощи не е било при майка си, е нарушение на самите македонски закони.

"Още днес детето трябва да й бъде върнато", каза още министърът.

Dnes.bg припомня, че Спаска Митрова бе освободена в четвъртък 20 дни преди да изтече тримесечната й присъда.

23-годишната жена бе осъдена, защото отказала на бащата да види дъщеря им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
той, безпортфейлният министър,първо да намери някаква работа за себе си,и без това си клати краката само...
59
0
 
0
 
! Отговори
Димитър преди 14 години
Ако искаме това правителство да бъде социално.... Единствената задача на медиите е да пишат и говорят за човешки трагедии... Тогава 100% ББ и хората му ще им помогнат и ще се изпъчат и покажат какво са направили.
58
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А тези, които наричат момичето '***', без да я познават - ами замислете се какво направиха за България мед. сестрите от Либия, след като целият народ ги подкрепяше. Да сте чули нещо от тях, освен че искат още и още? Да сте ги видели да започнат петиция в подкрепа на Спаска или други незаконно осъдени? Да са създали организация за защита на незаконно осъдени българи?
57
0
 
0
 
! Отговори
Сашко преди 14 години
Популизъм, популизъм, популизъм - до дупка. Това е ГЕРБ, това е и Божидар Димитров, известен международен псевдоисторик. Като са толкова загрижени за една *** провъзгласила се за българка, защо не се загрижат поне малко и за милионите българи, които сме се родили, израснали, работим и живеем в БЪЛГАРИЯ и сме обречени на геноцид. Пълна демагогия!
56
0
 
0
 
! Отговори
до 53 преди 14 години
А ти да не мислиш случайно, че гърците ще стоят със скръстени ръце и ще гледат как България си присъединява Македония. Мисля че си прекален оптимист. Елините също имат апетити там.
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Политиците се увлякоха, спор няма. Но злоба тук - прекалено много. Нашето племе живее в малка държавичка, защото НЕ Е ЗАСЛУЖИЛО да има голяма България. Не може да се делим на вътрешни и външни, софиянци и несофиянци, кекащи и мекащи. Не може да се свиваме като мишки и да крием паспортите си, когато отидем в чужбина, а да се правим на велики пред собствената си кръв, само защото говорели български с лек руски или сръбски акцент. Да се тупаме в гърдите кой бил Джон Атанасов, ама той не знаел.
54
0
 
0
 
! Отговори
Павлина Томова преди 14 години
Прекалиха наистина - то бива антимакедонизъм, ама пък чак един криминален случай да му се придава тежест на политически. Извинявайте, но лично аз не го разбирам. Може и да не съм права, но така мисля.
53
0
 
0
 
! Отговори
тошо преди 14 години
Стотици хиляди българи са загинали по бойните полета в Македония. Процеса на ребългаризация е бавен, но сигурен. Сърбите смазаха всичко българско в Македония, така както и турчин не го е правил. Разберете, че ако българското правителство поиска още утре територията на България ще се увеличи със 7-8000 кв.км. Постоянно има сондажи от страна на Гърция и Албания за подялба на Македония, дори и сега. Нашата позиция е категорично против подялба на Македония- засега, утре не се знае.
52
0
 
0
 
! Отговори
49 преди 14 години
ne e vapros na zloba, prosto politicite malko se uvliakoha s doeneto na taz krava( istoria ), horata v Libia s godini v zatvorite, v Turcia sashto, i koi znae oste kade..ami malko miarka, che stava smeshno kato se mine edna grannica..na umrialo kuche noj vadim
51
0
 
0
 
! Отговори
тошо преди 14 години
ами представи си човек една държавица с население, колкото София. По-голямата част от това население се намира в абсолютно незнание какъв е като идентичност, наплашени са до смърт от сръбските и комунистически служби, нямат сигурност за работа, за бъдеще и т.н. В дипломацията не е прието да се използва ултимативен тон, заплахи и тем подобни- затова се търсят поводи. И ние си намерихме повод, вярно на базата на един трагичен случай поне за мене. Но така е в политиката.
50
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И драги българи от България, крайно време е да разберете, че сте се родили в свободна България не по собствени ваши заслуги, а сте имали този късмет. Милиони етнически българи наистина са тормозени за това, че са българи в Сърбия, Молдова, македония, Гърция и т.н. Те не са емигранти, избрали доброволно да напуснат България. Те не могат да дойдат ей-така в България, защото България не им позволява. Бъдете толерантни - те са част от нашата кръв. Родени са другаде не по техен избор
49
0
 
0
 
! Отговори
a преди 14 години
гадна българска злоба!!! Половината от пишещите тук т. нар. 'майки', които искали Б.Д. да им 'уреди' работа - колко от вас са били в затвор заради това, че са българки? Колко от вас знаят бащите на децата си или са мислили като са си раждали децата? Докога ще делите българите на 'външни' и 'вътрешни'? Мъжете пишещи тук - какво сте се разлаяли за шуробаджанащина? Колко от вас за направили нещо за България или за българите? С какво сте по - добри от 'външните' българи?
48
0
 
0
 
! Отговори
do 44 преди 14 години
sto ne se vazpolzvat i izgoniat Dogan ot rabota, za neprisastvie togava? ami razduhvat istoriata sas spaska, i kvi tochno dividenti ste izvleche bg ot tva? Aide obiasni, ti si umen, kat te cheta..
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Имаме си достатъчно много *** тука,не ни трябват повече.
46
0
 
0
 
! Отговори
cc преди 14 години
Toq Bojidar Dimitrov totalno e prevyrtql.
45
0
 
0
 
! Отговори
гати преди 14 години
Абе тия нашите маи превъртяха вече тотално!!!!!
44
0
 
0
 
! Отговори
тошо преди 14 години
ейй, *** народ колкото искаш. Абе гамени такива, не разбирате ли, че политиката е игра на възползване от ситуации. Вярно положението на Спаска е трагично. Детето не е при нея, сърбоманите по всякакъв начин и вгорчават настоящето. Всички погледи в Македония са вперени в този случай и наблюдават реакцията на българското правителство. Евала на Божидар Димитров, с това показа че всеки един македонец с българско самосъзнание може да разчита на помощ от наша страна
43
0
 
0
 
! Отговори
Панчо преди 14 години
Най-обидната дума в Македония е БУГАРИН. Всеки който е бил там го знае добре. А дали това ни харесва или не е друг въпрос.
42
0
 
0
 
! Отговори
калина преди 14 години
ББ най-добре да я прати за еврокомисар и тогава всички македонци ще искат да станат българи.
41
0
 
0
 
! Отговори
SarcasticGrin преди 14 години
Нещо забравихте, че държавата даде парична помощ на задържаните в Либия медицински сестри? Скоро ще почнете да недоволствате и за това, че президентът огранизира абитуриентски бал за сираците всяка година. Много злоба във вас! А това, че някой няма хубава работа - пазарът на труда в България е отворен и 70-80% се трудят в частната сфера. Скоро съвсем ще изчезне комунистическата глупост с раздутите държавни щатове. Хващайте се в ръже, квалифицирайте се и стига сте се жалвали като момиченца.