Съботният вот е в ход

За 18 общини и кметства у нас тази събота е ден за избори
24 окт 2009 09:04,
39
Съботният вот е в ход
Снимка: Булфото

За 18 общини и кметства у нас тази събота е ден за избори.

Вотът за кмет на район "Илинден" в София се осъществя в 40 избирателни секции.

В една секция ще се гласува и в село Балша, където има избор за кмет на кметство.

Осем кандидати са регистрирани за участие в частичните избори за кмет на район "Източен" в Пловдив. Разкрити са 70 избирателни секции, като в десет тях са създадени специални условия за гласуване на избиратели с физически или зрителни увреждания.

Още по темата

Частични избори за кмет се провеждат в община Стамболово, в село Капитан Петко войвода (община Тополовград), в Бяла черква (община Павликени), в Ракитово, както и в село Горски сеновец (община Стражица).

Местен вот има и в община Дулово. Досегашният кмет Митхат Табаков бе избран за народен представител от ДПС.

Седем са кандидатите за кмет на община Руен. Досегашният кмет Дурхан Мустафа също бе избран за народен представител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
до 18 преди 14 години
В никоя нормална държава по законен път не се правят милиони за 10-15 години.А ти вземи си оправи правописа и по-малко злобей,когато ти показват в очите родната мутренска действителност.
18
0
 
1
 
! Отговори
до №17 Анонимния преди 14 години
Алоооооооооо,Анонимния,глупав си б и такъв талунгер ще си отидеш .Още по-вече злобен и некадърен .Завиждаш на другите щото ръцете ти са вързани в *** ,а мозакъгт мухлясъл.Що и ти не си основал или сега основи фирма еди каква си и печили .Продавай иправи зделки където искаш от Шри ланка до Сейшилските острови през Монголия.Тръгнол смотаняка да пише как са просперирали другите ,а той нещастника на клавиат. иска да забогатее.Тодорка
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Как се лъжеш,народе!От кого искаш промяна,от" бивш " комунист?Та как се правят милиони сред комунисти?Само,когато си един от тях.Справка"Цветелина Бориславова-155 000 000 лв."Жената вамп" както наричат Цветелина Борислава Карагьозова е дългогодишна приятелка на Бойко Борисов. През 1992г. те основават Ипон и така започва шеметната и кариера в бизнеса. Най-успешната си сделка Цветелина прави като успява да продаде делът си в СИБанк на Белгийската KBC
16
0
 
1
 
! Отговори
Mesten, do gte преди 14 години
Не познавам Илинденчанин, но и аз няма да подкрепя непознат парашутист с най-ценното качество че е ПОЗЛУШКО!Що се отнася до използвания език съм сигурен, че това е езика на платен ***!
15
0
 
1
 
! Отговори
gte преди 14 години
Тези които 20 години ни крадат ли бе? Как може да сте коне с капаци! Как очакваш промяна като агитираш да гласуваме за същите познати хора, които 20 години ни тероризират. ***!
14
0
 
1
 
! Отговори
Димитров преди 14 години
Аз не гледам резултатите на социологическите агенции,защото знам,че там резултатите могат да се манипулират.Затова разговарям с хората по улиците .Повече от половината от тях още вярват на Борисов.И аз също.Поне засега.Така че не бързайте с отрицанието.
13
0
 
1
 
! Отговори
ТОДОРКА преди 14 години
Достатъчно е да построи - завърши магистрала "тракия"управляващите сега ГЕРБ начело с отличника ,радостта на народа е децата нашият любим Премиер ,и това ще стане със сигурнокт и му е гарантиран следващият мандат.Останалото са злобни приказки на на озверели хищни кучета ,вълци и хиени от *** бандити и техните подгласници тук във форума възпитанице на измисленият политик по наследство ытрафиканта К.Добрев.Преди бяха Маковци Даковци,Цоломци Бокомци Тановци,сега техните неуки наследници,алчн
12
0
 
1
 
! Отговори
Събудете се от заблу преди 14 години
Да, видя се че неизвестните лица от ГЕРБ не стават за нищо. Това са селяни от провинцията, които са преобладаващо некадърни, а едничката им цел в живота е да се докопат до София. Бойко Борисов е един дърдорко, който все някой му пречи - независимо че сега притежава АБСОЮЛТНА власт, такава каквото никой в България не е имал от времето на Хан Аспарух. И въпреки това пак нищо ... т.е. само празни приказки, никакви дела. Какво стана с Доган, къде е Мургина ... ???
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Защо не разбрахте,че с бойкот на изборите нищо не става,по сега действащото законодателство гласовете ви се разпределят между кандидат-кметовете.Единствено с пускането на празна бюлетина нямат право да разпределят гласа ви в полза на някой.Така че,истинския бойкот е при урните и ПРАЗНА БЮЛЕНИНА!
10
0
 
1
 
! Отговори
Илинденчанин преди 14 години
Стига вече парашутисти /ГЕРБ, РЗС/, стига вече некомпетентни хора, гласувайте за познати хора и личности!
9
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 14 години
И не слушайте такива като 4 - защото ще е все едно, че вие не сте гласували, щом хъхрещите *** гласуват под строй !!!
8
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 14 години
Софиянци от Илинден - ЗАКЛЕВАМ ВИ - вървете пред урните, за да дадете своят вот СРЕЩУ кандидатката на ГЕРБ !!! Тая *** мобилизира *** от Захарна фабрика, обещавайки да узакони незаконните им коптори, което ще превърне общината ви в софийското Столипиново !!!
7
0
 
1
 
! Отговори
Баба ви преди 14 години
Май всички тук станаха комунисти. Нема да се влиза и в този сайт.
6
0
 
1
 
! Отговори
Св. Франциск преди 14 години
Всички кметове, а в малките населени места незабавно трябва да бъдат назначавани.В селата няма нужда от кметове, а от някакви пълномощници на общинските началници.Изборите са вредни и рискуваме след няма и десет години, 11 годишната, която онзи ден роди да стане кметица.
5
0
 
1
 
! Отговори
БойкоТ преди 14 години
Бойкот на изборите и на некадърното управление на ГЕРБ! За 100 дни се видя че са едни обикновена празнодумци, които само се оплакват като ощипана невеста.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не гласувайте ! Ама всички. Иначе няма смисъл.
3
0
 
1
 
! Отговори
Мони преди 14 години
Гласувайте за ГЕРБ - ЦИРКАДЖИИТЕ!
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Dolu BSP !
1
0
 
1
 
! Отговори
a преди 14 години
ДПС и БСП прогониха 20 000 човека - 24rodopi.com