Цветанов към съда: Вижте жертвите на престъпления!

Магистратите внимателно да четат доклада на ЕК, посъветва ги той
20 юли 2010 11:44,
89
Цветанов към съда:  Вижте жертвите на престъпления!
Снимка: БГНЕС

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов посъветва представителите на съдебната система при възможност да се запознаят с жертвите на престъпления.  

Според министъра така магистратите щели да разберат, че присъдите, които са постановили, не отговарят на очакванията и интересите на обществото. 

"По обвиненията срещу тежки организирани престъпни групи, които предстои да бъдат внесени в съда, са събрани достатъчно доказателства", коментира вицепремиерът по повод очакваната критика в доклада на ЕК, според която разследващите все още не събират достатъчно и качествени доказателства.

Още по темата

Според него са обезпокоителни присъдите в сферата на битовата престъпност. Той определи решенията на съда дори като поощрителни.

"Да се надяваме, че всеки в съдебната система ще прочете внимателно доклада и ще направи своите изводи", заяви Цветанов.

По думите му днес съдебната система не отговаря на интересите на обществото и държавата.    
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още по темата: мврЦветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами - ти какво предлагаш - докато банките вземат апартаменти на хора които са останали без работа, ние да гледаме пандизчиите като писани яйца - само да ги храним и да ги държим на топло ли? Е те това ще е държава.... хората да остават без покрив на главите си, а крадците да ги храним и да ги държим на сухо и топло...
86
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ама страшно си прав! Е, те това ще е държава. Дето с пълни затвори ще си построй "пътища, магистрали, ж.п линии, стадиони..". Да е жив и здрав Ленин и Сталин. Добре сте си научили урока.
85
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
С пълни затвори може да се строят пътища, магистрали, ж.п линии, стадиони.... въобще за много работа могат да се ползват затворниците.... Само че "нашата полиция" пълни само арестите, не затворите.... Много е прав човека дето е написал че "Калпав футболист и калпав полицай - съдията им пречи".....
84
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цветанов е длъжен да отговори къде е превантивната работа на полицията и дали въобще работи по предотвратяване на престъпленията, или като началника си едно време, върви след събитията,защото така е по-ефектно медийно!
83
0
 
2
 
! Отговори
м преди 13 години
Те са толкова ***,че не могат да разберат защо има такава престъпност в страната.Ама не им пука защото го правят с нашите пари.Някой питал ли ни е дали сме съгласни да се използват парите ни по този начин.Аз искам парите от данъци да отиват за инфраструктурата,примерно.Омръзна ми да карам по дупки и да си троша колата а плащам данъци,винетки и т.н!
82
0
 
2
 
! Отговори
Лангуста от България преди 13 години
Господин Цветанов - с пълни затвори ще изхранвате провинилия се български народ - така ли смятате да управлявате като министър председател - не, не искам да имам подобен премиерВместо да имат хората работа, те нямат пар и затова се карат, бият и още ред подобни. Защо не говорите за наказаните кредитни милионери. Защо не са наказани.
81
0
 
3
 
! Отговори
относно къщичката! преди 13 години
А за хилядите''ПРИКРИТИ А И В СЛУЧАИ ОРГАНИЗИРАНИ ОТ ТВОИТЕ'' ПРЕСТЪПЛЕНИЯ не иде реч ! А за ОПГ от ''висши ПОЛИЦАИ'' в ОД на МВР тук и там ,които ''ПИКАЕЩИЯ В ФОНТАНИ ЗАГЪВАШЕ'' ,''МИКИ МАУС ПОКРИВАШЕ'' ,''А ВИЕ НАПРАВО С ГОЛЯМ АПЕТИТ СИ ГИ ГУШНАХТЕ'' въобще не се сещаме !
80
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цветанов към съда: Вижте жертвите на престъпления! Така, както ние видяхме убийството на момчето от групи роми и ги пазихме.
79
1
 
3
 
! Отговори
БКП(БСП)-КГБ Е МАФИЯ преди 13 години
A ТАКИВА ВЪЖКАРИ КАТО ТЕБЕ В НЯКОИ СТРАНИ ГИ НАКАЗВАТ СЪС 100 ТОЯГИ НА ГОЛ *** !
78
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цецо, знаеш ли кое е общото между некадърните футболисти и некадърните полицай? Ами все съдията им е виновен...............
77
3
 
2
 
! Отговори
До анонимен преди 13 години
Ей Анонимка, ти работа нямаш ли си та цял ден пишеш по сайта. Може и кумунистите да ти плащат за това като им знам тактиките не бих се учудил. И да знаеш най - добре е да си анонимен и на скрито да не те видят. Толкова сте *** и нагли че нямате край.
76
4
 
4
 
! Отговори
Stojan преди 13 години
Кои жертви да види съда, г - н Цветанов?Защо съдът не види жертвите на комунизма, жертвите на онези, на които такива като баща ми и онзи, когото охраняваше ген.Григор Шопов, съсипвахте живота им.Вие погледнахте ли тези хора?Дадохте ли на съд престъпниците, съсипали живота им?
75
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По думите му днес съдебната система не отговаря на интересите на обществото и държавата. това е вярно!Ц.Цветанов мисли най-трезво от всички български политици!ЕВАЛА НА ТОЗИ ЧОВЕК!правосъдието в БГ не струва!
74
4
 
4
 
! Отговори
Темида преди 13 години
Може би е належащо министър Цветанов да прочете нещо различно от ЗМВР, Устава за караулната служба, Инструкциите за службата на районните и младшите районни инспектори от Националната полиция и други подобни поучителни четива от вътрешноведомствен характер. Нека започне с малкото книжле наречено `Конституция`, а при интерес да прелисти НК и НПК.
73
1
 
6
 
! Отговори
Счетоводител преди 13 години
Почти всички държавни служители /МВР с абсолютна сигурност/ не внасят налог в пенсионния фонд и здравния такъв. Единствения данък с който се облагат е 10%.Преди 2...3.. месеца имаше идея да започнат да им удържат здравни вноски /само здравни ! / , та станаха едни панаири, протести, пиене на вода и пушене на цигари. Та `бачкатора` в случая е прав.
72
3
 
2
 
! Отговори
:)) преди 13 години
"сбирщината" с фуражките не са някаква частна фирмичка и няма как да не си плащат осигуровките. Или мислиш, че в МВР се осигуряват на 240 лева пък вземат под масата още 500, както става в частния сектор (вероятно и ти си така)?
71
1
 
2
 
! Отговори
Alexander преди 13 години
Нов наказателен кодекс, който ще реши проблема с престъпността
70
2
 
12
 
! Отговори
бг преди 13 години
Аз съм от Плевен и тука нищо позитивно няма в работата на МВР и съдилища.Тичаха спец ченгета ,уж наркопласьори гонили а те най големите пак на улицата.Паркинга пред блока е като автомагазин -всеки си взима каквото му трябва.*** заляха града с цигари контрабанда - не можеш да се разминеш по улиците.Околните села пропищяха от башибозук.От мутри в едно заведение не можеш да влезеш.Заплатите са ни южноамерикански,море..на сън,ядем ***....успяваме чат-пат да се усмихнем ама...европа е сляпа
69
3
 
7
 
! Отговори
бАЧКАТОР преди 13 години
Цветанов, *** мамин, да започвате цялата сбирщина там, с фуражките, да си плащате здравните и пенсионните вноски. Много сте - не можем вече да ви храним !!!
68
2
 
3
 
! Отговори
до 64 от 63 преди 13 години
Хахахаха! Май не ви издържат нервичките, а? Нищо, почетете, понаучете това-онова, най-вече да разсъждавате сами и трезво, и тогава, може би, ще можете да водите смислен разговор.