Станишев се готви за предсрочни парламентарни избори

Идната седмица обсъждат с ДПС вот на недоверие към кабинета
4 сеп 2010 16:40,
474
Станишев се готви за предсрочни парламентарни избори
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Сергей Станишев прогнозира, че ще има предсрочни парламентарни избори.

„Продължаваме консултациите за вот на недоверие към правителството на ГЕРБ с тези парламентарни групи, които не го подкрепят“,  заяви червеният лидер.

Той участва в събор в село Красава по повод на 102-та годишнина от организираното социалистическо движение в Брезнишкия край.

Още по темата

"Моето разбиране е, че колкото по-дълго ГЕРБ е на власт, толкова е по-зле за България", категоричен бе Станишев.

Следващата седмица предстои среща с представители на ДПС.

Сергей Станишев заяви, че има много неща, за които да се иска за вот на недоверие към правителството на ГЕРБ, "като се започне от неуспеха на антикризисната програма, която се усеща на гърба на почти всички българи".

"Здравеопазването е в пълен срив. В някои от болниците от три месеца не се правят планови операции. Недоимъкът е гигантски. Орязват се заплати на лекари и медицински сестри. Държавата не си изпълнява основното задължение – да финансира здравеопазването", заяви БСП лидерът.

По думите му въпросът за какво точно ще се поиска вот на недоверие към кабинета "Борисов" трябва да бъде консултиран с другите парламентарни групи и депутати, които не споделят политиката на правителството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


474
Още по темата: вот на недоверие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
448
3
 
3
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
Какви избори бре пожарникара слуша като играчка с дистанционно оди си земи един вибратор викни вигенин да си пипате простатите
447
3
 
4
 
! Отговори
ангел преди 13 години
"Лидерът на БСП Сергей Станишев прогнозира, че ще има предсрочни парламентарни избори."хахахахаха :) тоя па ***!!!!! скрий се някъде псе мръсно! пенсионерите ще умрат и няма да има кой вече да се сеща за ш.баната ти партия!!!!ако може да се нарече така изобщо.....за мен БСП е банда алчни,крадливи,продажни чавета.
446
2
 
6
 
! Отговори
Защитник на BG преди 13 години
Станишев да се готви не за предсрочни парламентарни избори, а за предстоящия гей-парад! И без това опедераска цялата държава, докато беше на власт. Следващата седмица му предстои среща с представители на ДПС - да му олабят халката, че покрай Бойко нещо се е закризила и затегнала много. Така е, глад майка и само и нищо за краднене не му оставиха на човечеца.
445
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ах да дойда!Ще ти го върна с лихвата за четрито години, който си грабил народа!Един шут и в Сев.Корея, заедно с Позитано 20 и крадливите ви кметове.
444
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А ти сигугно си сънувал, че ББ ти е *** в устата....:))))
443
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако ти си представител на "народа", не е срамно да бъда мразен. Ужасявам се ако ме харесват простаци и чалгаджии като теб!
442
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
С такива гнусни простаци като теб не ми се живее в една държава! Аман от ***!!!
441
3
 
7
 
! Отговори
Митко Палаузов преди 13 години
Станишев се готви за шут в ***....
440
10
 
7
 
! Отговори
otneseni преди 13 години
джентълмени, простичко е: бате Бойко прави президентска кампания с 1,2 млрд. лв, разсипва държавата и не може да стъпи на малкия пръст на Станишев. Обаче има силен ПР и 5-6 ***, които натискат - по форумите. Какъвто и да е Станишев е много повече от Боко, Цецка, Цецко, Дянков и прочие спасители
439
5
 
7
 
! Отговори
ЛЕКАР преди 13 години
Абе туй нещо на снимката за какви лекари и сестри плаче.От както комунистите преди по-вече от 40 год.решиха,че съсловието е слуга на народа(т.е. на ***),СЕ СТИГНА ВЕЧЕ ДО ТАМ ДА НЯМА КОЙ ДА ГО ПРЕГЛЕДА,да му постави точна диагноза и да го лекува.Ако имаше, въобще нямаше да го показват на обществото
438
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Правилно. На следващите избори: 3 в 1 - местни, за президент и парламентарни.
437
5
 
12
 
! Отговори
НДКЗ преди 13 години
Бате Бойко арустувай червените *** и ги натковай!
436
4
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 13 години
Още след резултатите на изборите този човек трябваше да си подаде оставката. Но явно кокалът не се изпуска така лесно; ако мислеше за развитието на партията си, нямаше да я води към пропастта.
435
4
 
8
 
! Отговори
Hahh преди 13 години
Излишно е да се готви за предсрочни избори ,.............. Май на г-н Станишев му харесва как работи екипа на Бойко Борисов . То от страни изглежда лесно , да не беше спал през мандата си ................ Един ход нямаше на бизнесмен, яде , спа , яде , спа ............ и сега огладня ......
434
4
 
6
 
! Отговори
гражданин преди 13 години
И тоя се мие да руча.
433
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
stani6ev mai iska6 o6te da krade6 ama svar6i
432
4
 
12
 
! Отговори
Мародер преди 13 години
другарю Станишев- Елена ти избяга,властта ти избяга,царя ти избяга а сега и доганя нещо ти бяга.Замисляш ли се защо.
431
4
 
7
 
! Отговори
Баба Яга преди 13 години
Да се готви, да се готви....скоро ще си види резила! Тоя още ли иска да краде бе...до кога ще ги търпим? Лелеееееееееее,ние не сме народ, а мазохисти!
430
1
 
10
 
! Отговори
Иван преди 13 години
ДО:стойностен политик: От кога не си си пил хапчетата ? За каква стабилност говорим - ако само събираш пари и нищо не правиш за държавата а само за себе си - да всичко е стабилно - ниски доходи,мизерия а за безработицата че нямало - голям смях - ти в кома ли беше 4-ри години ? Това огромно ограбване на държавата може да се сравни само с времето на Костов.Едва ли са излезли по-богати политици от изпълнителната власт от тези на тройната коялиция.Пази боже от такова управление.
429
4
 
12
 
! Отговори
О С Т А В К А преди 13 години
Станишев-О-СТАВ-КА!!!