Тестът за Цветанов е Шенген

Командира: Цветанов отчаян, засилва полицейския натиск!
Обновена: 22 ное 2010 14:25 | 22 ное 2010 13:15,
234
Тестът за Цветанов е Шенген
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ДСБ Иван Костов определи като "отчаян полицейски натиск" публичните изяви на вътрешния министър Цветан Цветанов относно Филчевгейт, Румен Петков и Братя Галеви.

Командира посочи, че все повече се наблюдават "непрекъснати катастрофи на обвиненията, на дознанието".

"Съдът пуска, оправдава обвиняеми. В опита си Цветан Цветанов да покаже, че не е загубил своята енергия срещу престъпността, засилва полицейския натиск. Но това е отчаян опит, че в България се прави нещо срещу организираната престъпност", категоричен е Костов.

По думите му ще разберем дали вътрешният министър е успял в усилията си да се пребори с корупцията и организираната престъпност, ако получим покана за Шенген и влезем в това европейско пространство.

"Имаме сериозни опасения, че България ще загуби шансовете си за влизане в шенгенското пространство заради несправяне с престъпността", предупреди обаче Костов, като добави, че отговорността ще е на правителството заради нереформирането на съдебната система.

Той посочи, че се вадят стари скандали, стари лица, акциите се затрупват една с друга и вече никой не питал за главата на „Октопода“.

Относно скандала между Румен Петков и шефа на „Митниците“ Ваньо Танов, които взаимно се обвиниха в покровителстване на Братя Галеви, Костов заяви, че би подкрепил снемане на имунитета на червения депутат, ако той бъде поискан от главния прокурор.

Още по темата
19 ное 2010 14:02
631

Сините вече били изпратили писмо до ЕНП с искане да се разграничат от опитите на Бойко Борисов да реабилитира режима на Тодор Живков. Думите на премиера били "отприщили вълнà от желаещи да бъдат реабилитирани".

"Създава се опит проблемите да се решават не чрез закона, а чрез общественото мнение, а то не е арбитър, арбитър е съдът", отсече Костов.

Командира даде шанс и на финансовия министър Симеон Дянков като на въпрос дали би поискал неговата оставка заради бюджета, Костов отговори:

„Ела, зло, че без тебе по-зло“!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
7
 
16
 
! Отговори
чучело преди 13 години
В този форум има коментари от хора с жълти книжки.Костов бил ***.Болни мозъци,нужно ви е психиатрично лечение.Ако в България имаше повече такива "***"отдавна да сме се отлепили от дъното.Червените комунисти(не ги броя),сидеровци,янеяневци и ред други ***,които се изживяват като демократи са истинския бич за българската демокрация.
61
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Герб са едни от най-големите некадърници,Синята коалиция са най-интелигентната алтернатива.Достатъчно е да се спомене Иван Костов-най-добрият министър председател и най-интелигентният политик,раждал се в България.
60
8
 
7
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 13 години
Най-забавно става когато Костаки изпълзи отнякъде и вземе с менторски тон да се прави на разбиранчо и тогава костовашките талибани и гербавите неокомунисти започват да си ги мерят и да ни заливат с простотия кой е по-по-най. Смях :))).
59
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Знам те, знам те тебе азти не си ми дядо Мраз, ти си оня чичко, дето щипе мама по дупето и когато няма татко, я целува сладко, сладко. Както искайте, така го разбирайте по отношение на др. Костов
58
14
 
8
 
! Отговори
ДА преди 13 години
ДА ЖИВЕЕ БОИКО БОРИСОВ,ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН,КОИТО ИЗХВЪРЛИ ДОГАНОГЛУЧОРБАДЖИ,СЕР-ГЕИЧО,ДЕДО КОБУРГОГЛУ-800 МРЪСОТИИ И КРАЖБИ И ВЪЗРОДИТЕЛЯ,СОЦИАЛЕН ПРЕЗИДЕНТ-МЛАД МИЛИАРДЕР-ГОЦю-СЕДЕФФЕСЛИЯТА ОТ БЪЛГАРСКАТА ЯСЛА,КОИТО ПРЕЯДОХА С ВЛАСТ ,ИМОТИ И ПАРИ.ДАИ БОЖЕ ДОГОДИНА ДА ИЗХВЪРЛИМ И ПЪРВАНСЕДЕФ ОГЛУ ФЕСЙИЯТА И ОТ ТАМ НАТАТЪК БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ СВОБОДНА ОТ КРЪВОПИИЦИ.
57
12
 
17
 
! Отговори
Костовист преди 13 години
Саааамо Костов! Саааамо Костов!
56
10
 
8
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
Костофф, а по твое време колко мафиотски босове и каква част от организираната престъпност беше осъдена? Че нещо не си спомням за такива. Сега гледаме безумията на Консултанту с показни акции и опрадвателни присъди ама при теб нито акции имаше, нито присъди. Аре у лево. Най-добре вземете с Тиквето се обединете, а после се върнете в лоното на партията от която произлизате и чак тогава ще има надежда да тръгнем на оправяне.
55
2
 
8
 
! Отговори
О'кака Чука преди 13 години
Не не мисля, но мисля,че това,което казва е правилно,аз не съм Костовист нито Бойковист,аз чета думите,прекарвам ги през знанията и информацията,макар да знам че 80% е дезинформация.....и след това пиша....Всъщност единственото,което съм е антикомунист
54
15
 
20
 
! Отговори
помнещ преди 13 години
Абе този от снимката не беше ли човека който заложи сбърканите системи на здравеопазване и пенсионна система. Не беше ли човекът, който по време на югоембаргото създаде прекрасни възможности за хора като Маргините, Маджо и т.н. да натрупат огромни капитали от контрабанден износ на горива и оръжие. Не беше ли този човека, който беше внедрил начело на МВР роднини на комунистическата олигархия като Бого Бого. Не беше ли човекът, който лично гарантира за субекта Филчев и още куп настоящи членове на ВСС и ръководители на съдебни институции. Не беше ли той човекък, който подари Кремиковци на Захариев, БГА Балкан на еврейте и т.н. Не беше ли най-близкия приятел на олимпийския другар. Явно в БГ гьонсуратлъка е на почит и вместо да гние в затвора има наглостта още да напира за кокала.
53
17
 
20
 
! Отговори
kotarak преди 13 години
Козтоф е *** а те го качват по сайтовете си да види народа, че не всичко е красиво на Земята.Един шмекер като голяма част от политиците ни, но като екстра, че е грозен пъпеш. И докъто им виждаме мазните мутри няма да тръгнем в правилна посока.
52
4
 
6
 
! Отговори
И ТИ преди 13 години
И ТИ МИСЛИШ,ЧЕ ТАЗИ КЛОАКА МОЖЕ,КОСТОВ ДА Я ОПРАВИ.МАЛКО ПОЯСНЕНИЕКЛОАКАТА Е ВСЕ ЕДНО ДА НЯМАШ ОТПРЕД МЪЖКИ ИЛИ ЖЕНСКИ АТРИБУТ А ОТДЕЛЯНЕТО НА ЕКСКРЕНЕНТИ ДА СТАВА САМО ОТ АНАЛНОТО ОТВЕРСТИЕ.АМИ ТАЗИ КЛОАКА ЗАПОЧНА ТОЧНО ОТ ТАЗИ КРАДЛИВА ЧЕРНИЛКАИ,КРАДЕНЕ И ПРИВАТИЗИРАНЕ И ОЩЕ МАГИИ ЗА ДА ОСТАНЕ НАРОДА СИРОМАШЕН.ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ Е ПОСЛЕДНИЯ ЗА КОСТОВ И НЕКА ЧЕРНИЯ ДА КАЖЕ ТОИ ЗАЩО НЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ,КАТО ИМАШЕ МНОЗИНСТВО,ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ НАПРАВИХА ЛУСТРАЦИЯ ,А ПРИ НАС *** НИ УПРАВЛЯВАХА 20 Г
51
3
 
14
 
! Отговори
Загубени в превода преди 13 години
..."непрекъснати катастрофи на обвиненията, на дознанието"...Колко точно казано и колко неточно адресирано.Цецко физкултурникът че е дупка и въздух под налягане заедно со се скъпото ни милЯрдлевово МВР е ясно и на баба Вуна вече. Че се издъни тотално - тоже.Но под неговата милиционерска капа е само дознанието. Обвинението е към Прокуратурата. А за него и неговия шеф, червеногъзият мушмурок Борис Велчев, нещо от една година вече - ни гък!Правосъдната министЕрка от тогаз също я покриха!
50
7
 
6
 
! Отговори
Веселин Радославов Д преди 13 години
Тест ли?Само не разбрах коя е по-бременна-Костов или Цветанов.А може би Бойко.Всъщност,защо не и тричките.То в тая оргия.......пита ли те някой,смееш ли да кажеш .
49
8
 
13
 
! Отговори
ТОДОР преди 13 години
Прав е разбира се г-н Костов,защото той е истински държавник и го боли за България,гледайки неуспешните опити на Тиквата и хората му да направят нещо.Не може вечно да ги подкрепя в парламента без абсолютно нищо,да им дава съвети,които никои не чува от тиквите и все той да е виновен за всичко.Мисля,че това време мина безвъзвратно и бъдещето на Синята коалиция е в това да покажем на хората ,че има алтернатива и бъдеще за тях в това тиквешко безвремие.
48
7
 
2
 
! Отговори
IT преди 13 години
DA . NE VI HARESVA DA IMA RED I ZAKONNOST V TAZI STRANA,PONEJE VSI4KI STE PREKRA4ILI PRAGA NA ZAKONNOSTA... I ZNAETE,4E RANO ILI KJSNO SHTE VI POTJRSIAT SMETKA ZA KRAJBITE I DALAVERITE... NO, NALI ZNAETE - KOITO KAKVOTO E ZABJRKAL , TAKOVA SHTE SJRBA...
47
3
 
4
 
! Отговори
Яне преди 13 години
"Компромат, компромат, вчера писах - утре пак!" Ау, направих грешка, песничката беше по-друга: "Качамак, качамак, вчера ядох, днеска пак!"
46
6
 
6
 
! Отговори
се преди 13 години
Да напълно си прав с това че е може би най добрият политик но по лошото е че работи единствено за свойте интереси и не се интересува за народа си не забравяи кой беше идеологът на приватизацията чрез нея стана най богатият човек в България за сметка на всични нас.
45
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В 90% от проведените от МВР близо 50 шумни акции със звучни имена няма нито обвинителни актове, нито присъди. Което само увеличава словесния екстремизъм на Цветан Цветанов.Ако има нещо, което е характерно за това управление, е абсолютното неглижиране на законите - в най-добрия случай управляващите не ги познават, в по-масовия - демонстративно ги газят.
44
5
 
12
 
! Отговори
О'кака Чука преди 13 години
Костов е умен,няма спор....Вече е помъдрял и е пооставил емоциите от миналото и ако не друго,хубаво е поне да чуеш това,което казва....А не да подскачаш на всяка критика,като ощипана булка....Аз харесвам това,което започна,крайно време е да се поставят самозабравилите се на мястото им / разбирай затвора / и да поставим ново начало за децата ни,ако не искаме да купуваме еднопосочни билети за други страни....Просто живеем в една клоака,която е крайно време да разчистим....и...
43
5
 
9
 
! Отговори
az преди 13 години
Ха-ха-ха *** те ГРОБ за нищо не са виновни :))). Ни Консултанту ни Тиквата имат вина за каквото и да е. То виновен е винаги съда, калпавия матрял, ООН-то, като ни бият шута за Шенген, за Еврозоната, резнат ни пак от еврофинансиране и завалят санкциите по наказателните процедури ще станат виновни и тия от ЕС :). Като че ли е моя работа да реформирам и съдебната система и МВР-то.