Чувството за оцеляване на българина е голямо!

Премиерът писа "отличен" на кметицата Фандъкова
Обновена: 23 ное 2010 20:42 | 23 ное 2010 20:15,
411
Чувството за оцеляване на българина е голямо!
Снимка: БГНЕС

"Българите имат здраво чувство за съхранение, чувството им за оцеляване е голямо", каза премиерът Бойко Борисов в коментар на доклада, според който българите след 40 години ще са 3,5 милиона.

Борисов отговори отрицателно на въпроса смята ли, че това ще се случи.

Премиерът каза, че поставя оценка "отличен" на кмета на София Йорданка Фандъкова за първата година от мандата й.

"Не говорим много, а действаме, правим първа копка за детски градини, училища, откриваме ги и хората оценяват това", подчерта Борисов.

Той откри сградата на 65. ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" в с. Бусманци и детската градина към нея.

Училищната сграда е първата, построена за последните 23 години в Столичната община, а откритата ЦДГ 21 е първата за селото. В учебното заведение ще се обучават 120 деца от първи до осми клас.

Общата стойност, заедно с обзавеждането и на двата обекта, е 3 631 231 лева.

Още по темата

По време на откриването на училището и детската градина премиерът посочи, че следващият етап ще е канализацията на селото, която е включена в проекта на Столичната община за изграждане на канализация в повечето селища от район "Кремиковци", заедно със строителството на пречиствателна станция.

Премиерът отказа да отговаря на въпроси за евентуално поскъпване на строителството на автомагистрала "Тракия" и за намаляването на средства от ЕК по програма ИСПА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


411
Още по темата: оцеляване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
328
0
 
61
 
! Отговори
Живеещ преди 13 години
Не искам да оцелявам, искам да живея!
327
0
 
38
 
! Отговори
plovdiv преди 13 години
Обява в Бюрото по труда- търсят се селскостопански работници за Дания. Изисквания-висше образование, английски език.. Осигуряваме палатки за спане!?!Това го прочетох преди няколко месеца. Не е майтап.Емигрирайте , ако искате..
326
5
 
41
 
! Отговори
123 преди 13 години
ЕМИГРИРАЙТЕ!
325
4
 
54
 
! Отговори
Да! преди 13 години
Този *** дразни с наглостта си.
324
1
 
51
 
! Отговори
с болка преди 13 години
Ще дойде ли ден някой да влезе в затвор за ограбването и духовното опустошение на българската нация.
323
3
 
60
 
! Отговори
Дени преди 13 години
Това би трябвало да го кажат гражданите на държавата ,оценките се пишат от тях.! Нагло изказване !
322
1
 
31
 
! Отговори
328 преди 13 години
ами това никога нема да стане 1 те са повече 2 те са по силни 3 всички са на теьна страна 5 ние сме си виновни те са по малко виновни 6 без теь сме за никаде нема кои да чисти не че сеа е чисто но фактите говор
321
1
 
46
 
! Отговори
plovdiv преди 13 години
Стефче, не се нагърбвай с вината, че ти си избрала тези ***. Когато ти се предлагат пет ***, просто нямаш избор! Изборът ни отдавна е предопределен. Оцеляваме, въпреки управлението. Това целят - да се чувстваме виновни. За какво - че някой друг краде ли? Няма логика..
320
0
 
34
 
! Отговори
истина преди 13 години
а така ами сега накиде с този потъваме но скои да го заменим а сега де оглеждаме се === и то нема можещи те избегали отдавна така ами сега сега пусуваите *** турците и оше некои пък може да ви олекне но едвали с празна глава накъде сме се запътили като живеем с миналото =====
319
1
 
47
 
! Отговори
mell преди 13 години
G-n Borisov, Sofia ne e Balgaria.....!!!!!! Napravihme tova V Sofia...napravihme onova v Sofia ..bla bla bla...a po-natatuk ? drugata Balgaria kakvo ????
318
0
 
31
 
! Отговори
Стефка преди 13 години
и аз ...
317
1
 
37
 
! Отговори
Стефка преди 13 години
Ние не ги намираме,просто всички сме такива бабаити.Те не са някакво изключение а представителна извадка..Ние си ги избрахме и ние си ги търпим.Нищо няма да се промени
316
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ще гласувам за този кой то изтрепе *** или ги пресели някъде траино
315
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
цитат: Чувството за оцеляване на българина е голямо!не, чувстото на самовлюбеност и неповторимост и самочувствието на Бай *** е много голямо. оттук идват и проблемите и неповторимата му вяра в утопии и измислици.той Бай *** сам самичък си ги вярва, но това му е напълно достатъчно.
314
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Чувството за оцеляване на българина е голямо! Защото българина е една плашлива овца и си живее със своето овчедушие и си избра овчар/чобанин/ с овча мисъл.
313
3
 
46
 
! Отговори
ТЪЙ ЛИ ? преди 13 години
Премиерът отказа да отговаря на въпроси за евентуално поскъпване на строителството на автомагистрала "Тракия" и за намаляването на средства от ЕК по програма ИСПА.Е КАК ДА ОТГОВОРИ - ЧЕ ТРЯБВА ПО ГОЛЕМИ КОМИСИОННИ ПОД МАСАТА. ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ЕК НЯМА ДА СЕ СЪГЛАСИ ДА СЕ НАДУВАТ ЦЕНИ. Е ЩЕ СТРОИМ С ПАРИ ОТ БЮДЖЕТА - ПЪК ДОКЪДЕТО СТИГНАТ, НАЙ-ВАЖНОТО В ДЪРЖАВАТА Е ДА СЕ СТРОЯТ МАГИСТРАЛИ.ДА СА НИ ЧЕСТИТИ. НА ЗИМА ЩЕ ЯДЕМ АСФАЛТ ....
312
1
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Прав си Бойко "Българите имат здраво чувство за съхранение", те никога не излизат на бунт , на въстание, стачка и т.н. Ракииката, мезето и така от векове.
311
7
 
61
 
! Отговори
срам преди 13 години
Срамувам се ,че начело на държавата е човек с криминално минало и профан по отношение управлението на държавата.Срамувам се от медийте в българия,който са готови за жълти стотинки да продадът родината си.Срамувам се ч, позволих с гласа си да ме управляват бандити и плутократи!!!
310
4
 
51
 
! Отговори
мутра преди 13 години
Ей, този няма и капка срам. Двамата с Цветелина се налапаха на гърба на този народ и сега ще разправя за чувство за оцеляване...........отврат. Къде ги намираме най-големите *** да управляват тази държава.
309
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не говорели много, а действали - хахахахахах. Тоя съвсем ни мисли за ***. И каква е тая оценка отличен?!?! Още помня миналата година, когато зимата ни изненада към 20-ти декември, 3 дни не можаха да се оправят със снега...такова нещо не бях виждала при нито един друг кмет. Да си взима кметицата в частната си фирма (на жена му), да й пишат там отлични, а не на наш гръб!