Чувството за оцеляване на българина е голямо!

Премиерът писа "отличен" на кметицата Фандъкова
Обновена: 23 ное 2010 20:42 | 23 ное 2010 20:15,
411
Чувството за оцеляване на българина е голямо!
Снимка: БГНЕС

"Българите имат здраво чувство за съхранение, чувството им за оцеляване е голямо", каза премиерът Бойко Борисов в коментар на доклада, според който българите след 40 години ще са 3,5 милиона.

Борисов отговори отрицателно на въпроса смята ли, че това ще се случи.

Премиерът каза, че поставя оценка "отличен" на кмета на София Йорданка Фандъкова за първата година от мандата й.

"Не говорим много, а действаме, правим първа копка за детски градини, училища, откриваме ги и хората оценяват това", подчерта Борисов.

Той откри сградата на 65. ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" в с. Бусманци и детската градина към нея.

Училищната сграда е първата, построена за последните 23 години в Столичната община, а откритата ЦДГ 21 е първата за селото. В учебното заведение ще се обучават 120 деца от първи до осми клас.

Общата стойност, заедно с обзавеждането и на двата обекта, е 3 631 231 лева.

Още по темата

По време на откриването на училището и детската градина премиерът посочи, че следващият етап ще е канализацията на селото, която е включена в проекта на Столичната община за изграждане на канализация в повечето селища от район "Кремиковци", заедно със строителството на пречиствателна станция.

Премиерът отказа да отговаря на въпроси за евентуално поскъпване на строителството на автомагистрала "Тракия" и за намаляването на средства от ЕК по програма ИСПА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


411
Още по темата: оцеляване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
308
1
 
56
 
! Отговори
с. преди 13 години
Само не разбрах защо трябва да оцелявам!???По проста сметка за да растем на брой ние българите с жената трябва да направим 3 деца!От двама трима!Айде сега ми кажете как се гледат три деца в България!То с едно не можеш да се оправиш!Никаква социална политика,кофти работодатели,никаква сигурност и изобщо една доста гадна ситуация!И излиза,че жена ми и аз от някакъв *** патриотизъм трябва да си съсипем младините в борба за оцеляване!Вместо да запалим към Канада например и да живеем като хора!
307
0
 
32
 
! Отговори
асд преди 13 години
пудел е тоя , който те е правил бе мижитурка
306
1
 
37
 
! Отговори
edna преди 13 години
Разчитайте тогава на това голямо чувство за самосъхранение и оцеляване....Да живее България!
305
2
 
36
 
! Отговори
до искрен преди 13 години
awe пудел я се скрии *** за друго не се сещаш нали щото не знаеш папагалчо така ли ще се реши проблема гледаи стъклен дом хахахаха
304
0
 
68
 
! Отговори
35464 преди 13 години
Ми така е, като ни карат да оцеляваме във собствената си държава, а не да живеем.
303
4
 
69
 
! Отговори
ББ преди 13 години
Леле какъв *** ни гледа от тая снимка. Лошите са я избрали.
302
1
 
71
 
! Отговори
Искрен преди 13 години
Като първа стъпка за ОЦЕЛЯВАНЕ на нацията, ПРЕМАХНЕТЕ турските сериали от БЪЛГАРСКИТЕ телевизии.Че то иначе вече научихме турския.СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ. ДА КЪНТИ ТУРСКА РЕЧ ИЗ ЗЕМЯТА НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ.
301
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
РепортажВместо с пипер и домати блъскат лютеницата с тиква!
300
8
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ах колко лощо гледа циркаджията като дойде тука путин като кебапчийски котарак се увърташе в краката му и двамата с правешкия каскет откриват училища до осми клас нали до толкова са учили оттам единия с кравите другия в симеоново като направил годинки
299
1
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тези са или абсолютни *** или абсолютни циници,по скоро и двете.Явно сме се родили в България за Сървайвар форевър,тук не се ЖИВЕЕ ,тук се ОЦЕЛЯВА....
298
29
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ПОРЕДНАТА ГНУСНА СНИМКА НА БОЙКО. ПЛАТЕНИ ***!
297
39
 
45
 
! Отговори
серГЕЙ Станишев преди 13 години
БОЙКО БОРИСОВ Е ПИЧ!
296
14
 
34
 
! Отговори
до 335 преди 13 години
"***" няма да бъдат изтребени.Има расизъм,но от твоите устенца не зависи нищо.Всъщност,ти имаш ли право да гласуваш?Предвид психическото ти състояние и това,което пишеш се съмнявам.Не се изживявай,като втори Саркози-един *** е достатъчен,ти си просто crazy!
295
7
 
65
 
! Отговори
Бойко, вярваш ли си преди 13 години
Бойко не се прави на такъв какъвто не си.Ти не си никакъв фактор за развието на държавата-точно обратното.Това министър председател да открива,копае детски градини,пръв път го виждам.Но от теб-очаквано е.Да не си случайно Иван Костов, някой да иска от теб да градиш нещо и да работиш?Не.Между другото,не мислиш ли,че да умаловажаваш направеното от Костов,да говориш така надменно и да се отнасяш така, не ти отива?Защото си "малко" по-надолу от Костов и спрямо интелект и спрямо всичко!
294
0
 
33
 
! Отговори
za 345 преди 13 години
v Bg
293
4
 
31
 
! Отговори
Bec преди 13 години
в с. Бусманци??
292
0
 
47
 
! Отговори
Дражко преди 13 години
Какви 3.5 милиона,бе?Не виждате ли,че още от сега пишат на латиница?
291
30
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Стига с това , че ГРБ нищо не били направили, направих ай още как - изритаха гнусните червени , турци и пр. от хранилката. За това ги избрахме...........сега ревете , другарчета, но това е положението 3 мандата ГЕРБ ви чака.........
290
1
 
37
 
! Отговори
za 326 преди 13 години
Не е ...*** си е по рождение
289
2
 
35
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
ne se li dose6tate koi izmisli tazi dlajnost ,glave sekretar na MVR,za da izdignat Boiko i sega tazi dlajnost e v nebitieto,po predlojenie na Dogan go napravixa general,i go slojixa na tazi dlajnost ,toi si e izdignat ot mafiqta za tova koeto e sega ,nikoi ot tqx nqma polza nie da se opravqme ,v anarxiqta nai-lesno se pravqt pari