Р. Петков блокирал изслушването си с "процедурна хитрост"

Така не можело да се разбере повече за срещата с Братя Галеви на "Спартак"
Обновена: 25 ное 2010 20:25 | 25 ное 2010 20:25,
54
Р. Петков блокирал изслушването си с "процедурна хитрост"
Снимка: БГНЕС

Изслушването на Румен Петков в Комисията за контрол на ДАНС ще бъде отложено до момента, в който бъде извършена проверка по сигнала, депозиран във Върховна касационна прокуратура. Това заяви пред журналисти председателят на Комисията за контрол на ДАНС Волен Сидеров.

Според него по този начин Румен Петков е блокирал изслушването си в комисията с „процедурна хитрост”. „Връзва ни ръцете по този начин и ние не можем да разберем повече по срещата на басейна „Спартак” с т.нар. Братя Галеви”, каза Сидеров.

Той посочи, че нито едно от лицата – Ваньо Танов, Румен Петков и Огнян Атанасов, не може да бъде изслушано, защото са посочени в сигнала на Румен Петков до прокуратурата.

Лидерът на ДСБ и член на комисията Иван Костов заяви след кратката среща с колегите си, че според правилника на Народното събрание комисията не може да действа, когато тече прокурорска проверка.

Още по темата
19 ное 2010 14:02
631
Румен Петков обаче определи като „абсурдно” твърдението на Волен Сидеров, че с процедурна хватка е блокирал изслушването си. Бившият вътрешен министър дойде на заседанието заедно с Ваньо Танов и Огнян Атанасов, бивш зам.-директор на дирекция „Оперативно издирване” (ДОИ).

Припомняме, че в сряда Румен Петков депозира в Главната прокуратура сигнал във връзка с внушенията, които Цветан Цветанов и Ваньо Танов правят в медиите по негов адрес. Петков настоява да бъде разпоредена проверка по случая както в МВР, така и в ДАНС.

Според депутата от левицата внушенията, които се правят от Цветанов и Танов, целят злепоставянето му в обществото и отместване на вниманието от проблемите на вътрешния министър, свързани с труднообяснимото му забогатяване и отказа му да информира НС и обществото за източника на значими приходи от консултантски услуги.

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов отрече да има конфликт на някаква основа с депутата и бивш вътрешен министър Румен Петков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
3
 
! Отговори
2,5 преди 13 години
ОООООООООО,че как няма да го направи,не човек е,а комунист беше казано в едно задължително за времето стихотворение....абе хора прочетете пак записките на Иван Иванов Пантелеев, партизанин,комунист надзирател в Белене и Ловеч,какво пише в своята тетрадка като такъв,самият Т.Живков признава че такова не е имало и през фашизма,е от техните деца и внуци какво искате да бъдат,пак са си *** друго не може.....
40
0
 
4
 
! Отговори
ъъъъ преди 13 години
Румка, Фонтане, как спиш нощем като знаеш какво ги чака децата ти? Справка - княз Кардам....
39
0
 
10
 
! Отговори
соня преди 13 години
тоя с четвъртитата глава е най голямия престъпник и гадняр в държавата.да каже какво е търсил по яхтите с наркотрафикантите и с куфарчета с пари.защо точно на него са се отчитали престъпниците???????????????и тоя е като серГЕЙ, Р.Овч.,костов,атанасов,дончева и всички където с години седят в народното събрание и крадът.
38
0
 
3
 
! Отговори
...mormi преди 13 години
narkotisi... ORAJIE V cHILI I VENESUELA navsiakade sa prouchili ... vsichko sa prodavali zaradi tova otnoshenieto na sveta kam darjavata e takova darjavata se premiata kato riba NA SUXO pri vseki nov upravitel dano malko respect ima pri razkrivaneto i NAKAZVANETO na *** vzemali uchastie vav vlasta i spekulirali s neia...
37
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Наркотици навремето продаваше Държавна сигурност на Запад за д аосигури твърда валута..........след , като преди 20 години таз далавера на *** умря започнаха д апродават наркотици на децата ни тук............докато не бъдат *** публично *** и родата им няма да има управия
36
1
 
1
 
! Отговори
Volen e za boi! преди 13 години
ex ama toia Volen, kak moje da kaje 4e Rumen e po-umen i hityr ot GERB?zasto Volene bez da te pitai niakoi gi melish edni, 4e 4ovek da se 4udi Volen li si VODEN li si ili prsto OPIKAN ot pikaestiat po shadravanite
35
0
 
15
 
! Отговори
УПРАВИТЕЛЯ преди 13 години
Тоя когато лъже започва да говори бавно, високопарно и тържествено, но всъщност е един долен м - - - - - к.Бая пари насъбра, чрез подслушване, проследяване и убийства докато беше шеф на МВР
34
4
 
5
 
! Отговори
do 43 преди 13 години
ти изобщо не си в час като пишеш това.
33
2
 
14
 
! Отговори
Ничко преди 13 години
Тоя убиец го чака суров затвор!
32
26
 
12
 
! Отговори
ПАТРИОТ-ПОЖАРНИКАР преди 13 години
ГЕРБ=КРАДЦИ, ИЗМАМНИЦИ И НАЙ ВЕЧЕ ПРОСТАЦИ
31
5
 
21
 
! Отговори
ВЗЗ преди 13 години
Айде Румба, готви се за Софийския затвор.Побързай, че момчетата вече лъскат и точат ебонитовите пръчки, та искри прехвърчат.
30
7
 
23
 
! Отговори
ПАТРИОТ преди 13 години
БСП = КРАДЦИ и ИЗМАМНИЦИ
29
1
 
13
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Ако ти слушаш Дончева с....удоволствие,аз въобще не я...слушам защото това езагубено...време;всички...червени партократи са в един кюп и са еднакво...оакани.
28
2
 
5
 
! Отговори
Nobody преди 13 години
Е, много е ***, милия. Реве, че няма изслушване в парламента, щото нещата били отишли в прокуратурата. А това, че резултатите от изслушването в парламента пак следва да отидат в прокуратурата при наличие на основание? Значи в момента проблемът не е, че нещата са в прокуратурата, а че Дитер Болен няма да го дават по телевизора.
27
2
 
14
 
! Отговори
Румен Петков... преди 13 години
...се готви да се измъкне!Ако проговорят и янките за неговите фондации,...спукана му е работата!Татяна Дончева ,му извади много кофти спатийте...пред БТВ!
26
3
 
10
 
! Отговори
Иван преди 13 години
А това което каза Татяна Дончева какво цели ? Тя поне е червена - но и тя го оплю - нареди го до Бойко - били мутри и двамата.На това Петков нищо не отговори а цяла българия с удоволствие слуша Дончева.
25
0
 
2
 
! Отговори
do 22 преди 13 години
СИМ е абсолютно прав. И аз проверих през Гугъл и наистина има такова движение. Проверете сами. Прочетете им програмата. Даже са оставили всеки който иска да предложи още точки в тази програма. Дано наистина е за добро.
24
5
 
3
 
! Отговори
Циганин преди 13 години
Абе какво си искат това си правят . Защо е изтрил записите .Ваша си е държавата . Еб. е .т . е я . *** ви виновни . Никоа ама никога няма да се оправите . По бързо да минат 40 гтодини да си я поемем за да си я оправим .
23
5
 
8
 
! Отговори
Смях преди 13 години
Снощи си пускам TV7 рубриката седем въпроса...И гледам лицето Болен Сидеров гост минава ми през ума ТУК ЩЕ ПАДНЕ СМЯХ :) И вътрешното ми чуство не ме излъга !!! Сидерчето пак наплямпа една камара глупости и във крайна сметка се оказа, че лъже или не познава парламентарните правила....По скоро мисля, че не познава правилата и се наложи генерал Атанасов да го поправя и да му обяснява процедурите !!!!!
22
8
 
9
 
! Отговори
Чакащ преди 13 години
Кога най накрая Сидеров ще бъде освидетелстван и настанен във специализирано заведение ??