МВР шефът: ДС, Трактора и Първанов атакуват кабинета

Самият Танов не е бил разработван, нито е бил заподозрян
Обновена: 24 яну 2011 15:05 | 24 яну 2011 10:05,
397
МВР шефът: ДС, Трактора и Първанов атакуват кабинета
Снимка: БТА

Служители на бившата Държавна сигурност, президентът Георги Първанов и Алексей Петров са сред хората, които стоят зад атаките срещу правителството от последните седмици.

Това заяви по bTV министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

"Има връзка между Гоце и Трактора", отсече МВР шефът.

Той беше категоричен, че разпространените записи на шефа на митниците Ваньо Танов с хора от властта са част от един сценарий за дестабилизация на правителството.

Цветанов отказа да съобщи в рамките на какви разработки е бил подслушван шефът на митниците Ваньо Танов, защото това е класифицирана информация.

Вицепремиерът обаче беше категоричен, че самият Танов не е разработван.

По думите му никой не може да гарантира, че разпространените разговори на Ваньо Танов са автентични разговори от използвани СРС-та или не.

Още по темата

Според него е напълно възможно да се монтира така, че разговорът да звучи логично и достоверно. "За Мишо Бирата нищо не знам, не съм запознат", призна министърът.

Въпреки скандалите около МВР Цветанов заяви, че не се чувства уязвен.

Освен това по думите му по повод регистрирания спад на доверието на хората, когато си мишена на организираната престъпност и опозицията, е нормално някои избиратели да се колебаят.

"Опозицията говори за милиони, които са подслушвани със СРС-та. Истината е, че става въпрос за 3 до 5 000 души годишно", заяви още Цветанов.

Има образувано дело по изтеклите СРС-та с директора на митниците Ваньо Танов, заяви от своя страна пред БНТ председателят на парламентарната подкомисия за контрол на СРС-тата Явор Нотев, депутат от "Атака".

СРС-тата са прилагани в рамките на досъдебно производство за съмнения за контрабанда срещу група лица, а Танов в нито един момент не е бил заподозрян, нито обвинен, подчерта Нотев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


397
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Има връзка между Гоце и Трактора", отсече МВР шефът. - прав е и тя се казва Бойко Борисов. На кого се обади Първанов за Мишо Бирата.
17
9
 
42
 
! Отговори
не преди 13 години
Цветано обвини бивш главен прокурор на България,че е убиец Цвенатов обвини бивш свой колега вътрешен министър че е шеф на контрабандата в България Цветанов обвини президента на държавата че е шеф на организираната престъпност в България Стига бе Цвенов стига насажда омраза между хората това няма да доведе до нищо добро.първо ги арестувай,осъди и чак тогава се хвали, държавата ни ти е селска кръчна .Няма такава държава!Европа ни гледа и ни се чуди на акъла
16
16
 
12
 
! Отговори
един от всички преди 13 години
СРС-тата са унищожени, което значи, че няма данни за престъпление. В това, което беше поднесено обаче има данни за престъпление, следователно служителят е трябвало да ги докладва по-нагоре (дори на Гл. Прокурор) и да се продължи работата по това дело. Такова нещо обаче няма. Значи и за глухия е ясно, че записите са монтирани. Цветанов отговарял неадекватно... ами да дрънка неща, които са класифицирани??? И пак се връщам в началото: няма данни за престъпление, затова СРС-тата са унищожени.
15
5
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Има връзка между Гоце и Трактора", отсече МВР шефът. "Но няма връзка между главния мозък и устата.
14
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 12 - за ЦСКА ли говориш
13
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 10 не го обиждай - ШЕФ е един път му се е паднало :) хиххииии
12
27
 
15
 
! Отговори
ттт преди 13 години
Ало ,червените ! По кротко де!
11
12
 
19
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Гоце + Трактора = на наййй...светлото бъдеще,за България.
10
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
цветанов НЕ е шеф на МВР, а министър. Но той едва ли прави тази разлика.
9
7
 
31
 
! Отговори
az преди 13 години
Цеци овчарчето забрави да каже главните иновници ....СМЪРФОВЕТЕ...да да те са въпрос на време е да изкара СРСта срещу тях, мамицата им ще пречат те на Гаргамел!
8
18
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Наистина е ясно, че записите бяха използвани за нуждите на сценарий. Достатъчен е факта, че шумно прокламираният разговор на Менда Стоянова така и не посмяха да го пуснат, а пуснаха само текста. АП иска да упражнява една тайна власт върху страната. Да се яви на избори с Яне и да видим колко гласа ще има. Сигурно в миналото и други са били изнудвани със записи и може би са правели компромиси със съвестта си. Сега, след като напразно са изнудвали и заплашвали ги пускат и се вижда тъпият сценарий.
7
15
 
62
 
! Отговори
Гуньо преди 13 години
Е тоз човек голямо лъгане, голямо мазане; като някаква змиорка станал вече... гледах го сутринта по БТВ; ами той нищо конкретно не можа да каже; не били СРС-та, ами били записи; не били уж точно манипулирани, ама пък не били и оригинални; аз не знам колко беден трябва да си мозъчно, за да не разбереш, че тоя лъже като изтърван... тея 30% заклети фенове на ГЕРБ дето ги вадят соц. агенциите, сигурно са разни пълни слепци и заблудени мишки...След толкоз много лъжи; вече май други са 'НАГЛИТЕ'...
6
13
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Служители на бившата Държавна сигурност, президентът Георги Първанов и Алексей Петров са сред хората, които стоят зад атаките срещу правителството от последните седмици. Ами нали и ти с Бойко сте от ДС бре байно - отбор юнаци - все бивши колеги.Ама май вие сте от най-смотаните бре Цецко , с какъв акъл си писа 6 апартамента и 1 вила на твое име.Да сега другите имоти са на фирми вече - КОЛКО СТАНАХА , 100- тина има ли вече
5
20
 
60
 
! Отговори
Стойчо преди 13 години
ЦЕЦО НАПРАВИ ТАКА ЧЕ И БАБА МИ МРАЗИ МВР! ЕГАТИ СМОТАНЯКА ЗА ЕДНИ АПАРТАМЕНТЧЕТА!
4
84
 
27
 
! Отговори
ликтор преди 13 години
Ще гласувате ли за Цветанов,ако от ГЕРБ го издигнат за кандидат-Президент ?Да +Не
3
23
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гледах внимателно интервюто по БТВ. Въпреки че Цолова и Николаев бяха доста пестеливи и щадящи във въпросите си, Цветанов се държеше неадекватно, бягаше от конкретиката, объркваше се, нервничеше и се опитваше да говори общо за някаква организирана престъпност, която също не успя да обясни. Опитваше се да излиза от ситуация със смешни контравъпроси без грам аргументи. За първи път го виждам с изчервено лице, което говори за лъжи и неискреност. Ако го пяха подложили на детектора на лъжата щеше да се разбере, че е откровен лъжец, какъвто е в действителност. Каква наглост!
2
13
 
46
 
! Отговори
eto taka Ceco преди 13 години
Тази вечер на стадиона щяха да бесят агенти на Престъпната банда, обвинени в саботаж и заловени лично от Б.Б. Бесенето ставаше веднъж месечно. Беше опияняващо зрелище и винаги завършваше с грандиозен концерт на знойните фолк-диви и пищни чалга-мадони. Децата вечно вдигаха врява да ги водят.Безпомощният ужас върху сивото лице на майката го поразяваше. С тези деца животът на клетата жена трябва да е същински ад, помисли си Иван. Още година-две и ще започнат да я дебнат ден и нощ за признаци на неправоверност.ГЕРБ превръщаше децата в неудържими, безграмотни, свирепи зверчета. Те боготворяха ГЕРБ и Б.Б.:Парадите, знамената, униформите, походите по стъпките на Б.Б., излетите до историческите места, свързани с Б.Б., посещенията в Дома-музей в Банкя и особено в Музея на великата мутренска съпротива, рапортите и клетвите за вярност пред паметниците на Б.Б., химните (особено За теб, Б.Б.!, Най обичаме да мразим!, Шут в муцуната!, Да вдигнем хиляди бесилки!, Искам да съм мутра!, Б.Б., размажи ги!, Елегия за прасето Боко, както и класическите хитове Небесна лъчезария, Б.Б., дай газ!, Б.Б., ти си пич, Б.Б. суперсвръхгерой, Б.Б прави вятър), ученията с пожарникарски шлангове, снимки с пра-пра-пра-правнука на кучето Борко, скандирането, долнопробната, жизнеутвърждаваща чалга, обожествяването на Б.Б. за децата всичко това беше славна игра.Цялата им детска жестокост се насочваше срещу враговете на ГЕРБ и Б.Б., срещу предателите, вредителите, саботьорите, мислопрестъпниците. Хората се страхуваха от собствените си деца. И с пълно основание не минаваше седмица, без по телекрана да покажат хвалебствен репортаж за някакъв малък подслушвач доносник, предал родителите си на Полицията на мисълта. Това не бяха обикновени деца. Това бяха необикновените деца на ГЕРБ. Това бяха мутантите на ГЕРБ
1
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Туй каза: ДС, Трактора и Първанов атакуват кабинета