МВР шефът: ДС, Трактора и Първанов атакуват кабинета

Самият Танов не е бил разработван, нито е бил заподозрян
Обновена: 24 яну 2011 15:05 | 24 яну 2011 10:05,
397
МВР шефът: ДС, Трактора и Първанов атакуват кабинета
Снимка: БТА

Служители на бившата Държавна сигурност, президентът Георги Първанов и Алексей Петров са сред хората, които стоят зад атаките срещу правителството от последните седмици.

Това заяви по bTV министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

"Има връзка между Гоце и Трактора", отсече МВР шефът.

Той беше категоричен, че разпространените записи на шефа на митниците Ваньо Танов с хора от властта са част от един сценарий за дестабилизация на правителството.

Цветанов отказа да съобщи в рамките на какви разработки е бил подслушван шефът на митниците Ваньо Танов, защото това е класифицирана информация.

Вицепремиерът обаче беше категоричен, че самият Танов не е разработван.

По думите му никой не може да гарантира, че разпространените разговори на Ваньо Танов са автентични разговори от използвани СРС-та или не.

Още по темата

Според него е напълно възможно да се монтира така, че разговорът да звучи логично и достоверно. "За Мишо Бирата нищо не знам, не съм запознат", призна министърът.

Въпреки скандалите около МВР Цветанов заяви, че не се чувства уязвен.

Освен това по думите му по повод регистрирания спад на доверието на хората, когато си мишена на организираната престъпност и опозицията, е нормално някои избиратели да се колебаят.

"Опозицията говори за милиони, които са подслушвани със СРС-та. Истината е, че става въпрос за 3 до 5 000 души годишно", заяви още Цветанов.

Има образувано дело по изтеклите СРС-та с директора на митниците Ваньо Танов, заяви от своя страна пред БНТ председателят на парламентарната подкомисия за контрол на СРС-тата Явор Нотев, депутат от "Атака".

СРС-тата са прилагани в рамките на досъдебно производство за съмнения за контрабанда срещу група лица, а Танов в нито един момент не е бил заподозрян, нито обвинен, подчерта Нотев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


397
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
7
 
23
 
! Отговори
1111 преди 13 години
КАКВИ "АТАКИ" БЕ, ЛАЛУГЕР???ВИЕ САМИ СИ СЕ УС.РАХТЕ!!! :)))ГЕРБ = МАФИЯ!!!
37
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
От където и цецо за шестте.
36
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Охооо като гледам каква народна любов се лее по форумите , какво си говорят хората по спирките и кварталните заведения , Бойко и Цецо що се заблуждават че щели да изкарат още 6 месеца - До 3 месеца ще подпалят гумите към ЮАР - тия няма да посмеят да останат в България , на страшно много въпроси не са дали отговори ....
35
5
 
28
 
! Отговори
11 преди 13 години
Дааа, така са се вкопчили във властта, че напълно изгубиха достойнство (ако приемем, че изобщо са го имали някога). Но тъй като освен от морален, страдат и от интелектуален дефицит, задълбочават все повече жалкия фарс, в който сами се насадиха. Направо ме е срам да ги гледам/слушам/мисля. Кифладжии.
34
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Колкото повече говори толкова по ясна става истината - управляват ни хора с коефициент на интелигентност???????????????
33
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
как можете да вярвате, че разговорите не са пипани. Всеки който иска и разбира може да си направи монтаж и после да им насложи някакви равни интервали. А къде е най-скалъпеният разговор на Менда Стоянова, който въобще и не посмяха да пуснат. Едно са партизанските пристрастия, а друго да гледаме първо фактите, пък нека ги има и пристрастията. Нека да помислим - така ли трябва да върви демокрацията с тайна власт, с изнудвания, задкулисно, с платени журналисти и социол
32
26
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЦЕЦО ПРЕЗИДЕНТ
31
5
 
10
 
! Отговори
1 преди 13 години
странджев да раздухва тая работая
30
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
цялото правителство е ШМЕНТИ КАПЕЛИ
29
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
24тоя па промит *** си ти! Ще *** кюфтета КАЗАХ!
28
34
 
13
 
! Отговори
истината преди 13 години
БРАВО ЦВЕТАНОВ ...ТОВА Е САМАТА ИСТИНА И ТЯ СЕ ЗНАЕ ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
27
1
 
17
 
! Отговори
1 преди 13 години
питам се до кога вс ще ни правят на маймуни,4етох и слушах сега срс-смях,това е един монолог на танов/пиещ и ***/,дори объркващ президент/премиера бб,който веднага се изказва кибртлийски повс въпроси и винаги ни обяснява за европ.ни приятели сега само говори шъ,ъ мъ и някакви звуци нечленоразделни и има само 2 нег изречения,които могат да се кажат и за партия тенисщо ми се струва че танов и уволн му заместник са се записвали,за да се подсигурят покрай конфликта с цветанов и сега някои/напр
26
16
 
10
 
! Отговори
следовател преди 13 години
гоце ,кажи мието момче отде взе пари за двата мезонета на синчето
25
5
 
34
 
! Отговори
Гуньо преди 13 години
Щом ми 'позеленява' коментара бързо, значи има малка надежда; явно все са останали тук-таме мислещи хора в тая държава...Притеснява ме обаче, че ако съдим по постинг 4; ЦЦ ще вземе гласове като президент... ужас; няма какво друго да се каже освен - на *** народ - кофти съдба... никой не ни е крив!
24
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мръсни Славянски Комунистически ***.Знаете ли кой идва след бат Бойко, ще ви кажа :Идва Пиночет и Калашниците и 300 000 избити Комунистически *** и 700 000 депортирани в камионетки към Москва членове на техните Дегенерирали семейства.Комунисти, Деца на Комунисти, Внуци на Комунисти.Само до стената.КАЗАХ !!!bulgarya.co.cc
23
8
 
24
 
! Отговори
ради преди 13 години
и този се ояде и забрави откъде е тръгнал
22
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вотът на доверие затвърди любовта на промитите мозъци обичащи ББ и ЦВЦВ, но те са малко останалите ги ненавиждаме още повече гнусните корумпирани мутро-милиционери! Как като полицай купуваш 6 апартамента. Полицаите никъде не са каймака на обществото и да са богати с по 6 апартамента. Каква е тази измислена държава? Всички 240 на съд!
21
10
 
39
 
! Отговори
Следовател преди 13 години
Цецко,аре ела мойто момче да си кажеш в следствието от де взе парички за апартаментите.Аз знам твоя приятел контрабандиста си призна всичко,затова почвай да пееш,поне така ще спестиш от присъдата си.
20
11
 
59
 
! Отговори
ПЕНЕ преди 13 години
А бе гледах го тоя лъжец тая сутрин ! Хареса ми как на всички . що годе неудобни въпроси отговори еднакво : " Не съм запознат " !Е той ако не е запознат какво става в НЕГОВОТО министерство - аз ли да бъда !?Безочлив и нагъл лъжец !Те го питат кой е поръчал подслушването - той отговаря "хванахме педофил" !От носач на папките на Боко , кога се превърна в политик бре Цецко , та започна да отговаряш така !Но най-важното е , че ПАК ДРУГ е ВИНОВЕН ! Октопода , Гоце , килърите и тн. !
19
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цветанов отказа да съобщи в рамките на какви разработки е бил подслушван шефът на митниците Ваньо Танов, защото това е класифицирана информация. Е ДЕ КАЖИ ДЕ ЦЕЦО , Е ДЕ. СЛУШАТЕ ГО ЗА ДА НЕ БИ ДА ЗАРАБОТИ ЗА СЕБЕ СИ , ДА ОТЧИТА ПРИ ВАС ВСИЧКО