Отцепници от РЗС искат главата на Яне

Не вярвайте на състрадателния му образ, призовава Тодор Великов
Обновена: 2 фев 2011 14:47 | 2 фев 2011 13:41,
223
Отцепници от РЗС искат главата на Яне
Снимка: Булфото

Отцепниците от РЗС Тодор Великов и Атанас Железчев поискаха оставката на Яне Янев от лидерския му пост и го призоваха да напусне парламента.

Освен него партията трябва да напуснат Емил Василев и Атанас Семов, заявиха в специално обръщение до управителния съвет на партията бившите й членове.

На тяхно място трябвало да дойдат некомпрометирани народни представители, които не са замесени в скандали. Така можело да се възстанови и парламентарната група на РЗС, се казва в обръщението им.

В качеството си на юрист Атанас Железчев разясни, че има право на такава акция, защото съдът не е уважил неговата молба да напусне ръководния орган на РЗС.

Тодор Великов призова журналистите да не съчувстват на Яне Янев. Независимият депутат е убеден, че Янев няма намерение да се оттегли доброволно от поста си.

Великов не вярва и на информацията, че мистериозно е изчезнал джип, в който имало куфар с класифицирана информация.

"Сега се оказа, че клошар е върнал чантата, от която липсвали тези флашки", подхвърли с усмивка Великов.

"Този състрадателен образ, който той гони, е за да му обърнете внимание от медиите. Яне Янев се използва като маша, за да се попречи на дясното пространство да издигне достоен президент", доразви съжденията си Великов.

Още по темата

Депутатът каза още, че докато е бил секретар на РЗС, партията не си е партнирала с БСП, днес обаче това било видимо.

В същото време Тодор Великов демонстрира съпричастност към депутатката от ГЕРБ Менда Стоянова, като увери, че има сигурна информация за това, че няма разговор между нея и Ваньо Танов.

Затова Великов поиска вътрешната комисия да изслуша депутата Яне Янев, който да обясни откъде е взел аудиозаписа, разпространен вече във всички медии.

Малко след пресконференцията на Железчев и Великов от РЗС разпространиха прессъобщение, в което посочват, че двамата не са членове на партията и няма нищо общо с нея.

"Със същите основания те биха могли да поискат оставките на Бойко Борисов като председател на ГЕРБ и на Ахмед Доган като председател на ДПС", пише в писмото до медиите.

От там уточняват, че депутатът Емил Василев, който е и адвокат, ще заведе дело срещу Тодор Великов заради твърденията му, че Янев сам е инсценирал кражбата на джипа си, с което е прикрил несъществуващите записи на разговори между Ваньо Танов и политици от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
2
 
7
 
! Отговори
Яне преди 13 години
Иванчо отишъл при татко си- Тате дай 5 лева.- За какво са ти бе Иване?- Ще ходя да ***, една ***...- Е щом за чукане, разбира се - подал му червената банкнота баща му. Иванчо ги грабнал и беж...На излизане от къщи го срещнала сестра му:- Иване накъде с тия 5 лева?- Отивам да *** Марийка...- Иване, дай ми тези пари на мене, искам да си купя чорапогащник,...- Ами аз какво ще правя, така ми се е*е...- Ела, аз ще ти пусна - хванала го за ръката тя.Влезли в къщата, заогледали се за скришно местенце и решили в гардероба. Като го отворили, малкият им брат Пешо лъскал вътре бастуна.- Марш навън, перверзник такъв - хванала го за ушите каката.Намърдали се вътре, и започнали да се чукат- Иване, знаеш ли, ти е*еш по-добре от тати...- Знам, и мама така казва...Малко след това, се прибира майката от работа, и заварва на стъпалата, малкия Пешо да бие ***.- Стани от там мамо, ще ти истине дупето..- Няма страшно, имам вълна на *** си...Майката се ядосала и направо при съпруга си:- Беше ми неудобно да му кажа, да не бие ***, а му казах да стане, че ще му изтине дупето, а той знаеш ли какво ми отговори?- Какво?- Че имал вълна на *** си.- Леле жена, какви деца възпитаваме, да лъжат така нагло, вчера го е*ах, нямаше едно мъхче на *** си...
188
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Те му искат главата а той дава дупе.
187
1
 
4
 
! Отговори
до ДАСКАЛА И ДАСКАЛЕ преди 13 години
То Ботев и Левски и за такъв зажулен народ-що ги предаде,не мряха,ама ней се!
186
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Яне, бъди веднъж мъж и ти - напусни парламента!
185
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а! Агент МОМА къде се загуби последно време? дават го напоследък - само реве, горкия. белким някоя пенсия му се върже ...
184
1
 
1
 
! Отговори
до 182 преди 13 години
А изпръцляците от инята коалиция,кой ги създаде бе,***?
183
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Даскале друго си е герб, никога не изоставя свойте -Мишо Бирата , онова момче дето гащите не може да си обуе /митница Лом/ , ГЕРБ спаси Цветанов от разследване, Вучката, и т.н.
182
4
 
7
 
! Отговори
ДАСКАЛЕ преди 13 години
КОЛКО СИ ПРАВ! НЕ ЗА ТАКИВА МРЯХА БОТЕВ И ЛЕВСКИ!
181
7
 
5
 
! Отговори
До 186 преди 13 години
"рзс да си вземат вазелин" - Намажи си *** предварително, РЗС работи само с материали и *** на клиенти.
180
10
 
20
 
! Отговори
ДАСКАЛА преди 13 години
някой като това влечуго ЯНЕ,преди 135 години е предал ЛЕВСКИ
179
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Янето няма ли да почерпи за 2-ри февруари? Или чакам ние да го почерпим по един ***?
178
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сега ще се появят нови, под ново име, първоначално няма да ги познаем, но постепенно с делата си ще се издадат, че кукловодът им е един и същ. Поредният проект. Идат избори... Хора, мислете със собствените си глави!
177
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бивши земеделци знаят само да се цепят и делят, друго не. Не ми е жал за Яне. За мен беше ясно, че ще го употребят и изхвърлят, да не плаче сега и да не се жалва, защото той доброволно прие да играе тъпакът в тази игра. Сега да си извадят кирливите ризи, че поне да има полза за държавата някаква. Да си кажат кой за какво е лъгал и срещу какво.
176
8
 
7
 
! Отговори
ххх преди 13 години
рзс да си вземат вазелин ида празнуват 2 февруари
175
2
 
2
 
! Отговори
до179 преди 13 години
Верно е.Яне требваше да го направи на тъмно и щеше да има половината от партия АКА.Жена от хубаво не бега-стара македонска поговорка.
174
1
 
2
 
! Отговори
? преди 13 години
пудкаква е бална схема гладсувате тук
173
11
 
12
 
! Отговори
До 177 преди 13 години
Нещо май си се объркал. Вожда Бойко все още е член на БКП ,Цецка - партиен секретар , Цецко - служител на ДС , За Мишо Бирата Гоце звъни не на Яне , а на Боце . ГЕРБ и БСП са двата клана на мафията БКП.
172
3
 
10
 
! Отговори
. преди 13 години
нека си искат Яне се не дава
171
8
 
12
 
! Отговори
РЗС преди 13 години
Абе трябваше Яне да опъне оная и без фенер,щеше да има мнозинство в парламента от родени тризнаци.Яне вярваме ти-кураж.Ние мъжагите на България сме с теб.
170
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 176 rumen221Защо бе В Спартакус Боце ли ще ходи ?