Борисов отивал в историята, провидя Алексей Петров

"Малкият и средният бизнес хранят хората, а големият – политиците"
Обновена: 10 авг 2011 13:37 | 4 май 2011 20:15,
212
Борисов отивал в историята, провидя Алексей Петров
Снимка: Булфото

"Сегашното управление със сигурност ще остане в историята, но няма да е с построените магистрали”.

Това заяви в Бургас Алексей Петров, който посети черноморския град в качеството си на изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива.

Той коментира, че финансовият министър Симеон Дянков, колегата му Трайчо Трайков и още двама-трима министри имат потенциал, който обаче не може да се реализира заради популизма на Борисов и Цветанов.

Според Петров единственото спасение за премиера Бойко Борисов е президентската институция. По думите му времето на модела “Борисов” вече изтича.

"Българският народ обеднява целенасочено, за да може да бъде купен по-лесно по време на изборите. Кризата вече е само българска и не се влияе отвън”, отчете бившият съветник в ДАНС.

Той се срещна с представители на малкия и средния бизнес, като основни теми в разговорите им бяха проблемите, с които предприемачите се сблъскват в условията на криза.

Още по темата

Според Петров икономиката в страната трябва да се развива при минимална намеса на държавата, която трябва да осигурява по-добри условия за развитието на бизнеса и да извършва регулативна дейност.

"Малкият и средният бизнес хранят хората, а големият бизнес храни политиците. Ако не се случи реформата – макар и късно – бремето от фалита на държавата ще се отрази най-вече на пенсионерите”, прогнозира той и допълни, че мудността, с която работи администрацията, създавала сериозни трудности за предприемачите, което представлявало репресия над малкия и средния бизнес в България.

Според Алексей Петров приходите от контрабанда, които са в размер на 3 милиарда лева, могат да се оползотворят за реформи поне в 3 сектора, но вместо това се използват безогледно за партийно финансиране. 

Попитан има ли алтернатива на сегашното управление Петров заяви, че такава може да има само след избори. Според него още следващата година трябва да се проведе референдум за свикване на Велико народно събрание, което да направи промяна в конституцията.

Петров не пожела да каже категорично дали смята да се кандидатира за президент. Според него обаче назначаването на действащ вътрешен министър за шеф на предизборен щаб е “наглост и арогантност”.

В заключение Алексей Петров обеща след един месец да извади скандални данни за корупция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още по темата: алексей петров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
бандит,злобар,интригант-това е Алексей Петров .
157
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да. А мутрите и бандитите като Алексей ги хранят проститутките и наркоманите...
156
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Алексейчо,ще се изяде от яд,че флашките му не успяха !
155
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
аз не знам, какъв човек трябва да си ,за да участваш в "Наглите" и сега да търсиш трибуна за изява !
154
9
 
6
 
! Отговори
Митьо Очите преди 13 години
Немога да разбера докога ще спим?И ще се упражняват върху нас шайка бандити начело с Бойко Борисов и неговия придворен шут Цецко!ДОКОГА???
153
5
 
10
 
! Отговори
антиЕС преди 13 години
да дойде трактора на власт,да отвлече всички богати,да им вземе парите и да ги раздаде на народа
152
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Учудвам се на себе си,че въпрвки тоталното оплюване на този човек, не изпитвам към него нито ненавист,нито отвръщение.Слушам го внимателно и много от нещата ,които говори ми харесват.Или е изключително обигран престъпник или има много читави неща в личността му.Засега съм в недоумение.
151
6
 
12
 
! Отговори
,,, преди 13 години
алексей не ми е от приятните хора, но е прав за едно че това управление трябва да си отиде, защото унищожи държавата и хората в нея. Направи българина да изглежда на *** и ***, защото управляващите се държат така и продължава да закопава държавата и живеещите в нея хора. Затова Герб трябва да си идат със всички участници в него начело с ББ
150
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да дадем шанс на Трактора - поне може да мисли , видяхме вече какво може Боко - нищо не може!Явно е , че България не може да се отърве от мутри и ДС.
149
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ама верно ще иде в историята.....,ако измете такива ***, като алексейчо, гоце и сие.
148
2
 
16
 
! Отговори
живковист преди 13 години
Самия факт че трактора е на свобода ,значи че Бойко незнае какво да прави. Батман -фукльо
147
0
 
7
 
! Отговори
до160 преди 13 години
същото смятах да напиша и аз..поздрави
146
3
 
28
 
! Отговори
Гражданин преди 13 години
Не съм фен на Трактора, но е абсолютно прав - задушен среден и дребен бизнес, това се вижда и с просто око!А че олигарсите хранят политиците, това също се вижда с просто око!Нещо повече - те ги доведоха на власт! Ферщейн, народе?!
145
16
 
14
 
! Отговори
аз преди 13 години
Изключително неприятна личност, плоски мутренски коментари, негативно излъчване и ялови напъни. Това е което занимава непрекъснато тази "личност" и феновете му, които просто са от едно котило!!!
144
16
 
21
 
! Отговори
провидение преди 13 години
Алексейчо, ти си и червените ти кукловоди скоро ще останете в Централния Софийски. Лай още няколко месеца, докато Гоце не ритне камбаната.
143
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
да отива още сега че фалирахме от дянковия идиотизъм.
142
16
 
25
 
! Отговори
гуньо преди 13 години
Алексей Петров е класическа мутра-ченге, но все някой трябва да извади на бял свят огромните кражби на премиера по време на кметуването му.
141
5
 
13
 
! Отговори
Tzvetanov преди 13 години
Как се познават мръсниците. Как си знаят номерата. Та нали в един цирк са играли. "Щял да извади компромати", нищо ново под слънцето.
140
4
 
11
 
! Отговори
зикото преди 13 години
Довчера Бойко водеше борба с бившите от ДС но взе че трима бивши такива назначиха за шефове на горските предприятия .Що пък Трактора да не е изпълнителен Директор на ли и той е от ДС.
139
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Според Алексей Петров приходите от контрабанда, които са в размер на 3 милиарда лева, могат да се оползотворят за реформи поне в 3 сектора, но вместо това се използват безогледно за партийно финансиране. ----Наистина ли го е казал? Не ми се вярва, това е безобразна тъпотия лол.