Сега не е време за избори, а за магистрали!

Борисов - първият премиер в Тервел, на другите не им се пътувало
Обновена: 7 май 2011 10:20 | 6 май 2011 17:18,
616
Сега не е време за избори, а за магистрали!
Борисов поздрави жителите на Тервел. Снимка: БТА

"През юли-август" ще се занимаваме с избори", заяви премиерът Бойко Борисов в Тервел и отказа повече коментар около евентуалните кандидатури на ГЕРБ при предстоящия вот 2 в 1.

От визитата стана ясно, че това е първото посещение на министър-председател в общината.

"Като няма магистрали, на никого не му се пътува. Когато изградим инфраструктурата през следващите години и до вашия край ще се пътува по-бързо, инвеститорите ще дойдат и вашите деца няма да бягат в големите градове", обърна се премиерът към гражданите и кмета на Тервел Живко Георгиев.

По-късно премиерът заяви, че в следващите от три до пет години една по една големите магистрали ще бъдат пуснати в действие.

Той допълни, че предстои откриването на магистрала "Люлин", догодина през юни ще влезе в експлоатация "Тракия", уредено е финансирането за "Хемус", "Струма" и седемте скоростни пътища.

"Популизъм е да казваш "дай", важното е да се направи така, че след две-три години в тези региони да има живот, в противен случай парите се дават, похарчват се и хората ги забравят", каза министър-председателят.

Бойко Борисов поздрави гражданите на Тервел с днешния празник на града. Той посети новоткрития храм "Свети Великомъченик Георги Победоносец".

Премиерът запали свещи за здраве и пожела новата църква да събира много вярващи и много хора да следват православната религия. Дарът от министър-председателя за новия храм е свещена утвар и  одежди за богослужене.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


616
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
9
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
Хептен зацикли на тая тема следовникът на Винету - само за магистрали говори. "Обсесивно-компулсивно разстройство" май беше медицинският термин. А колкото до това, че на министрите не им се пътувало, щото нямало магистрали, ще припомня, че доста добре са си пътували когато са разнасяли бурканите с манджата откъм село за града, а празните на обратно дорде са се правили на студенти, пък сега станали вече аристократи - без магистрала не тръгват на път.
39
0
 
7
 
Отговори
у преди 13 години
ае ще робуваме на банките и тези мазни кавали до гроб като кучета и това в държава в която честноста и добротата се смята за наивност и покана за дефлорация е такава схемата от тук нататък трябва да знаете само едно -работата е фалит
38
1
 
5
 
Отговори
Боко Бирата преди 13 години
Само дето и вие не ги виждате тия магистрали.
37
8
 
6
 
Отговори
БЪЛГАРИН преди 13 години
ГЕРБ - С ТЕБ СМЕ ПО-СИЛНИ!
36
1
 
2
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
Коктейл "***" няма нужда от представяне... Да бях барман, с помощта на такива статии бих представил коктейл "Борисов" - половинка "Черен овен" с четвъртинка студена вода и две таблетки хинин, плюс сок от изцедени на ръка сурови картофи, лимоново резенче и дълга-дълга сламка, а чадърчето - по желание Значи министрите виреели само по бели спретнати паланки без две липи отпред, но с магистрали! А църквите сигурно са тактически ход в стратегията "помози Бог" - хитро... Изобщо - екс-тройната коалиция никога няма да ми липсва, но пък сегашните думи на такова ниво започват да ми идват в повече!
35
3
 
7
 
Отговори
3х0 преди 13 години
А серГей щял да излиза в майчинство,а Вигенин ще му купувал памперсите и заедно щели да се грижат за Дария,а Минка ще си е при *** и от горубляне...
34
3
 
8
 
Отговори
?! преди 13 години
БОЙКО БОРИСОВ Е НАЙ-ДОБРИЯ *** (СКЪСАН) ОТ НАЧАЛОТО НА ПРЕХОДА.
33
2
 
4
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
Важното е магистрали да има а това, че няма кой да пътува по тях други през друг мандат да го мъдруват
32
8
 
8
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
Вече наистина съм притеснен за психическото здраве на ББ. Тоя човек само за магистрали говори.
31
6
 
9
 
Отговори
НеТикваАХитрец преди 13 години
Боко каза че трябват магистрали за да се върне туризма прав е. Кой би искал да пътува по път с дупки. Но забрави да доуточни че ще вдига бензина в България и българите няма да могат да пътуват по тях. Прав беше Боко. Върна туризма но все повече хора напускат България. И с право.Скоро това ще си остане негова частна фирма зза туризъм и ще си печели. Ще останат тук само хора които не могат да заминат и са длъжници на банките (които са партия с Боко). Сега като изтеглиш заем ще си техен роб доживот
30
9
 
11
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
На колко от вас РЕАЛНО ще ми се промени живота с една магистрала (ако стане) ?
29
21
 
20
 
Отговори
! преди 13 години
БОЙКО БОРИСОВ Е НАЙ-ДОБРИЯТ ПРЕМИЕР ОТ НАЧАЛОТО НА ПРЕХОДА!
28
0
 
3
 
Отговори
до 25 преди 13 години
а кой ще запали огъня
27
3
 
0
 
Отговори
до капиталист преди 13 години
беше риторичен въпрос, не се вдъхновявай :)
26
3
 
11
 
Отговори
у преди 13 години
до:капиталист - кога е нямало работа е реститутче,подлого женствена едно време допреди да влезем в ЕУ беше въпрос само на желание да почнеш работа сега има над 20% безработица държавата и инфраструктората загиват на 28 години ми казват че съм стар за каквото и да било защото в България сме само обслужващ персонал и *** като тебе това че в София още ви държат охранени за да не свалите власта щот там е всичко не значи че и в останалата част на държавата е така ей направо ми иде да ям от вас
25
6
 
1
 
Отговори
kapitalist преди 13 години
в час съм да, а ти ?
24
9
 
7
 
Отговори
Гражданин на ЕС преди 13 години
Казан в ада и вечно наказание за Батето и всичките му партийни дружки и ДС заради финансовия геноцит който нарочно докараха на народа и раздадоха държавата на олигарси и силово МВР начело с Цвъци партиен другар на *** Петкоф - дето е разследван в международни неприятности и излага цяла България -срам за България Да се гърчите в ада комунисти - там неможе да подкупите съда- ще има справедливост и за вас
23
6
 
9
 
Отговори
Мучурин преди 13 години
Станишев и компания да си пазят гърба че каквото са надробили ... ша дуат супата
22
10
 
8
 
Отговори
Do 7 преди 13 години
Бъркаш се нещо едва ли има по-голям наглец от теб.Човека каквото е обещал си го изпълнява.
21
4
 
2
 
Отговори
до 15 преди 13 години
ти в час ли си изобщо ?