Сега не е време за избори, а за магистрали!

Борисов - първият премиер в Тервел, на другите не им се пътувало
Обновена: 7 май 2011 10:20 | 6 май 2011 17:18,
616
Сега не е време за избори, а за магистрали!
Борисов поздрави жителите на Тервел. Снимка: БТА

"През юли-август" ще се занимаваме с избори", заяви премиерът Бойко Борисов в Тервел и отказа повече коментар около евентуалните кандидатури на ГЕРБ при предстоящия вот 2 в 1.

От визитата стана ясно, че това е първото посещение на министър-председател в общината.

"Като няма магистрали, на никого не му се пътува. Когато изградим инфраструктурата през следващите години и до вашия край ще се пътува по-бързо, инвеститорите ще дойдат и вашите деца няма да бягат в големите градове", обърна се премиерът към гражданите и кмета на Тервел Живко Георгиев.

По-късно премиерът заяви, че в следващите от три до пет години една по една големите магистрали ще бъдат пуснати в действие.

Той допълни, че предстои откриването на магистрала "Люлин", догодина през юни ще влезе в експлоатация "Тракия", уредено е финансирането за "Хемус", "Струма" и седемте скоростни пътища.

"Популизъм е да казваш "дай", важното е да се направи така, че след две-три години в тези региони да има живот, в противен случай парите се дават, похарчват се и хората ги забравят", каза министър-председателят.

Бойко Борисов поздрави гражданите на Тервел с днешния празник на града. Той посети новоткрития храм "Свети Великомъченик Георги Победоносец".

Премиерът запали свещи за здраве и пожела новата църква да събира много вярващи и много хора да следват православната религия. Дарът от министър-председателя за новия храм е свещена утвар и  одежди за богослужене.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


616
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
480
14
 
1
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
тоя с големите букви да ходи да изпраща Гоце !
479
2
 
16
 
Отговори
живковист преди 13 години
А Бойко забравяш , че е време за компири.Егати логиката има магистрали и ще започне една индустрализация мани мани, направо уби рибата . Аква нуда. Язък за барутя.
478
3
 
21
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
БЪЛГАРИЯ ДРАСТИЧНО СЕ ВЛОШИ ОТ КАКТО БОРИСОВ УПРАВЛЯВА.България e в ценови шок,иконимическа стагнация и финансов колапс. И това откакто Борисов дойде на власт. Ето някои сравнения на цените преди Борисов и сега....Бензин А-95 преди 1 год. и 8 месеца 1.80 лв. сега 2.50 лв. Хранителните продукти с 50 процента увеличение. Цигарите с 40 процента,услугите между 50 и 60 процента. Ток нагоре,газ 30% нагоре,горива драстично нагоре.Постижения Борисови:Фискален резерв - 1,7млрд надолуВъншна задлъжнялост - 1,4млрд нагореАЕЦ БЕЛЕНЕ - 1,5 млрд нагореМагистрала Люлин - 60 млн нагоре платени от държавата.Инфлация-25%Данък "колиба" вместо данък "лукс":)7% отстъпка плюс главниците и лихвите, дължими от държавата за забавяне и фирмите си получават дължимото от държавата:)Без обезещетения за трайно безработните в предпенсионна възраст30 Дек 2010 2011-01-10 И пенсионерите вече плащат 2,40 потребителска такса Фермерите сами ще плащат за екарисажи и ваксини на животните14 Дек 2010ВСИЧКИ АНТИКРИЗИСТНИ МЕРКИ СЕ ПОРОДИХА В СЛЕДСТВИЕ НА НЕРАЗПЛАЩАНЕТО НА БОРИСОВ.Благодарности към Борисов:Учениците ти благодарят за голямата ваканция!Работещите ти благодарят за пенсионната реформа!Пенсионерите ти благодарят за коледните надбавки!Пушачите и шофьорите ти благодарят за новите акцизи на горивата и цигарите!Академиците, докторите, учителите, лекторите, студентите, музикантите, актьорите, те ти благодарят че закри културата, науката, образованието и изкуствата!Бедните ти благодарят за данък барака.
477
17
 
5
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
аз пък сторих едно добро ,като гласувах за Борисов !
476
13
 
4
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
543,целият свят се задавяше от криза,фалираха световни банки ,а ти ми говориш празни приказки с голям шрифт !
475
4
 
20
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
МНОГО ГОЛЯМО ЗЛО СТОРИХ НА НАРОДА, ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА БОРИСОВ.
474
1
 
23
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
ИСТИНАТА ЗА МАГИСТАЛИТЕ:Колкото и правителството да раздува балона с еврофондовете, неудобната истина е, че то изпълнява амбициозната си магистрална програма с пари от бюджета. И съвсем не става въпрос само за националното съфинансиране, което е в рамките на 15% - 25% от договорената стойност на строителството. Процедурите по работата с пари на европейските данъкоплатци предполагат след приключване на етап, направените разходи, които ЕК признае за допустими, да бъдат възстановени. След време обаче може да се окаже, че 50% от магистралите са построени с наши пари взети от всички български граждани.Процедурите за избор на строител (АМ Струма), даже и самото строителство (АМ Тракия и АМ Марица) започват без ОВОС, завършени отчуждителни процедури, археология, работни проекти, строителни разрешителни.БОРИСОВИЯ ПИ АР ЗА СМЕТКА НА НАРОДА.
473
3
 
9
 
Отговори
СИБАНКЯ преди 13 години
ОТ КАКТО Е ДОШЪЛ БОРИСОВ НА ВЛАСТ ОПРЕДЕЛЕНО МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ, ЧЕ ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА РАЗПЛАЩАНЕ И НЕ СЕ ДЪРЖАТ ПО БАНКИТЕ ЗА ДА ПЕЧЕЛБАРСТВАТ ТАКИВА КАТО СИ БАНК.
472
0
 
16
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
БИВШИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП: 27.09.2007 г. "Бил съм член на БКП, както другите момчета във факултета "Противопожарна отбрана" на МВР", каза кметът на София Бойко Борисов пред Нова телевизия. ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ бивш член на БКП.ЦЕЦКА ЦАЧЕВА бивш член на БКП.Кристалина Георгиева бивш член на БКП КРЪСТЕНА НА СТАЛИН: КРИ СТАЛИН АНикой не попита Фандъкова дали е била член на БКП преди промените. Кой можеше да стане директор на училище тогава?ЕДИН ЧОВЕК ТУК КАЗА, ЧЕ БИВШИ КОМУНИСТИ НЯМА.
471
17
 
3
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
абе,гледайтее си крадливите БСПари и им се радвайте !!!!!
470
3
 
23
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
НИТО КОСТОВ НИТО ЦАРЯ НИТО СТАНИШЕВ НЕ СА СЕ НЕРАЗПЛАЩАЛИ И С ДЪРЖАВНИ И С ЧАСТНИ КАКТО ГО НАПРАВИ БОРИСОВ И УМИШЛЕНО ВКАРА ДЪРЖАВАТА В КРИЗА.НИТО КОСТОВ НИТО ЦАРЯ НИТО СТАНИШЕВ НЕ СА ЗАМРАЗЯВАЛИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ КАКТО ГО НАПРАВИ БОРИСОВ.И КОСТОВ И ЦАРЯ И СТАНИШЕВ УВЕЛИЧАВАХА ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ ЗА РАЗЛИКА ОТ БОРИСОВ КОЙТО ГО СТОПИ С 2 МИЛИАРДА ЗАСЕГА И УВЕЛИЧИ ВЪНШНАТА ЗАДЛЪЖНЯЛОСТ НА БЪЛГАРИЯ С 1,4 МИЛИАРДА.ОТ 12 ГОДИНИ НАСАМ НЕ Е ИМАЛО ПО-ЛОШО ФИНАНСОВО УПРАВЛЕНИЕ ОТ СЕГАШНОТО!
469
2
 
14
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
БЪЛГАРИЯ ИЗГУБИ МИЛИАРДИ ЛЕВОВЕ ЗАРАДИ НЕРАЗПЛАЩАНЕТО НА БОРИСОВ И УПРАВЛЕНИЕТО МУ.САМО НАП Е СЪБРАЛ С 1 МИЛИАРД ПО-МАЛКО ПРИХОДИ ЗА 2010-ТА СПРЯМО 2009-ТА.ПРАВИТЕЛСТВОТО ТРЯБВАШЕ ДА АКТУАЛИЗИРА БЮДЖЕТА И ДА НАМАЛИ ЧИСЛАТА ЗА ДА ЗАБЛУДЯТ НАРОДА, ЧЕ НАП СИ Е СЪБРАЛ ПАРИТЕ НА 100%-ТА.Фискален резерв - 1,7млрд надолуВъншна задлъжнялост - 1,4млрд нагореЗАГУБИТЕ КОИТО НАРОДА ПЛАЩА ЗА ДА ГО ОХРАНЯВА БОРИСОВ СА ОГРОМНИ.
468
2
 
20
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
РЕКОРД ПО БЕЗРАБОТНИ. ОТ 100 ГОДИНИ НАСАМ БЕЗРАБОТИЦАТА Е НАЙ-ГОЛЯМА В МОМЕНТА.
467
4
 
14
 
Отговори
Блажиш ли, блажиш. преди 13 години
Вицепремиерът Дянков изплаща ипотечен кредит в размер на 540 000 долара на къща за 2 млн. долара със заплата 3182 лева ...
466
3
 
12
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
07.06.2010 г. Бюджетна измама за над 1 млрд. лв. на Бойко Борисов и Дянков Симеон Дянков обяви сензационно, че правителството е открило скрити задължения на предишното правителство за 2,15 млрд. лв. за 2009 г.Премиера Бойко Борисов и финансовия министър Симеон Дянков са хванати в голяма лъжа и манипулиране на данните за държавния бюджет, представяни пред обществото с цел двамата да прикрият своя провал и да прехвърлят вината на предходното правителство. Дянков и Борисов е трябвало да избират между лъжата и признаването на пълния си провал. И са избрали лъжата.Бюджетът за 2009 г. завърши с кешов дефицит от 530 млн. лв. Официално записаният в Евростат дефицит на България за 2009 г. беше с близо 400 млн. лв. повече В началото на юни 2010-та правителството внесе в парламента актуализация на бюджета за 2010 г. То залага касов дефицит от 3.3 млрд.лв. Там обаче има само 660 млн. лв. за покриване на стари задължения към бизнеса. Въпросът е какво става с останалите обявени задължения известните 400 млн. лв. плюс "откритите" преди два месеца 1,5 млрд. лв. Губят се поне 1,2 млрд. лв. Единственият логичен отговор е, че никога не е имало такива задължения. И ако има някакви задължения, те са други (например към болници, невърнато ДДС и др.), а не "откритите" през април 2010-та. Тоест това са задължения на сегашното, а не на предишното правителство.
465
2
 
15
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
ПЪЛНА АНТИСОЦИАЛНА ПОЛИТИКА. ЗА МАГИСТРАЛИ МИЛИАРД ЩЕ СЕ НАМЕРИ НО ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ И ЕДИН ЛЕВ НЯМА.
464
8
 
2
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
535,сигурно затова Гоцю не си прави труда нищо да започва---ходи си на лов,обстрелва си човека и така... цели 8 години !
463
15
 
6
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
Само Борисов и ГЕРБ!!!!!!!!
462
5
 
13
 
Отговори
Бойковист преди 13 години
до 533 Боце не започна нито едно от нещата,които довършва само ... и сега с популизъм се прави на големия герой ... "Аз направих това и това" ... ми нищо голямо не е направил ... то и аз мога да доизградя тоалетна и после да режа лентички /.....
461
0
 
0
 
Отговори
преди 13 години