БСП приласкава сините за вота

Две са темите: цялостна политика и провала на Цветанов
Обновена: 12 юли 2011 14:36 | 12 юли 2011 09:37,
168
БСП приласкава сините за вота
Снимка: БТА

Две са темите, обсъждани за нов вот на недоверие към правителството, иницииран от ПГ на Коалиция за България, заяви пред "Фокус" депутатът от БСП Корнелия Нинова.

По думите й една от темите, обсъждани с другите парламентарно представени партии, е цялостната политика на управляващите.

"Другата е за вътрешна сигурност и обществен ред и за провала в работата на министър Цветанов. Все още не сме се спрели на една от двете теми.

Още по темата

Търсим възможно най-широката подкрепа, за да преценим коя от двете теми да бъде, тъй като няма време до края на този политически сезон за два вота.

Последният вот на недоверие показа, че ГЕРБ са в парламентарна изолация – те бяха подкрепени само от ГЕРБ и от няколко независими. Затова разчитаме сега на подкрепа и на колеги от другите партии.

Ще решим, може би тази седмица, вследствие на разговорите кой от двата вота ще внесем и отиваме към дебати", каза тя.

Вчера лидерът на ДСБ Иван Костов обяви, че ако червените внесат вот срещу правителството в областта на сигурността, той ще предложи на Синята коалиция да гласуват "за".

"Ние още през февруари сме снели доверието си от Цветанов и сегашната ни позиция е естествено продължение на политиката ни", припомниха тъмносините.

При последния вот на недоверие заради провала в антикризисната политика Синята коалиция напусна пленарната зала и не участва в дебатите и гласуването.

А преди това гласува "въздържал се" при искания вот на доверие от премиера Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
16
 
7
 
! Отговори
Истината преди 12 години
Дотам ни докара правителството Борисов до просешка тояга!, коментират привърженици на Станишев и БСП.Жив да го оплачеш! Бившият ни премиер ходи със скъсани и опърпани дънки! Сергей Станишев доста е позанемарил външния си вид и се разхожда с дупки по крачолите, видяха колегите ни от .....Папараци на медията щракнали окаяния вид на Станишев и недоумяват как един експремиер си позволява да бъде в този вид. По дрехите посрещат по ума изпращат! Представете си, щом бившият министър-председател на България изглежда така, какво е положението на гражданите в страната!?Запознати отдават неугледния вид на Станишев на промененото му семейно положение. Нормално е да го раздава неглиже семейният живот кара мъжете да се отпускат, коментират в медийното пространство. Факт е, че Серго даже е пуснал коремче покрай спокойния живот с Моника, но очевидно Йосифова не се грижи за външния вид на мъжа си.В същото време настоящият премиер пък няма такива проблеми Борисов поддържа добър стандарт на живот, винаги е спретнат, изтупан и с маркови дрехи за десетки хиляди левове. дрехите на Бойко са ръчна изработкаЛичи си кой държи кацата с медаДотам ни докара правителството Борисов до просешка тояга! Скоро целият народ ще тръгне бос и гол.Коментират масово гражданите.
6
7
 
17
 
! Отговори
ichko0o0 преди 12 години
БСП приласкава сините за вота. И синият лидер с мазната си муцуна ще се съгласи. Нали пак може да има далавера, а тя не е за испускане ?
5
2
 
21
 
! Отговори
Справедлив преди 12 години
Какво стана с мотото: Гласуваш за Борисов,получаваш Костов ?Та кой какво получи сега, СМЕХ А ???????Това приласкаване си кръвосмешение .
4
5
 
14
 
! Отговори
NIE OT BSP преди 12 години
A NA DOGAN SE NADUPIHME
3
10
 
21
 
! Отговори
БСП+ДСБ преди 12 години
КРАДЕЦ ПРИ КРАДЕЦ ОТИВА
2
14
 
24
 
! Отговори
истината преди 12 години
престъпна болшевишка ***---и червени и сини.САМО ГЕРБ И БОЙКО.
1
7
 
23
 
! Отговори
Математика преди 12 години
БСП, ДПС, НДСВ сега като прибавим "С(в)инята коалиция" и картинката за изборите се очертавааа...